-
Roza Die Rose - píseň s prizvanymi hosty Daniela Landy k albu Smrtihlav - tématický o boji s hazardem, s drogovou závislosti a s prostituci. Daniela Landu nijak zvlášť nemusím, ale dvou jazycna píseň Roza Die Rose mně svým textem a svým způsobem podmanila - protoze tématický jsou některé písně (pro mně jich moc na albu není) ve společnosti stále aktuální a možná ve sve době vydání alba Smrtihlav i nadčasove. Text písně Roza Die Rose pojednává o lásce chudého Němce k ruské prostitutce a současne vypráví o marném, zoufalem a neúspěšném osobním boji s vysoce postavenym predakem prostituce. Text písně Roza Die Rose je dvou jazycny - v němčině a v ruštině - krása Dane. Nápadite az geniální.
-
nechte ho klidně žíít!!!!!!!!!!!
já vás prostě nechápu dejte mu pokoj je to jenom jeho věc co dělá. když ho nemáte v oblibě tak si najděte někoho kdo se vám zamlouvá a koho nebudete drbat ste s tím trapníííííííííííííí -
Landa
Tak Landa je skvělej zpěvák ale Kryla prostě nazpívat neumí. A Vy co ho tu kritizujete: Skinhead neznamená že je neonacista!!! Kdyby jste v palici něco měli zjistily by jste, že existují i Skinheadi co proti fašismu bojují! Nemyslím si, že jeho texty mají rasový podtext. Jeho písničky aspoň některé jsou opravdu pěkné. A nej je od něj Pozdrav z fronty, Touha a Králíček Azurit. Prostě Landa je super a velmi ráda ho posloucham ale tim Krylem se u mě shodil. KRYLA ZPÍVAT NEUMÍ ALE JEHO PÍSNĚ ASPOŇ NĚKTERÉ JSOU OPRAVDU PĚKNÉ *5* -
bagr
je to fakt tvrdej skinhead a to je videt uz na orliku treba skinheadskej stat.dane ses fakt mrte. -
je to borec,fakt super chlapík *14* *14* *3*
-
Valcik
Danielova hudba bola pre mna chvilu najtvrdsia hudba, aku som pocuval [este ked som bol zasran}. Teraz mam rad grind core a death metal, ako Deicide, Dying Fetus, Krabathor, Obituary, Carcass... Ale pre mna je to stale vyborny chlapik, ktoreho hudbu stale rad pocuvam... Valcik... Chciply... Pozdrav... Konec... 9 mm.... -
Dan byl vždycky pro mě zvláštní člověk, v 90.letech mi jeho hudba nic moc neříkala,ale teď ho mám čím dál víc radši, ani nevím proč, je takový zvláštní, tajuplný a dost se změnil podle mého (k lepšímu). Už to není takový ten samolibý machírek (i když tahle image se mi taky docela líbila),ale teď se mi líbí víc. Přijde mi, že dospěl a víc se kouká okolo sebe a jeho hudba má takový zvláštní náboj a jeho texty jsou opravdu smysluplné a duchapřítomné, ne žádný prázdný bláboly. A že vypadá jako nácek? Mě to nevadí, bže věřím tomu, že náckem nikdy nebyl. Líbí se mi jak vypadá i jeho hudba, nemůžu si pomoct, ale já mu strašně fandím.
-
-
souhlasím s daisy i když je to poněkud časově jinde
-
a taky se mi líbí,že dokáže otevřeně říct svůj názor. Dane, máš moji podporu. *14* *4* *5* *5* *5* *5*
-
-
Ehem.....
Bavíme se tady skutečně o tom samém člověku? O tom rádoby napraveném náckovi, který si dovolil nejen zprznit Krylovy písně, ale dokonce ještě obrátit jejich smysl na pětníku?! O tom "člověku", co se stal vzorem pro mladé bílé jezdce toho národa?! Pokud se skutečně bavíme o tomtéž Landovi, tak jak se PROBOHA můžeme bavit o hudbě????????????????????????????? ?????????????????????? -
-
Re: Ehem.....
ty jo, koukám, že se tady někdo snaží bejt pr*** světa, co??myslíš, že tím, že budeš někoho urážet jako něco vyřešíš, jo? no to se teda krutě pleteš! kdybys na cestě svým ubohým životem alespoň zahlídl něco jako mozek, tak bys takovou pi** v životě nevypustil z huby!!a kdybys k tomu přidal uši a poslouchal jeho texty, tak bys nikdy nemohl něco takovýho napsat! mají hlubokej význam, ale te bys ty nejspíš nepochopil, co?je to člověk hrdej na svůj národ, tak raději mlč a drž hubu a krok! *16* -
Re: Ehem.....
Ty ignorante, když se ti Landa nelíbí, tak co sem sakra lezeš???? Kdybys jenom trochu myslel, tak bys v životě nemohl napsat takovou hovadinu!! Landa je jedinej, kdo v týhle zemi dělá normání hudbu, která má co říct!! Jedinej, jehož písničky mají smysl a hlubší význam a kyby sis je aspoň poslechl, tak bys nepsal takový kraviny!! Hlásí se ke své zemi a povzbuzuje k národní hrdosti!!! Je to prostě osobnost!!! *5* *5* *5*
-
-
něco málo o Danovi
na začátek musím jasně říci, že si Landy nesmírně vážím nejen jako zpěváka, ale taky jako člověka. Slyšel jsem ho několikrát mluvit a to mi stačí k vykreslení jeho osobnosti. Dan má velké charismá a jeho myšlenky mají patu a hlavu. Taky se mi líbí, že je to velký vlastenec. To se dnes nějak vytrácí. Taky jeho písničky jsou nádherné. Mají určité poselství. A jeho texty? Ty jsou geniální. Landa je po Brichtovi druhým nejlepším textařem u nás. O tom není pochyb. Dane, líbí se mi to, co děláš. Má to smysl. Buď dál takový, jaký jsi. Moc Ti fandím... Tvůj velký fanoušek z Moravy -
achjo:oD
tak, přesně tohle jsem čekala...promiňte mi, že se musím trošku..ehm...usmívat:oDTady už snad není ani co říct, jen-každý věřte tomu co si myslíte že je správné...vždycky se najde někdo, kdo si bude lidově řečeno otvírat hubu.A ať řeknete cokoliv...pokaždé se najde nejmíň jeden blbec, kterej vám to bude vyvracet.Každý máme právo věřit v to co chceme, a to že tady Landu někdo špiní? Jo, to už snad ani nemůžu brát vážně, jinak bych se z toho asi zbláznila:oDasi nemá cenu, abych tady opět plýtvala slovy, každej víme svý:o)takže se podle toho řiďte a doufám, že jednou pochopí i ti, co stále pochopit nechtějí nebo spíše nemohou... *1* *1*