Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
530 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ĎAKUJEM

Niektorý ludia sú sebecké svine a preto nechápu texty piesní ktoré piše... Ja len Ďakujem Karlovi Krilovi že ho prinútil spievať. Ďakujem ti Daniel, otvoril si mnohým oči tak ako nikto iný ešte raz veľké Ďakujem aj za ten koncert na ktorom si nás vyhodil. S pozdravom Jana
    • Re: ĎAKUJEM

Karel Kryl!!! Aspon se nauc psat jeho jmeno...
  • MartinDyntar
    Libi se mně nejvíce píseň Roza Die Rose. Má vydařeny text písně tématicky se dotyka zoufalého az marného boje jednoho zamilovaneho člověka, snad Němce do ruské prostitutky svádějíci zoufale az marný boj s prostituci pro svoji osobni cest. Píseň se mně libi. A ta kombinace němčiny a ruštiny je něco přesně pro mně co obdivuji a miluji - nikoliv Landu, ale jeho odvahu a nápaditou hru s dvoumi cizími jazyky právě v teto písni Roza Die Rose. Geniální Dane! Musím ocenit.
  • Landa

Landík je super má super písničky a má pěknej hlas *4* *14* *3* *1* *4*
  • RODÁCI

Ve filmografii chybí seriál RODÁCI,v 8 dílu má patku *1* a dobrý texty *5*
  • Dan landa

ten film s prostředí ralle se jmenuje tacho
  • Dane, myslím že nebudu mluvit jen za sebe...Moc Ti děkuji za to, že jsi!!! Amen
  • MartinDyntar
    Pro dnešní mladou generaci lidi oblblych konzumem technem a hip-hopem píseň Roza Die Rose z alba Smrtihlav moc pěkna a nadčasova píseň ačkoliv k Landovy mám jinak své osobni výhrady.
  • bullshit.Martin Dyntar will be ignore!

• Máma a Landa

AHOJKY.... Možná mi to nebudete věřit ale moje mamka se s Danem zná... Jsou nebo teda možna byly protože sou stejně stary a scházely se v nakym Pražskym klubu... ale on už si jí asi nepamatuje.. a to sem se dozvěděla teprve dneska *14* *5* *14* mam ho nejradsi
  • ........

uz je na case abys ty posrany hopery sundal ze sceny a skusil se protlacit na ceskou hudebni scenu ..........je mi nabliti kdyz si pustim eso a cumi na me nejaky negr a rve mi do hlavy amerycky svet .........boure se fakt povedla
    • Re: jj

jj, ale snad nechceš být rasista? *13* mě se ta americká hudba také nelíbí, ale nikdo nemůže za to, jakou má pleť a kromě toho, landa přece rasismus odmítá, tak kdy už to konečně pochopíte?tady nejde o ostatní zpěváky...to ať si každej zpívá o čem chce, stejně se nikdy jako národ na ničem-a to říkám opravdu na ničem-neshodneme...důležitý je, abysme si my sami uvědomili, jak vlastně žijeme a ne, jak žijí ostatní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit