Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neznám ho jako člověka..., ale za ikonu ho mají zpravidla neukotvení mladíci kteří si prošli kriminálem.Tak nějak nahnědlé jsou jeho narcisoidní výstupy.Sám nevěří tomu co zpívá. Třeba píseň pozdrav z fronty vyznívá pateticky ale ví prd vojáci prožívali na frontě. Můj děda zažil za WWII frontu a nikdy žádné patetické camry jsme od něho neslyšel, protože ve skutečnosti to vyznívá v porovnání s realitou úsměvně a hloupě...
    *16*
  • Dan je rockovej bůh

Ahoj všichni. Já si myslím že Dan je úplně bombovej a ty jeho písničky skvělý. Dan prostě vládne rocku a nikdo na něho nemá. Je NEJLEPŠÍ!!!!!
  • Videa

Konečně jsem našel pár videí od Landy viz http://www.videa.portik.cz/musicvid eo.php?vid=7e3b4c974 *3*
  • Daniel Landa-To mluví za vše

Dan je jedinečný člověk v naší společnosti a na hudební scéně. Jeho tvorba je dokonalá a dokáže v člověku lecos probudit. Takových lidí by mělo být na světě víc.... S úctou Pointer
  • Zaskočení ...

Mě jenom příšerně zklamal tím, že ani nevěděl, kde je K.Kryl pohřbený (stačilo mi vidět jeho překvapený výraz v obličeji, když mu ho ukazovali). Na to jak se s ním neustále ohrazuje, jeho odkazem a jakou mu tím projevuje úctu jsem teda byla docela hodně zaskočená. *13*
    • Re: Zaskočení ...

Jo, to je přesně ono, s čím mě Landa zklamal. Pořád plnou pusu Kryla a ani nevěděl kde je pohřben. Je to smutné, buď někoho obdovuji natolik, že o něm vím skoro vše, nebo je to jenom póza. Škoda...
    • Re: Zaskočení ...

ale pockej,Landa vi kde je pohrebenej je to asi dva roky zpatky kdy o nem davali porad a on sam osobne u toho hrobu byl *7*
  • Daniel

Dane dobře si hrál taky s Orlikama seš pořát perfektní
  • df

ja sem cidan a ten landa mi leze krkem moremě neserte skinpedi sou gzadi
  • Daniel Landa!!!!!!!!

Nejlepší zpěvák!!!!!!!!! Nevim proč ještě nevyhral zlatého slavíka!!!!!! Je fakt nejlepší!!!!!!
  • Obdivuji Vaši ženu

Obdivuji Vaši ženu, která přestože je velmi inteligentní a schopná, dokáže žít s Vámi v této zemi, kde jste se projevil jako dost hnusnej nácek.Bohužel těch obdivovatelů nacismu, kteří ho nepoznali je zde dost. bylo by fajn, kdybyste tuto zemi opustil.
    • Re: Obdivuji Vaši ženu

A nechtel bys ji opustit spis Ty?
      myslim, ze by to bylo pro tuhle zemi a hlavne pro Tebe nejlepsi reseni.
      Jakym pravem si beres do papuly vubec jeho zenu a kydas tady ty nesmysly a hnuj, jak s nim muze byt.
      asi Te sere, ze muze a ze se maji porad radi a klape jim to, co?Takze obycejna zavist ceskeho neschopneho clovicka.
      Typuju si, ze jsi minimalne jednou rozvedenej, zadna s Tebou nevydrzi a nasadi Ti parohy, nebot si Te nemuze vazit a nemas ji cim oslovit.
      Tak nekydej hnuj na cloveka, ktery je v tehle zemi snad poslednim cestnym mohykanem.
    • Re: Obdivuji Vaši ženu

hej landa vyserse na to tu je tolik nacku že to není možne , a jestli někam pojedete tak ja pojedu svama
      • Re: Re: Obdivuji Vaši ženu

mas nieco proti romom?????????????????!!!!!!!!!!!!! !!!!! *5*
      • Re: Re: Obdivuji Vaši ženu

To by měli radost *1*
  • čau Dane. Myslím si o tobě,že si ten nejfantastičtější zpěvák na světě. jsi můj idol. Tvá Čili :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit