-
oi-oi-oi--O!--!!!!!!
-
caffte
landa je naozaj najlepsi ale mivadia ludia ktori na neho nadavaju ale je strasne super a drzim mu palce aby dostal zlateho slavika a tak *15* *15* -
best..:)
Dan no prostě dokonalej člověk:)krásný písničky dokonalý texty..:)jen tk dál:) -
Roza Die Rose o boji chudého Němce s ruským předákem pouliční prostituce pro lásku a cest. Krásná a myslím ve společnosti stále aktuální a důležita píseň. Díky za ni Dane!!
-
Nigredo
ahoj lidičky už mam to nove cd od dana landy to nigredo kolik tam ma pisniček ja mam jen 7 ozvěte se mi někdo pls na meil čuss -
-
Re: Nigredo
ahoj,to není nové CD dana landy ale jen pár písniček z koncertu nové CD Nigredo vychází aš 15.6 ahoj
-
-
Landa
LET´S GO LANDA, LET´S GO!!!!!!!!! Potřeboval bych videa z koncertů Orlíku. Nevíte, kdy má vyjít DVD z koncertu Bouře? *1* -
Dan
Dan je skvělý zpěvák a na koncertech to umí pěkně rozjet. Je to člověk s velkým charisma!!! Co dodat je prostě super -
Tenhle chlapík je prostě ten nej zpěvák.Na něj fakt nikdo nemá! *14*
-
jojo tomu se říká zpěvák
Daniel je uplně úžasný zpěvák.Bohužel jsem ještě neměla šanci se dostat na jeho koncert!A slyšela jsem že prý už nekonsertuje.Co je na tom pravdy? *7* -
-
Re: jojo tomu se říká zpěvák
Nějaký koncerty Dan má,ale hodně hodně málo.Byla jsem vloni na jeho koncertě v Brně.A musím říct,že to fááákt stálo za to.Pravda k pódiu mezi vyholený hlavy jsem se nehrnula,ale parádně jsem si to užila.Dan je nádhernej chlap.Můžeme jen závidět Miriam
-
-
z Landy se mi chce zvracet