-
vylízaná pleška.
Nejdriv je to nazi dement a ted si hraje na velkyho antirasistu. trochu porucha identity ne, *1* -
landa je nej
No landa jedinej na světě je nej a bojuje proti rasizmu! *14* -
Dan jo!!!
Dan je nejlepší textař a zpěvák na světě je to největší borec v naší vlasti.!!!!!!!!!! -
moralka
no to jo i s tou fackou tim tlustinkem lezl do riti hradu a vlade ,mel v tom klipu ten zbabelec tlustinek chudacek byt prave macek a ne jak to landa udelal zbabele proti rathovi ten ho jako prvni zbabele nenapadl ale ods vam bohatym da nizsi dane tak jaka pak moralka ze pane lando ta pisen klaun je kral a .... se hodi prave na vas takove podlejzaky lampas tupol jako jste vy bila,baros,jagr potrebuje inu kam vitr tam plast.karla kryla vy si do pusy neberte ten z vas zvraci a z ods takejeho polistopadova pisen byla kral vaclav je jedna ruka se smelinarskym smejdem -
podlejzak
landa je podlejzak ods jak bila klausovi -
Orlik,aneb stary dobry casy
Fakt me strasne mrzi,ze uz Orlici nehrajou,strasne rad bych si sel alespon jednou na ne zapogovat.A jinak uplne skvela kapela,vsechno co rikali je pravda,je to nase zeme,tak proc sem poustet cizi zmrdy???Chcete dopadnout,tak,ze tady bude za chvili vic cigosu a ukacek,nez nas???A ti co odsuzujou Landu za fasismus,jsou kokoti,uz jen proto ze zadnej nebyl... -
super
Daniel je najlepší *14* -
Dan
Dan je ten nej zpevak na svete!!!! -
Re: Re: Faschos
Ty nejsi nic protoze kdyby jsi mel alespon trochu rozumu v hlave tak tohle v zivote nanapises a nebo jsi jeste mlady soplak a nevis co vlastne pises zkus se zamyslet a uz se neboj......... -
Re:
to já zněj taky hořím. *16* -
Re: Faschos
a ty seš ten největší dement pod měsícem -
Re: ...
souhlasím s tebou!!!!!!landovi se nikdo nevyrovná.je to můj borec.zdar *5* -
Re: Faschos
co si o sobě myslíš ty demente!!!!!!!!!!!!!jseš úplně vedle!ty by jsi měl hodně brzi dostat. *16* -
Je škvělej
Dane,tvé písně jsou nejlepší.
Jsou krásné,srozumitelné,pravdivé a mohla bych je poslouchat pořád.
Už kdyžř mi bylo 5 poslouchala jsem tě *1* teď mi neni o moc víc,ale tvé písně jako je Touha,Blanicti jezdci,Motýlek apod. jsou neodolatelné.
Doufám,žese nezměníš a budeš mít pořád stejný styl hudby.
Moc tě pozdravuju,pojinka *3* -
landa
Tak Landa dle mého soudu není a ani nikdy nebyl fašista ani neonacista jak se mnozí lidé domnívají, viz. skladba faschos tu nechceme, ale mnozí lidé pochopily texty Orlíku špatně a tudíž se dá říci že Orlík pomohl rozmachu extrémních skupin(neonacistů, fašistů). Určitě je ale patriot, nacionalista a to jsou veskrze kladné vlastnosti. Má obrovské charisma, dokáže strhnout davy. Jako textař je fenomenální až geniální. Hudba je taky skvělá, poslouchají ho všechny věkové kategorie. Takže závěřem bych chtěl říct že je to prostě fenomén! -
Re: Hi
a Hagen taky *14* večerníčku zdar -
chci s tebou sex
strasne te obdivuju si peknej bejk strasne rad by ti ho vyhonil odudlal zaluda promasiroval pytel a pak bych ti ho vrazil do riti az bys z toho dostal poradnou sracku a sral pul roku obrovsky kupy hoven *5* *4* -
Re: Stop Landovi
Pokud vím, tak ten pán s knírkem a patkou byl fašista a nácek, ale pan Landa je (lépe řečeno BYL, protože se svojí minulosti Orlík apod. "zřekl" což osobně považuju za obrovskou škodu) SKINHEAD a ti jsou jak známo PROTI náckům!!!Takže si o Danovi ale i o skinheadech a těchhle věcích něco zjisti než sem příště polezeš chytráku*15* -
Re: Oi! Oi! Oi!
tak to mas pravdu....oi!oi!oi! -
Re:
twl dan neni nacek jses uplne vypatlanej?!? *13* esli nevis ze skinheads jsou proti nackum tak to te dost lituju nic proti lidem ktery to neresej ale lidi co sem neco takovyho napisou by si o tom mohli aspon to zakladni zjistit!!!jenom tady placas kraviny, dan byl s orlikama NEJLEPSI!!! di si poslouchat Káju a sem se neser *15*