Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DAnieL

Dan je fakt supr a Peklo is the best!!

A prosím o klik............

http://ostrava- torr.myminicity.com
  • debil

ne příde vam landu nazyvat nejlepsiho textaře a hudebníka na světě kapku přehnaný????????????????????? *3* *3*
    • Super

Proč by to mělo být přehnané? Vždyť, když to tak někomu přijde, proč by to nemohl tvrdit? Každýmu se líbí něco jinýho a každej má právo myslet si o tom, kdo se líbí jemu, to samé.
      • Re: Super

Myslim si ze jedina doba kdy vama opevovany buh jmenem Landa mel dobre texty a zpev byla doba orliku,ale kazdopadne podle me je srab a j..e kdyz je schopen poprit svou minulost a jeste rict ze tech dob lituje *5*
        • Re: Re: Super

promiň, ale dan přeci svoji minulost nepopírá, dokonce...moc dobře ví, jakej dřív byl a netají se tím.A tobě snad vadí, že se změnil? spíše bychom měli být rádi, protože v tomhle případě to byla změna k lepšímu...pokud sem to pochopila správně,řekla bych, že asi nechápeš ty, co je to život...celej život se lidi mění, i ty...a věř mi, že tohle ani nepostřehneš, prostě to přijde po malých částech:o)a ty, pořád ještě chceš, aby byl dan stejný jako dřív? neříkám, že byl dříve špatným člověkem, to musí vědět jen on sám nejlíp, ale-takhle mi landa vyhovuje mnohem víc *3*
    • Re: debil

IIooII asi prohodil u svého příspěvku název titulu a autora, že? Soudím dle jeho excelentní češtiny a pravopisu. IQ tykve odpovídá i obsahu a jeho myšlenkovému pochodu. Ale zlobit se snad na něj nemůžeme - v tomto případě se asi opravdu nedá nic dělat, je to prostě chudák , škoda že o tom zřejmě neví. *9*
  • ANTIFA- Internetový bojovníci

Svět je plnej malejch dementích hovad, který o něm nic nevědí, ale vypustěj z huby takovýhle kokotiny... A pak když s nima někdo mluví tak mu řeknou: nacista je zkratka pro slovo nacionalista ale vlastenec neni to samí jako nacionalista.... tak co to je? Chce se mi brečet s názorů některejch lidí tady....
    • Re: ANTIFA- Internetový bojovníci

tomuhle se totiž ve zkratce říká ,,maglajs se slovy,, neboli slovíčkaření:oD a to občas stačí jen nalistovat slovník *1*
    • Re: ANTIFA- Internetový bojovníci

myslim ze bast je Anti-Antifa *5*
  • Vlastenec

Zdarec lidi dnes má Dan svátek tak neblbnite a nehádejte se o tom jestli je nobo neni to co o nem rikte.Kdo si mysli ze je buzna tak je to picus kdo si mysli ze je to borec tak je borec.Mam rad svou zemi stejne jako on a kdo ne tak je vyjebaný pako *5*
  • Dan jo

tADY JE TA ADRESA: http://ostrava-torr.myminicity.com !!!!!!!!!!
  • Dan jo

Daniel je super!!! Můžete mi tady prosím kliknout na 200% to není vir stavím si městečko a potřebuju vaše kliky protoze mi to pridá 1 obyvatele!! Tak dik moc..... *3* *3*
  • zuzu

jo Landa je fakt cool hele mrkněte na tohle www.pekloslandou.cz je to fakt super a nej je že to uvadí landa a tam je vydět jak je vymakanej a je tam docela prdel tak se mrknětě *3* *3*
  • vylízaná pleška.

Nejdriv je to nazi dement a ted si hraje na velkyho antirasistu. trochu porucha identity ne, *1*
    • Re: vylízaná pleška.

Ten kdo si myslí, že je Dan Debil, taak asi moc čtě noviny.....tak ty drbárny, prosim vás lide, nečtěte!!!!!a když ho nemáte rádi, tak si ho nevšímejte...... *5*

no myslel jsem to na tu "Simonku" *13*
      • Re: Re: vylízaná pleška.

jj ta by potřebovala

a ty bys myslím potřeboval trochu pře držku ... *13*

on neby nacek to za 1. a za 2. nacek a rasista je velkej rozdil! a to že čteš noviny a diváš se na zprávy víš jen takovy magořiny nacek skin a rasista neni to sme!
  • landa je nej

No landa jedinej na světě je nej a bojuje proti rasizmu! *14*
  • Dan jo!!!

Dan je nejlepší textař a zpěvák na světě je to největší borec v naší vlasti.!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit