Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HAGEN a LANDA je BŮH !!!
  • I LOVE landa
  • DANECEK

DAN JE supr *14* jeho pisnicky jsou totalne nadupane *3* a nejlepsi je orlik aspon pro me *4* *1*
  • Daniel

*14* *15*
  • Je to fajn, že jsou tady příspěvky, a hlavně pozitivní. A jsem ráda, že nehraje už Orlík, je to minulost *5*
  • ...

Poslouchám Vás již 6 let. Právě o Vás píši práci na němčinu: Mein lieblings Musiker. Byla jsem na koncertě Bouře a velice mne nadchl. Příjemná atmosféra a vyvolávání politiků bylo super. Jen tak dál!! Příznivkyně Martina (16). *4* *4*
  • Dana Landy si opravdu moc vážím.
  • landík

LANDÍKU *14* SI NEJLEPŠÍ *4* *3* MILUJUTĚ
  • LANDA

chtěla bych poznamenat´že neznám lepší písničky než jsou od Landy a No namů!!!! Všichni sou to lidi, co umějí dobře hrát, ale taky zpívat a jejich texty DÁVAJÍ SMYSL!! dokáží člověku něco dát... *4*
  • *13* *4*
  • landa is best!!!!!!!

Landa je uplne nejlepsííííí!!!!!!!! I LOVE DANIEL!!!!!!!!!!!! *14* *5*
  • :)

Taky se mi z nej chce zvracet :)))) Nejftipnejsi je, ze o nem pisete ze je rockovej zpevak :) tj teda ostuda.. to radeji nechci byt nikdy rocker .))) *5*
  • Písničky

Jeho písničky mají význam a smysl.Stačí se jen zaposlouchat a v každé písničce je něco vysvětleno, naznačeno či podáno... Např píseň: Čaruj,1938,Blaničtí,Protestsong.....
  • orlík

PROČ UŽ NEHRAJEŽ ORLÍKI *1* *1* *1*
  • LANDA MIT UNS *4*
  • danik

Daniiik Landiiiiiiiiiik je *4* s *5* v tele:))))))))))))))))) *14*
  • Mě z tebe ty hovado! Už vyšlo DVD i CD Bouře!!! To bude nářez! *3*
  • z Landy se mi chce zvracet
  • Daniel Landa je nejlepsi *16* *14* *5*
  • Dan je nej...

Daniel Landa je pro mě prostě kus chlapa.Je fakt skvělej on i jeho písničky!!!!! *16* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit