-
Landa
Landík je super má super písničky a má pěknej hlas *4* *14* *3* *1* *4* -
RODÁCI
Ve filmografii chybí seriál RODÁCI,v 8 dílu má patku *1* a dobrý texty *5* -
Dan landa
ten film s prostředí ralle se jmenuje tacho -
Dane, myslím že nebudu mluvit jen za sebe...Moc Ti děkuji za to, že jsi!!! Amen
-
Pro dnešní mladou generaci lidi oblblych konzumem technem a hip-hopem píseň Roza Die Rose z alba Smrtihlav moc pěkna a nadčasova píseň ačkoliv k Landovy mám jinak své osobni výhrady.
-
bullshit.Martin Dyntar will be ignore!
-
Máma a Landa
AHOJKY.... Možná mi to nebudete věřit ale moje mamka se s Danem zná... Jsou nebo teda možna byly protože sou stejně stary a scházely se v nakym Pražskym klubu... ale on už si jí asi nepamatuje.. a to sem se dozvěděla teprve dneska *14* *5* *14* mam ho nejradsi -
........
uz je na case abys ty posrany hopery sundal ze sceny a skusil se protlacit na ceskou hudebni scenu ..........je mi nabliti kdyz si pustim eso a cumi na me nejaky negr a rve mi do hlavy amerycky svet .........boure se fakt povedla -
-
Re: jj
jj, ale snad nechceš být rasista? *13* mě se ta americká hudba také nelíbí, ale nikdo nemůže za to, jakou má pleť a kromě toho, landa přece rasismus odmítá, tak kdy už to konečně pochopíte?tady nejde o ostatní zpěváky...to ať si každej zpívá o čem chce, stejně se nikdy jako národ na ničem-a to říkám opravdu na ničem-neshodneme...důležitý je, abysme si my sami uvědomili, jak vlastně žijeme a ne, jak žijí ostatní...
-
-
Dyntar tvůj názor nikoho nezajímá.Lidi tě budou ignorovat!
-
-
uživatel Obraz snahu o vzájemnou diskusi předem neguje - připomínám mu že ignorování diskuse a názoru druhých lidí není přece žádným řešením!!! Rozhoduje argument, nikoliv jeho ignorování!!!
-
-
Dan je prostě osobnost!!! *3*