-
Daniel Landa
Ahojky lidi! Neví jestli se vám Daniel Landa líbí,al e já ho ráda mám a hlavně on si na nic nehraje a má rád jak svoje fanoušky tak i svoje dobře vytvořené práce.Dan je docela sympatický člověka a muž a má krásné písničky a ty klipe jéé! *14* no prostě Dan je super a myslete si o něm co chcete.Ale neměli by jste mu tady nadávat,udělejte si svůj chat a tam si ho pomlouvejte jek chcete,ale tady asi ne,jak by se to líbilo vám kdyby vás tady někdo pomlouval za zády a to zde kam chodím moc lidí a čtou si to a potom si o něm myslí bůh ví co. *16* To se přece nedělá. *13* A hlavně já si na tebe taky udělám chat a budu tě pomlouvat jo??Jak se ti to bude líbit? *15* No nevadí já si vyleju vztek až na tom chatu a uvidíš co tam o tobě ty co pomlouváš tady Landu řeknu. *1* *15* jen počkej. *5* Vaše autorka Nikola! -
Borec
Landa je borec!Dělá výbornou muziku! *3* -
Ahojky seš fakt super *1* *4*
-
podte niekto na pokec LANDIK3 *3*
-
JE NEJLEPŠÍÍ =*
JE TO BOREC *14* NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK =* TY PÍSNIČKY NEMAJ CHYBU =* Dan by měl vyhrát slavíka !!! a né ňákej Gott *15* -
-
Re: JE NEJLEPŠÍÍ =*
Zlatým slavíkem byl, de facto, v letech 2004-05. Já už od roku 2000 Gotta nepočítám;) -
JJ, máš pravdu. Takhle můžem udělat soutěž vo stříbrnýho a zlatýho dát Gottovi bez hlasování! -
naš pravdu *3*
-
-
si nejlepsi *14*
-
xD
Daniel landa je uma boži je to fakt borec ty jeho pisničky nemaji chybu *14* *3* -
Dan je hezkej, milej chlap. Zpívání mu jde skvěle, v autech se určitě taky dostane na vrchol. každá jeho písnička o něčem vypovídá, stačí ji pozorně poslouchat a to umí jen mílokdo. Kdo na to nemá, myslí si, že je jen frajírek. Líbí se mi, jak uctívá památku K.K. Jen tak dál, Danieli Lando! *4* *5* *3*
-
Landa
Dan je úžasný zpěvák a texty jeho písní mají něco do sebe a jsou smysluplné. Měla jsem to štěstí, být na jeho Plzeňském koncertě loni na podzim a opravdu nelituji. Je to skvělý člověk, který skládá jedinečnou hudbu. A taky nesmím zapomenout na jeho úžasné muzikály-naposled jsem viděla před 5 dny muzikál Touha a jsem naprosto nadšená. Také Krysař a Tajemství jsou skvělý. *4* Landa je nejlepší český zpěvák a ještě dlouho bude. *4* -
-
Re: Landa
Dana mám ráda, je to super textař, ale jako zpěvák? Na koncertech mu vypadává text a zpívat taky neumí. Ale přesto ho poslouchám od mala. Myslím, že z něj vyzařuje určité charisma, které k němu táhne mnoho lidí. -
-
Re: Re: Landa
jenez text mu začal vypadaávat po tý bouračce... -
Re: Re: Landa
Co když umí, ale jenom nechce? *4* Já myslim, že umí...
-
-
Dan je opravdu skvělý zpěvák a textař a jeho muziku můžu poslouchat stále!!!! *3* -
si piš *3* *3* *3* *3*
-
-
Tě baštím!! *5*