Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naaaaaaaaaaaaaaj spevaaak

je to najlepsi spevak v celych čechach aj na slovensku hmm ten jeho hlas a tie pesničky ktore maju aspon dajaky zmysel nie ako tie superstarovske hovadiny :D a to že bol skinhead ? že žije ako žije ? a že nedrži hubu ako ostatny ? no a čo.... vsak každy nejako začinal :D
    DANIEL :D
    *14*
  • Landa je prostě Best
  • Tajemství

Dík:Byl jsem nadšen. Kniha kterou jsem napsal má něco s Tajemstvím společného, myšlenky jsou podobné a přeci jejich interpretace je tak rozdílná. Kdo hledá-najde a já ti přeji ať najdeš co hledáš a taky aby jsi šel tou správnou cestou. Pod křížem nebo pod křídly spravedlnosti-prostě tou správnou cestou.
  • Kazdy dela chyby

Myslim, ze vsichni ho porad popotahuji za to, co byl drive. Orlik a jeho texty a spol. Taky se mi nelibi rasisticke narazky, ale ted uz je Landa jiny. Kazdy dela chyby a my bychom meli umet odpoustet. Jinak je to pro me nej nej zpevak!!! Jen tak dal. *4*
  • super

ahoj.když sem te slysela poprve tak jsem se zhrozila,ale ted uz neposloucham nic jineho, bo to ani nejde.tvoje pisnicky jsou fakt super a shanim si vsechny tvoje CD zatim mam jen tri ale to se brzo napravi.Tak ti drzim pesti do dalsich let:)
  • dopis

Ahoj jak se maš? Strašně se mi libý tvé texty a hudba. Ráda poslouchám tvé písně mám od tebe všechny CD. Moc se ti povedlo DVD o Krylovi to co tam říkáš je pravdivé a upřímné. Vzala jsem si stoho ponaučení. Byla bych ráda kdybys se mi ozval. papa BODLINKA
  • Landa je Bůh!!!!!!!!!!!!!!!!
  • plešatá žumpa

• Mijuji Tě, Dane.
  • Všem

Já tu nechápu lidi, kteří sem píší "Ahoj Dane," když to tu nikdy číst nebude. Nesnažte se ho jen pořád kritizovat, nebo poplácávat po zádech, protože on je ten, kdo koná. Určitě je rád, když ho někdo za nšco pochválí,ale on tu svou cestu má. Hlavně lidé , kteří ho kritizují, jaký je to "vyvrhel," ale to jsou ti, kteří ho "neslyší." Karel Kryl, Jan Palach

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit