-
koncert na památku K.Kryla
nemůžu si pomoci, ale musím tady něco napsat. Nedávno jsem vydělal vystoupení D.Landy na Čt2. Bylo to ohledně uctění památky K.Kryla. Dan mu věnoval koncert. To by bylo v pořádku, ale měl jsem z něj divný pocit. Nic proti Landovi, ale ta role "kazatele" mu vůbec neseděla a to i přesto, že měl dobré myšlenky. Snad to jeho věrné fanoušky od něj po této epizodě neodradí. Snad se na něj nebudou dívat ve zlém a jako na hlupáka, který se mícha do církevních záležitostí. Každopádně Dan takové vystoupení nemá zapotřebí. Přesto si ho jako umělce vážím. Tolik k tomu. -
Neznám ho jako člověka..., ale za ikonu ho mají zpravidla neukotvení mladíci kteří si prošli kriminálem.Tak nějak nahnědlé jsou jeho narcisoidní výstupy.Sám nevěří tomu co zpívá. Třeba píseň pozdrav z fronty vyznívá pateticky ale ví prd vojáci prožívali na frontě. Můj děda zažil za WWII frontu a nikdy žádné patetické camry jsme od něho neslyšel, protože ve skutečnosti to vyznívá v porovnání s realitou úsměvně a hloupě...
*16* -
-
Dan je rockovej bůh
Ahoj všichni. Já si myslím že Dan je úplně bombovej a ty jeho písničky skvělý. Dan prostě vládne rocku a nikdo na něho nemá. Je NEJLEPŠÍ!!!!! -
Videa
Konečně jsem našel pár videí od Landy viz http://www.videa.portik.cz/musicvid eo.php?vid=7e3b4c974 *3* -
Daniel Landa-To mluví za vše
Dan je jedinečný člověk v naší společnosti a na hudební scéně. Jeho tvorba je dokonalá a dokáže v člověku lecos probudit. Takových lidí by mělo být na světě víc.... S úctou Pointer -
Zaskočení ...
Mě jenom příšerně zklamal tím, že ani nevěděl, kde je K.Kryl pohřbený (stačilo mi vidět jeho překvapený výraz v obličeji, když mu ho ukazovali). Na to jak se s ním neustále ohrazuje, jeho odkazem a jakou mu tím projevuje úctu jsem teda byla docela hodně zaskočená. *13* -
-
Re: Zaskočení ...
Jo, to je přesně ono, s čím mě Landa zklamal. Pořád plnou pusu Kryla a ani nevěděl kde je pohřben. Je to smutné, buď někoho obdovuji natolik, že o něm vím skoro vše, nebo je to jenom póza. Škoda... -
Re: Zaskočení ...
ale pockej,Landa vi kde je pohrebenej je to asi dva roky zpatky kdy o nem davali porad a on sam osobne u toho hrobu byl *7*
-
-
Daniel
Dane dobře si hrál taky s Orlikama seš pořát perfektní -
df
ja sem cidan a ten landa mi leze krkem moremě neserte skinpedi sou gzadi -
Daniel Landa!!!!!!!!
Nejlepší zpěvák!!!!!!!!! Nevim proč ještě nevyhral zlatého slavíka!!!!!! Je fakt nejlepší!!!!!! -
Obdivuji Vaši ženu
Obdivuji Vaši ženu, která přestože je velmi inteligentní a schopná, dokáže žít s Vámi v této zemi, kde jste se projevil jako dost hnusnej nácek.Bohužel těch obdivovatelů nacismu, kteří ho nepoznali je zde dost. bylo by fajn, kdybyste tuto zemi opustil. -
-
Re: Obdivuji Vaši ženu
A nechtel bys ji opustit spis Ty?
myslim, ze by to bylo pro tuhle zemi a hlavne pro Tebe nejlepsi reseni.
Jakym pravem si beres do papuly vubec jeho zenu a kydas tady ty nesmysly a hnuj, jak s nim muze byt.
asi Te sere, ze muze a ze se maji porad radi a klape jim to, co?Takze obycejna zavist ceskeho neschopneho clovicka.
Typuju si, ze jsi minimalne jednou rozvedenej, zadna s Tebou nevydrzi a nasadi Ti parohy, nebot si Te nemuze vazit a nemas ji cim oslovit.
Tak nekydej hnuj na cloveka, ktery je v tehle zemi snad poslednim cestnym mohykanem. -
Re: Obdivuji Vaši ženu
hej landa vyserse na to tu je tolik nacku že to není možne , a jestli někam pojedete tak ja pojedu svama -
-
Re: Re: Obdivuji Vaši ženu
mas nieco proti romom?????????????????!!!!!!!!!!!!! !!!!! *5* -
Re: Re: Obdivuji Vaši ženu
To by měli radost *1*
-
-