-
Doufala jsem
Moc mě zklamalo,že Dan končí a jelikož nemám šanci se dostat ani na jeden z jeho posledních koncertů,tak už jsem ho obrazně řečeno pohřbila.Tak si všichni užijte koncert a zdechněte taky. -
Pozdrav
Rád by so mťa pozdravil čau máš super pesničky -
Stop Landovi
To takhle kdysi v Německu jeden polovzdělanej frajtr s patkou a knírkem mluvil a mluvil a méně přemyšlivý jedinci souhlasně přikyvovali a tleskali a pak z toho byla válka a hromady mrtvol. Jaké ambice máte vy pane Landa? -
Díky
Dane, chci ti poděkovat, co děláš pro naší vlast. Spoustu lidí má tyhlety vlastenecký sklony taky, ale ty je umíš pořáďně dát najevo a doslova přenášet je z lidi na lidi, to umíš jen ty. Už se těším na tvůj koncík v Praze, ahoj tvůj člen L-gildy -
Díky Dane!!!
Já strašně moc obdivuji Karla Kryla,myslím si,že to je jedna z nejdůležitějších osobností v dějinách českého národa.Mnoho lidí na Kryla v dnešní době zapomíná,což je škoda.A proto nesmírně děkuji Danovi za to,že ho připomněl a že se snaží zachovat jeho myšlenky.Večer s písní K.Kryla se mi líbil,ikdyž interpretace nebyla dokonalá. -
gladius
silne pochybuji o tom ,ze si toto forum cte sam osobne Dan Landa,ale ti tak reknu to ..Ze je to fajn clovek ,ktery ma svuj osobni nazor na vec a proste se neda.A proto si takovych lidi velide vazim.Novakova Jana -
Daniel
Daniel je nejlepší nikdo na něj nemá -
Dane si fakt nejlepší tví písničky se mi strašně líbí jenom tak dál
-
pro dana
orlici by se zas mohli dat dohromady,aspon na jeden koncert.jinak dan je bozi,zboznuju jeho texty,pisnicky,zda se byt v pohode i jako clovek.hrozne se tesim na bouri 2005.kdopak tam pujde?zdravim vsechny jeho fanousky.papa Klarinka -
Daník je skvělééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééééééééj!!!!!!!!:D -
Daniel je nejlepší
JE DINEJ MÁ NEJLEPŠÍ PÍSNIČKY JE ALE I KRASAVEC A PROTO MU I FANDÍM JO JEDINEJ NENÍ NAFOUKANEJ JAKO SÁMER ISSA.ATD. -
daniel landa
dan je jeden z najlepších spevakov na svete jeho hudba pripomína spomienku na Kryla a jeho tvorba je dokonala chcel by som mu podakovatya dobre pradstavenie v česku a na Vltave budem dlhoročný fanušík -
Oi! Oi! Oi!
škoda je těch Orlíků !!! -
seš nejlepší
mam tvoje písně mocrád .Myslim si že bys měl dostavat zl. slavíka místo Gota a všechny ostatní tituli ty. seš nejlepší spěvák co znám zdar martin -
Poděkování Danu Landovi za skvělá alba
Chtěl bych Danovi poděkovat za vynikající písně které nazpíval a které vždy vrátí chut do života.A vy,jeho kritici,podívejte se prosím vždycky na sebe než začnete na někoho slepě nadávat. -
Jenom malý příspěvek, Kryl se musí otáčet v hrobě.
-
at žije Landa
Občas si říkám,že LANDOVO vystoupení z chrámu sv.Víta by si měli poslechnout naši politici!Všechny bych je posadila do velkýho sálu a ten projev bych jim tam pustila několikrát za sebou.Aby slyšeli jAk to vypadá,když chce někdo udělat něco pro národ,pro nás čechy.Možná by si uvědomili,proč je vlastně u nás tolik nacistů,kteří chodí a provoloávají slávu hitlerovi! -
Odpověď všem ...
Proč na diskuze lezou rádoby odpůrci neonacismu?Asi proto,že jim texty pana Landy taktéž něco říkají?A pokud je to z jiného důvodu,tak fakt nevím,co je neonacismus,jelikož ty vulgárnosti kulturní lidé ani ti tolerantní nepoužijí!!!!!Nebo snad ano? P.S.Tolerance snad znamená taktéž neposlouchat a tudíž nereagovat na nic,co mě nutí odporovat/slušně/!!!!!! -
poděkování
Chci poděkovat a zároveň vyslovit chválu k poslednímu CD.Hudba je skvělá,ale texty jsou to co nakopne a povzbudí.Našel jsem v nich sám sebe,je to opravdu emoční šupa.Moc díky a jen tak dál... -
Novodoby Karel Kryl
je to clovek ktereho zajima nase vlast lidi si dnesni republiky ani nevazi i kdyz se rika ze je to skinhead a nacek porad lepsi nez kdyby fetoval a jiny blbosti je to opravdu dobrej clovek