Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • when you created this site?.

I am newbie,
    you shared a brilliant job :D
    There were a post and author have to create http://cartolina-gratuita-augurio.cartolina-natale.com - cartolina gratuita augurio

Mmm.. we want to find fresh pages of http://foto-film.nuovofresco.it - foto film

I suppose We searched badly ..
    Respect....
  • daniel landa

to je najlepsi clovek jalepsie pesnicky ma na svete moee *14*
  • Peníze nejsou všechno!

• MartinDyntar

Musím se ho ted trochu osobně zastat, má na albu smrtihlav pro mě osobně už písen, kterou nejvíce miluji, miluji ji pro její upřímný a pravdivý tolik duležitý text písně, je to jeho posluchači tolik ještě nedoceněná písen "Roza Die Rose", tu v poslední době hodně u Daniela Landy vyjímečně už obdivuji a miluji její přínosný a stále ve společnosti tolik aktuální text této písně, velice nejen upřímý, ale skutečně duležitý text písně, která nemá v jeho celé hudební tvorbě žádné obdoby, nic se jí z jeho hudební tvorby nikdy nevyrovná!

• Peníze nejsou v životě všechno!

• Hi

Landa má dar od Boha..ehm..Landa je Bůh. *1* *14* *14*
    • Re: Hi

a Hagen taky *14* večerníčku zdar
  • Všechno nejlepší
  • Čau zajímalo by mě jesli někdo nevíte, zdali má Daniel Landa původní jméno a příjmení nebo se jmenoval jinak dík.
    • já si myslím, že se jmenuje normálně Daniel Landa, asi to nebude žádný pseudonym, ale nevím to jistě.
  • Luky1987
    Morituri Te Salutant
  • landa

Tak Landa dle mého soudu není a ani nikdy nebyl fašista ani neonacista jak se mnozí lidé domnívají, viz. skladba faschos tu nechceme, ale mnozí lidé pochopily texty Orlíku špatně a tudíž se dá říci že Orlík pomohl rozmachu extrémních skupin(neonacistů, fašistů). Určitě je ale patriot, nacionalista a to jsou veskrze kladné vlastnosti. Má obrovské charisma, dokáže strhnout davy. Jako textař je fenomenální až geniální. Hudba je taky skvělá, poslouchají ho všechny věkové kategorie. Takže závěřem bych chtěl říct že je to prostě fenomén!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit