-
Čau zajímalo by mě jesli někdo nevíte, zdali má Daniel Landa původní jméno a příjmení nebo se jmenoval jinak dík.
-
-
já si myslím, že se jmenuje normálně Daniel Landa, asi to nebude žádný pseudonym, ale nevím to jistě.
-
-
Morituri Te Salutant
-
landa
Tak Landa dle mého soudu není a ani nikdy nebyl fašista ani neonacista jak se mnozí lidé domnívají, viz. skladba faschos tu nechceme, ale mnozí lidé pochopily texty Orlíku špatně a tudíž se dá říci že Orlík pomohl rozmachu extrémních skupin(neonacistů, fašistů). Určitě je ale patriot, nacionalista a to jsou veskrze kladné vlastnosti. Má obrovské charisma, dokáže strhnout davy. Jako textař je fenomenální až geniální. Hudba je taky skvělá, poslouchají ho všechny věkové kategorie. Takže závěřem bych chtěl říct že je to prostě fenomén! -
Danův proslov na Slavíku byl trochu ostrý, ale já mu přesto musím dát za pravdu, i když by to šlo říct jemnějším způsobem, přesto měl pravdu.
-
zpěvák
-
Správně Dane!!! Mám rád píseň ROZA DIE ROSE z alba Smrtihlav.
-
Dobrý den, prodám 2 lístky - do 2. řady - na dnešek od 19:00, divadlo Kalich, Tajemství. Bohužel nemůžeme jít. Sleva možná.
I.Bajza 603338276 -
Raději Daniel Landa nebo Rammstein než Sagvan Tofi.
-
zpěvák
-
Orlik,aneb stary dobry casy
Fakt me strasne mrzi,ze uz Orlici nehrajou,strasne rad bych si sel alespon jednou na ne zapogovat.A jinak uplne skvela kapela,vsechno co rikali je pravda,je to nase zeme,tak proc sem poustet cizi zmrdy???Chcete dopadnout,tak,ze tady bude za chvili vic cigosu a ukacek,nez nas???A ti co odsuzujou Landu za fasismus,jsou kokoti,uz jen proto ze zadnej nebyl... -
-
Re: Orlik,aneb stary dobry casy
Jsi přesně takový, jaký je tvůj nick.
-