Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Danův proslov na Slavíku byl trochu ostrý, ale já mu přesto musím dát za pravdu, i když by to šlo říct jemnějším způsobem, přesto měl pravdu.
  • zpěvák 

• MartinDyntar
    Správně Dane!!! Mám rád píseň ROZA DIE ROSE z alba Smrtihlav.
  • Dobrý den, prodám 2 lístky - do 2. řady - na dnešek od 19:00, divadlo Kalich, Tajemství. Bohužel nemůžeme jít. Sleva možná.
    I.Bajza 603338276
  • MartinDyntar
    Raději Daniel Landa nebo Rammstein než Sagvan Tofi.
  • zpěvák

• Orlik,aneb stary dobry casy

Fakt me strasne mrzi,ze uz Orlici nehrajou,strasne rad bych si sel alespon jednou na ne zapogovat.A jinak uplne skvela kapela,vsechno co rikali je pravda,je to nase zeme,tak proc sem poustet cizi zmrdy???Chcete dopadnout,tak,ze tady bude za chvili vic cigosu a ukacek,nez nas???A ti co odsuzujou Landu za fasismus,jsou kokoti,uz jen proto ze zadnej nebyl...
    • Re: Orlik,aneb stary dobry casy

Jsi přesně takový, jaký je tvůj nick.
  • zpěvák

• podlejzak

landa je podlejzak ods jak bila klausovi
  • moralka

no to jo i s tou fackou tim tlustinkem lezl do riti hradu a vlade ,mel v tom klipu ten zbabelec tlustinek chudacek byt prave macek a ne jak to landa udelal zbabele proti rathovi ten ho jako prvni zbabele nenapadl ale ods vam bohatym da nizsi dane tak jaka pak moralka ze pane lando ta pisen klaun je kral a .... se hodi prave na vas takove podlejzaky lampas tupol jako jste vy bila,baros,jagr potrebuje inu kam vitr tam plast.karla kryla vy si do pusy neberte ten z vas zvraci a z ods takejeho polistopadova pisen byla kral vaclav je jedna ruka se smelinarskym smejdem
    • Re: moralka

No jo komplex...když neumím já, tak mesmí umět ani nikdo jiný. Máš na to pochopit, že Landa je někde jinde. A jak ty to tak vše víš? Asi patříš mezi ně a nakopali ti. Landa s tím nemá nic společného. Je vlastenec, ale zapomíná, že s takvýma to nejde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit