Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neonacista

• landa je nejlepší,ale...

lidi já sem takovej blbec....já ten koncík prošvihla.... *9*
  • Pozdrav

Ahoj Dane, zdravím Tě z Bořanovic. Nevím, jestli si na mne ještě vzpomeneš. Má dcera Tě strašně ráda poslouchá a pokud pojedeš okolo našeho domu, stav se rád bych si s Tebou promluvil a zavzpomínal na naše hovory u mého dědy na parcele. Pokud budeš chtít, ozvi se na můj E-mail. Hodně štěstí a ať se Ti daří Jirka.
  • Ahoj Dane, chtěla bych se zeptat, proč máš koncerty jen v Praze? Jsem ze Západních Čech a do Prahy je to přece jen trochu daleko. Třeba v Karlových Varech. Děkuji předem za odpověd. Pavla
  • nácek.

• OMG..to si vážně myslíte že vá tahle OSOBNOST odepíše?...
  • Daniel je strašné štěnátko :)

Nevím čím začít ale musím říct že koncert z Ostravy byl nezapomenutelnej zážitek i pro mého malýho prcka co nosím v bříšku :)pro mě je Dan vzor pořádnýho chlapa i s minulostí která se mi na něm líbí více *3* doufám že ho prcek bude taky poslouchat *14*
  • Ahoj Dane myslím si o Tobě,že jsi ten nejfantastičtější kretééén co se snad dá u nás vidět...nechápu jak se nácek jako ty může producírovat po veřejnosti....
    • Re:

twl dan neni nacek jses uplne vypatlanej?!? *13* esli nevis ze skinheads jsou proti nackum tak to te dost lituju nic proti lidem ktery to neresej ale lidi co sem neco takovyho napisou by si o tom mohli aspon to zakladni zjistit!!!jenom tady placas kraviny, dan byl s orlikama NEJLEPSI!!! di si poslouchat Káju a sem se neser *15*
  • skinsheads

si proste naša 777 hviezda
  • FITNESS TYRAN

Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit