Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The Mr. Landa

Jak tu tak čtu, tak jedinej člověk, kterej Dana vystihuje je autor: Karlos..... *5*
    Landa je bůh..... *3* Měj te se....
  • Faschos

Landa to je ta nejvetsi kurva pod sluncem nesnasim ho smrt landovi heil hitler 88 *16*
    • Re: Faschos

a ty seš ten největší dement pod měsícem
      • Re: Re: Faschos

Ty nejsi nic protoze kdyby jsi mel alespon trochu rozumu v hlave tak tohle v zivote nanapises a nebo jsi jeste mlady soplak a nevis co vlastne pises zkus se zamyslet a uz se neboj.........

co si o sobě myslíš ty demente!!!!!!!!!!!!!jseš úplně vedle!ty by jsi měl hodně brzi dostat. *16*

Mluv až budeš mít mozek v hlavě a ne v p...i.. *13* Landa je *4*

Tak co dělaš v Čechách...? Správnej čech je vlastenec a Dan je vlastenec.... *16*

tobe smrt ty debile.

Ty musíš být asi pořádný kus vola, když někomu přeješ smrt. Jasně, Landu nemusí každý milovat, ale hodně lidem tak ubližuješ. Chce to myslet !!!

no tak o tomhle by se dalo dlouho diskutovat...nic proti, ale landa není fašista...již několikrát(jestli sis toho nevšiml) zdůrazňoval, že se změnil...a už vůbec ho nemůžeš přirovnávat k hitlerovi atd.tak tě prosím, zkus někdy lépe naslouchat lidem a třeba pochopíš, že ses v danovi mýlil, a když ne-je to jen tvá osobní věc...tvůj život, tvoje názory...a ty ti brát nebudu, ale rozhodně sem nepiš takovej hnus, jo?:-)všechno se dá rozumně řešit, tak to někdy zkus...

fashos tu NECHCEME!!!!!! *10*
      • Re:jj

promiň, to patřilo faschos, moc se omlouvám...
  • Můj názor ve zkratce...

Ahoj.No já se nemůžu považovat za skalního fanouška Daniela Landy.Slyšela jsem jen málo jeho písní (ale brzy to napravím).Viděla jsem 13. komnatu.Tam pro mě nebyl celebrita, ale především člověk s velikánským srdcem a obrovskou duší, ze kterého vyzařuje charisma na míle daleko.Nemyslím si, že je rasista.Člověka nemůžeme škatulkovat jak se nám zlíbí. *7* Ano, každý máme svůj názor.Ať si ale říká kdo chce co chce,pro mne je to skvělý člověk s nádhernou duší a s nesmírně pevnou vůlí a s výdrží pracovat na tom co je dobré a taky vůbec vědět co je dobré.Skrz jeho písně do mě proudí výdrž a odhodlíní když už nevím jak dál.Nestačily by mi ani dvě hodiny a stoh papírů na popsání toho co pro mne Daniel Landa je , i když jsem s ním v životě nebyla.Proto si myslím že nejvýstížnější bude napsat jen:Landa je prostě Landa. *4* A myslete si co chcete.
    • Re: Můj názor ve zkratce...

napsla si to moc pěkně...
  • jj

tady prostě nejde jen o to stále někoho kritizovat...teď si představte, že jste landa a každý den na vás útočí kritici: ,,ty jsi takovej, a jen se schováváš za pěknou masku...přitom jen ze všeho těžíš,,...bavilo by vás tohle den co den poslouchat?-divím se, že se vším už dávno nesekl...měli by jsme ho obdivovat, jelikož to musí být nesmírně silný(uvnitř) člověk...on jediný, když to tak řeknu, ze všech osobností, to myslí s naší vlastí opravdu dobře...jen se snaží, aby se nám tu žilo líp...a co z toho má?-jen tupé urážky, které ho nikdy nepřestanou pronásledovat.Myslíte si, že je to hvězda a má jednoduchej život, ale tak to není-je to člověk jako každej z nás...jen se prostě dostal tak daleko, že to někteří lidé prostě nemůžou a ani nechtějí pochopit...každej člověk v této zemi má jinej názor, a tak se nemůžeme divit, že jen slepě(kolikrát ani neví o čem mluví) kritizují.s tím prostě nikdo z nás nic neudělá, život už je takovej...jen vás prosím, snažte se to landovi ulehčit a hned nevybuchujte, když ho někdo bude urážet...dokažte, že jste na tom rozumově líp než oni a nenechte se jimi splést...kritice se prostě jinak bránit nedá.Sprostá slova jsou k ničemu...nikomu to nepomůže, jen se můžete tak maximálně půl hodiny dohadovat, ale o tohle landovi fakt nejde...jsme přece národ, tak držme spolu!
    • tosemjá

Krásná, výstižná slova, se kterými naprosto souhlasim, neni k tomu, co dodat a líbí se mi i tvá otázka, kdo je vlastně Bůh. Máš asi pravdu, když ho vlastně nikdo nikdy neviděl, ale co když je pro každého Bůh něco, nebo někdo, kdo pro něj má určitou hodnotu, popřípadě tu největší? *7* *4*
      • Re: jj

Stejně je zvláštní, že si pod slovem Bůh představí každý něco jiného(přesně jak si to psala)...a právě to je ono-co člověk to názor...s tímhle se musí každý smířit po svém.Někdo se prostě těžko vyrovnává se skutečností a možná tu kritiku nemyslí až tak zle...třeba se jen dana bojí, možná jeho názory úplně přesně nepochopí...no je to každopádně každýho život a je jen na nás, jak si s ním naložíme...dan si to prostě udělal po svém a to se moc lidem nelíbí

jj, v tomhle máš určitě pravdu, ale stejně myslím, že člověk nikdy Bohem být nemůže...ale jo, beru to. *4*
  • super

http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=25 890 super hra
  • daniel landa

to je najlepsi clovek jalepsie pesnicky ma na svete moee *14*
  • when you created this site?.

I am newbie,
    you shared a brilliant job :D
    There were a post and author have to create http://cartolina-gratuita-augurio.cartolina-natale.com - cartolina gratuita augurio

Mmm.. we want to find fresh pages of http://foto-film.nuovofresco.it - foto film

I suppose We searched badly ..
    Respect....
  • orlik

mate niekto piesne od orliku ak ano prosim zaslite ichj na moij majl thank you

LANDA JE KRAAAAAAAAAL!!!!

kto nesuhlasi nech ide niekam
    ň

dobře, s králem tak trochu souhlasím...ale zase, landa je přece taky jenom člověk jako každej z nás...má své chyby, každý z nás by chtěl být dokonalý tak jako on, ale řekněte sami-kdo z lidí je dokonalý?!-nikdo...a tak to bude navždycky.Jasně, on se o to-být dobrým člověkem-alespoň snaží a myslím, že se mu to opravdu hodně daří...souhlasím s tím, že je nej zpěvák, má super písničky(hlavně texty)..o hudbu mi až tolik nejde, důležitý jsou texty, který se nám snaží něco říct a dopomoct k tomu, abychom se i my snažili být dobrými lidmi tak, jako se snaží landa...
      • Re: Re:jj

miluju dana landu.
      • Re: Re:jj

jj, přesně tak. A pořát jako jeden z mála doufá,že se lidi konečně vzpamatujou, rozhlídnou se kolem sebe a řeknou si: ,,co jsme to sakra provedli??" A já samozřejmě doufám s ním, že už tu aspoň pár takových lidí je. Sice asi vážně jenom pár, ale to se časem díky Danovi (a hlavně jeho textům)může změnit. Češi by se měli konečně probrat a začít se snažit. Jinak nevim nevim, kde to jednou skončí...
  • petrisha

MNE SA LUBI AJ ORLIK:SUPEEER
    *3* *3*
  • petrisha

danusko je moj naaaaaaaaaj spevacik.co bych dala za to aby mi aspon poslal e-mail.paaaaa *4*
    • Re: jj

taky jsem si říkala, že by bylo prima, kydby landa chodil častěji na své oficiální stránky a bavil se s náma na fóru...pak mi ale kdosi řekl, že i to, že nás tam dan přišel vůbec pozdravit je velmi důležité a já si to uvědomila...uznala sem, že vlastně nemám právo říkat danovi, aby tam s námi byl dýl...vlatně můžu být ráda, že tam vůbec přišel a za to mu moc děkuju...e-mail není až tak důležitý, jak se na první pohled může zdát.Nejdůležitější je to, abychom ho brali jako člověka a pochopili, že toho má opravdu moc...a vlatně, to on jediný bojuje za naše názory a dává nám reálný pohled na svět a celkovou budoucnost.Tak hlavu vzhůru, třeba ti opravdu jednou napíše...a kydž ne, tak se na něj nezlob:-))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit