-
dan
Tenhle chlap vi o cem zpiva !!!o to vic je to smutny,protoze je to o pravde.. *5* -
Už mě to s**e
nechápu, proč sem lezou ty pitomci s těma porouchanejma názorama na Landu.......... At si teda lezou na 50centa, Madonu nebo naky jiny sracky co nemuzu ani slyset... a tam at si pisou. Ze byl Landa nacek, no a, a komu to vadi at si ho nevsima,a jestli byl nebo je rasista, dyt to je jedno, ne? Každej je jinej... Miluju Landovu hudbu a Landu jako takovyho obdivuju.... WHITE POWER!!! *5* -
Tak má vypadat chlap
Zdravím,všechny co jsou fandové Daniela Landy.Chci říct že toto je chlap na svém místě,jeho skladby poslouchám už léta,jak víte dobře, víno taky zraje a tento člověk,vyzrál v dobrého člověka,který je tvůrcem i interpretem skladeb a děl,co v naší republice nemělo obdoby *4* .Vždycky jsem si přála se sním setkat *3* ,nebo vidět jej naživo,to se mi poštěstilo až letos v dubnu v Ostravě na koncertě Československo 2008.Byl to pro mně zážitek na celý život,při jeho nových písních mi běhal mráz po zádech.Bylo by škoda kdybychom přišli o takovou špičku,na naší hudební scéně *14* Nevíte někdo kdy vyjde nové DVD.Zdravím Dana,jsi prostě jednička. -
Re: změna
Jo jako muze, ale tak proc by se menil Landa kdyz kazdej vi ze nackem je a zustane???Je to fajnej typek, dycky ho na akcich pravicaku radi vidime...;) Jenom nechapem proc v mediich rika ze se distancoval, kdyz to neni pravda a kazdej od nas to vi, ale nevadi:) *5* -
změna
Ty si myslíš ja že člověk se nemůže změnit??? *5* -
kapacita
dan je ten nejlepsia moc mu fandim strasne radab bych si stim clovekem chtela podat ruku -
88!!!!!
CuSS lidi Landa je fajnovej chlap ale mam pro vas asi smutnou novinu nackem byl a zustane, ale nevadi!!! 88 forever!!! Nikdy se ti to kamo nesmaze ale to prece neni skoda;)Antifa hahaha *13* -
landa
ja sem s nim jeste nechlastal tak nemuzu soudit -
Re: vylízaná pleška.
Ten kdo si myslí, že je Dan Debil, taak asi moc čtě noviny.....tak ty drbárny, prosim vás lide, nečtěte!!!!!a když ho nemáte rádi, tak si ho nevšímejte...... *5* -
Re: Na hlavu:)
Landa je absolutně nejlepší a náhodou se mi jeho půspbení v Orlíkách moc líbilo........a nemyslím si, že by ho ze to měl někdo odsuzovat........je to boží chlap a mám dotaz: Nehrál on náááhodou ve filmu Proč???......díííky -
Navždy
S Landou jsem vyrůstala s Landou také zemřu... Zůstanu navždy věrná=0)* -
Ale Orlík byl taky super
Nechápu ty lidi co tenkát Orlík tak krytizovali! Možná to mohlo urážet to minimum cikánů co tu pracovali a nevezli se na soc. dávkách ale těch tu stejně moc nebylo a dnes jich je ještě míň!!!!
Jo a s názory na komunizmus (Zahrádka) a fašiznus (Faschos) plně souhlasím. Podle mě se měli všichni komunisti po revoluci potrestat(nebo alespoň hlavní představitelé) -
Re: Re: Rádoby vlastenectví ???
Tak, tak!!!! -
nahravka z bratislavy
sliseli ste koncert z bratislavy?
http://www.media.ke-ma fia.com/ -
peta
zdravim lidi ktery maji radi daniela landu a lidi co ho odsuzuji at se laskave zamysli sami nad sebou.... -
Re: Na hlavu:)
Ahojky Klarko. Libi se mi tvuj nazor, sama mam podobnej. Jenom bych chtela rict, ze koncert v Praze byl super, ale muj nazor vzdycky byl, ze na Landu jezdi lidi, co to maji v hlave srovnany. Aspon to tak vzdycky bylo(a to uz ho posloucham 15 let), ale to, co tam predvadeli lidi ted? Sama roztrzka, vyvolana jen kvuli hlouposti a bezohlednost. Ty, co maji Landu proto, aby se na jeho koncetry chodili rvat a vyvolavat roztrzky, tak ty to asi moc nepochopili. Sama nevim, jakej je, osobne ho neznam, ale hudba, kterou sklada je uz davno nekde jinde a je to jedinej ceskej zpevak, kterej ma lidem jakyhokoli veku co rict. A jeste k tomu odchodu. Hodne premyslim nad tim, co ho vedlo tak daleko, aby premyslel o tom, ze to tady opusti. Jsme zeme na hovno, ale Dan by si mel uvedomit, ze nezalezi na tech, ktery napisou hnusy do novin, protoze za to maj prachy. Kdyby se na nehopela jen chvala, asi by to bylo dost nudny a dokud se o nekom pise, tak to svedci o tom, ze jeporad videt. Ja si neumim predstavit, ze bych uz nikdy nesla na jeho koncert nebo neocekavala novou desku pul roku pred vydanim. Ale to je jeho vec. Ale Dane, porad je tu vic lidi, kteri te maji radi, nez tech, ktery svuj mindrak z nevedomosti resi tak, ze se po tobe vozi. Mejte se a Danovi hodne uspechu *14* -
Na hlavu:)
Nazdárek lidičky:)). Byla jsem na koncertě v Praze, tedka na Československo tour, a nic lepšího jsem v životě nezažila. Smutný ale je to, že všude jsou fotky z Ostravy, Pardubic a tak, ale z Prahy, jsem je nikde nevidela, takže kdybyste někdo o nějakých věděl, určitě mi dejte vědět. Dál: Nehorázně moc mě sere- s prominutim, že polovina národa ho odsuzuje, jenom za jeho minulost a tím působení v Orlíkaách:( jako on to o sobě sám řekl, že byl mladej, vymetal každej klub a s kdekým se porval, ale panebože, my sme tady snad od toho, abysme druhým odpouštěli ne? Sorry, ale lidi, kteří ho odsuzujou mi přijdou na hlavu *13* chápu, když se jim třeba nelíbí ten styl hudby bo tak, já osobně třeba nenáším DISKANTKU Rihannu, ale to, aby ho odsuzovali, říkali o něm jakej je to rasista a nácek- což mimochodem většina lidí ani neví co je:)) to mi přijde trochu ujetý, kdyby se zamysleli nad tím, co tim chtěl Dan vyjádřit, na co v tu chvíli myslel, tak by pochopili, že jeho síla je hlavně v těch textech. Lidem kteří ho odsuzujou a kritizujou, bychh vyřídila jedno- STE UBOHY, je to vlastenec a ne rasista a nacek- to je poměrně velkej rozdíl, mezi VLASTENCEM a RASISTOU, NÁCKEM:)) díky -
Re: Re: Obdivuji Vaši ženu
mas nieco proti romom?????????????????!!!!!!!!!!!!! !!!!! *5* -
Re: moralka
No jo komplex...když neumím já, tak mesmí umět ani nikdo jiný. Máš na to pochopit, že Landa je někde jinde. A jak ty to tak vše víš? Asi patříš mezi ně a nakopali ti. Landa s tím nemá nic společného. Je vlastenec, ale zapomíná, že s takvýma to nejde. -
Re: Rádoby vlastenectví ???
Líbí se mi lidé, kteří pro vše řeří z postele a nikdy nic neudělali pro ostatní a už vůbec ne pro národ. Každý se vyvíjí a chci vidět tebe, jak jsi absolutně dokonalý. Udělej něco, ať o tobě vím. Landa to dělá, burcuje za vlastenectví, ale bohužel zapomíná, že jsou tu lidi jako ty a s temi to bohužel nejde. Peníze, provize .... ty nepracuješ???? On se uiví i s jiných činností a co ty? Kecat umí každý, ale něco udělat, to je horší. Když si tak chytrý, přečti si jeho texty a zajdi na koncert a pak možn8 (!!!) pochopíš. mOŽNÁ NE, PROTOŽE NĚKTEŘÍ LIDI UMŘOU BLBÍ !!!