-
čau Dane. Myslím si o tobě,že si ten nejfantastičtější zpěvák na světě. jsi můj idol. Tvá Čili :)
-
naaaaaaaaaaaaaaj spevaaak
je to najlepsi spevak v celych čechach aj na slovensku hmm ten jeho hlas a tie pesničky ktore maju aspon dajaky zmysel nie ako tie superstarovske hovadiny :D a to že bol skinhead ? že žije ako žije ? a že nedrži hubu ako ostatny ? no a čo.... vsak každy nejako začinal :D
DANIEL :D
*14* -
Landa je prostě Best
-
Tajemství
Dík:Byl jsem nadšen. Kniha kterou jsem napsal má něco s Tajemstvím společného, myšlenky jsou podobné a přeci jejich interpretace je tak rozdílná. Kdo hledá-najde a já ti přeji ať najdeš co hledáš a taky aby jsi šel tou správnou cestou. Pod křížem nebo pod křídly spravedlnosti-prostě tou správnou cestou. -
Kazdy dela chyby
Myslim, ze vsichni ho porad popotahuji za to, co byl drive. Orlik a jeho texty a spol. Taky se mi nelibi rasisticke narazky, ale ted uz je Landa jiny. Kazdy dela chyby a my bychom meli umet odpoustet. Jinak je to pro me nej nej zpevak!!! Jen tak dal. *4* -
super
ahoj.když sem te slysela poprve tak jsem se zhrozila,ale ted uz neposloucham nic jineho, bo to ani nejde.tvoje pisnicky jsou fakt super a shanim si vsechny tvoje CD zatim mam jen tri ale to se brzo napravi.Tak ti drzim pesti do dalsich let:) -
dopis
Ahoj jak se maš? Strašně se mi libý tvé texty a hudba. Ráda poslouchám tvé písně mám od tebe všechny CD. Moc se ti povedlo DVD o Krylovi to co tam říkáš je pravdivé a upřímné. Vzala jsem si stoho ponaučení. Byla bych ráda kdybys se mi ozval. papa BODLINKA -
Landa je Bůh!!!!!!!!!!!!!!!!
-
plešatá žumpa
-
Mijuji Tě, Dane.