Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pochvala

Dan,Dan a ještě jednou Dan.Paráda po všech směrech.Víc takových Danečků by svět potřeboval.Ale pořád má dost odpůrců.Škoda,že někdo nedokáže hodit za hlavu předsudky.
  • Daniel

*14* *15*
  • Dan Landa

Daniel je clovek,ktery ma charakter a prirozenou inteligenci.Dane,jen tak dal,bez Vas si svet nedokazu predstavit.Vazim si Vas.
  • ignorovat! druhořadý zpěvák,není to žádný paul mc cartney!!!

• gabrilel

Daniel je supr

Ahoj- rad posloucham Daniela Landu libisemi jeho pisnički.
  • HAGEN a LANDA je BŮH !!!
  • Dan

Zdravím, Dan je výbornej zpěvák i člověk, to bez debat, ale trošku odbočím, ta otázka ohledně toho kolik měří mě taky zajímá, tipuju tak 180? Kdo ho zná, kdo ho viděl, kdo ho potkal, trioufáte si odhadovat? =)
    • Re: Dan

Ano, má 178cm *14*
      www.daniellanda.hu.cz
    • pett24

Re: Dan

Kdysi byl u nás v práci,chef ho sponzoroval v rally.Zdál se mi celkem prcek,tipuju tak těch 180 a méň
  • ales76

Dotkni se duhy

Dan natočil film z prostředí rally a do kin letos koncem roku.
  • ĎAKUJEM

Niektorý ludia sú sebecké svine a preto nechápu texty piesní ktoré piše... Ja len Ďakujem Karlovi Krilovi že ho prinútil spievať. Ďakujem ti Daniel, otvoril si mnohým oči tak ako nikto iný ešte raz veľké Ďakujem aj za ten koncert na ktorom si nás vyhodil. S pozdravom Jana
    • Re: ĎAKUJEM

Karel Kryl!!! Aspon se nauc psat jeho jmeno...
  • MartinDyntar
    Libi se mně nejvíce píseň Roza Die Rose. Má vydařeny text písně tématicky se dotyka zoufalého az marného boje jednoho zamilovaneho člověka, snad Němce do ruské prostitutky svádějíci zoufale az marný boj s prostituci pro svoji osobni cest. Píseň se mně libi. A ta kombinace němčiny a ruštiny je něco přesně pro mně co obdivuji a miluji - nikoliv Landu, ale jeho odvahu a nápaditou hru s dvoumi cizími jazyky právě v teto písni Roza Die Rose. Geniální Dane! Musím ocenit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit