-
Dan Landa
Dobrý den, rád bych poděkoval zde přítomným odpůrcům Daniela Landy, že měli odvahu se vyjádřit. Dále bych rád, přesně v okouním stylu, rád vyzval všechny přítomné příznivce Daniela Landy, aby laskavě pálili do piči. Děkuji za váš čas. -
-
Abych použila tvuj výraz, tak do pitchi táhni sám. Daniel je nepřekonatelný a má obrovské charisma. Měl by jít do politiky a začaly by se tady v tom ovčím českém národě věci. A cos dokázal, ty? Kritizovat na netu a víc zřejmě nic. No tak si tu piš ty svoje kraviny a nezapomen byrzy vypnout PC a jít už konečně do té pitchi.
-
Re: Dan Landa
Rad bych pozadal tebe pako, abys sel k psychiatrovi. Vis vubec, kdo to landa je? Nejvetsi cech soucasna! Jako jeden z mala bojuje za nase prava! A akorat dementi jako jsi ty muzou za to kam nas stat speje! Zamysli se ubozaku... -
Re: Dan Landa
Co mate proti Danielovi Landovi no co Orlik 1 pak Orlik 2 posloucham ho do ted to neni o hudbe ale otom co spival a proto pro ty co ho odcuzuji jetz prot ze spival proti Cikanum to vam vadi .....nejsem cisti Rasista ale postupem doby se jim stavam ne kvuly textum pisni Landy ale kvuly tomu co se deje kolem mne sem bili tak do prace .....si cerny dozivotni duchod nojo voni nemuzou najit praci cim to je barvou ne takle si je ale nase spolecnost vychovala a voni toho vyuzivaji protze sou cerni..nedavavat socky ..vsem cernim ruzovim bilim a dalsim prizivnikum tehle doby a dat pravo na slusny zivot lydem kteri chodi do prace a slusnechteji zit ..Jarda -
-
Re: Re: Dan Landa
jo co mate proti landovi brzo dam vam vsem do drsky jestli mu neprestanete nadavat
-
-
-
Landa je super a Bouře byla uplně nejlepší!! A Dan mimo to že má super písníčky tak je i strašně pěkný chlap a má skvělý hlas!!
-
-
Re:
Jo, ....... s tim ´pěkným hlasem souhlasím, ............... pusťte si třeba Smrtihlava!!!! *14* *4* *1* *3*
-
-
Dane, všechno nejlepší k Tvým dnešním narozeninám *14* *3* *4*
Dana mám moc ráda, těším se na jeho koncert Vozová hradba tour 2011.
Vždycky když potřebuji vnitřně povzbudit, "osolím" si Dana a je mi vždy lépe. Touha pro mě znamená hodně, vyjadřuje vše. Jela jsem se podívat i na Danův úžasný muzikál "Tajemství", který je úžasný, moc na mě zapůsobil. Dane, ani nevíš, jak mi pomohl v těžkých chvílích, když jsem si vzpomněla na poselství Tajemství.
Ještě jednou Dane vše nejlepší, hodně spokojensti v osobní i profesní stránce a hodně životní pohody! *3* -
Martin Dyntar WILL BE IGNORE!!!!!
-
-
Uživatel diskuse Obraz zřejmě vubec nechápe a neguje každý argument druhých lidí a rád je odsuzuje - tak tady je Muj odkaz na knížní titul "Zlo" forenzní psycholožky Julie Shawové pro pochopení mnohem širších souvislostí, o kterých tu tolik píšu!!
-
-
HAGEN A LANDA JE BŮH ! ! ! Oi! *16*
-
-
Re: jj
Bůh?!-to přece nemůže být nikdo *13* jo, landa je opravdu kapacita...hodně lidem otevírá postupně oči a jeho názory jsou opravdové, reálné...neříkám, že je tvůj názor špatný...jen tě chci upozornit, že s Bohem nemůžeš srovnávat nikoho, ani pana landu.Já vím, jak je snadné říct, že landa je Bůh-a taky-kdo je to vlastně Bůh?! - ale myslím, že landa to fakt není, i když poslouchám jen jeho písničky a vím, jak je fajn, když má člověk pocit, že písně rozumí tvé duši...ale zapomeň na landa=Bůh, jo? *1* -
-
Re: Re: jj
Landa=Bůh??? No, pro nás křesťany určitě ne, ale pro nějakou sektu? Co víš?
-
-
-
tenhle človek je fakt kapacita v oboru ma dobry nazory a ty tu mnoha lidem chybi vi o čem zpívá...
-
-
Re: jj
to máš nejspíš pravdu, ale vysvětluj to lidem, kteří to nechápou:-(je to fakt těžký...vysvětlovat můžeš třeba celý život a stejně si to každý pochopí úplně jinak...je jen na nás, jak se ke všemu postavíme.Myslím, že my nikomu názory nevnucujeme, jen dáváme najevo, že nám opravdu záleží na danově tvorbě...
-
-
Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! *5*
-
ORLÍK
Škoda, že se ORLÍK rozpadl. nEVÍTE NĚKDO PROČ? Nemůžu to nikde najít... -
-
Někde jsem četl, že jim na koncertech část lidí začla hajlovat. A přece jen po revoluci každej nebyl hned pos**** když se zazpívalo cikán a tak,takže ten rasismus tam nákeju byl,ale do nácků měli(Orlík) sakra daleko. No a protože se s tim nemohli ztotožnit,tak se ny to vykašlali...tak nějak
-
-
Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! Sparta vole *9*
-
Daniela Landu poslouchám,už od mala a jeho texty mají smysl jsem ráda,že v CR je někdo kdo ví o čem zpívá!Ve všem s ním souhlasím!Přeji Ti Dane hodně uspěchů v životě a jen tak dál tvoji hudbu budu milovat celý svůj život! *2*