-
Landa
VY, co odcudzujete Landu, pozrite sa na seba! Deti behaju s pacom na hlave a hulia travu. To je OK? Uvedomte sa! Kazdy sa zacleni do spolocnosti, ktora mu je blizka. A ze bol skin?? A?? Racej ako mat syna skina ako fetaka! -
Vyboural se..
Prý se vyboural na Šumavském Rally,ale píší,že je stabilizován,takže snad to bude v pořádku.Jinak nejvíce se mi od něj líbí Přízraky a Protestsong,to jsou skvělý písničky,a vůbec to není zas tak špatný člověk,jak tu o něm někteří píší.A odsuzovat ho za to,že byl skinhead...No a co?Místo toho pomlouvání by jste mu třeba mohli dát šanci a zkusit vnímat více do hloubky jeho projev.Pokud ovšem máte zájem o dobrou českou rockovou scénu. -
Obdivuji Vaši ženu
Obdivuji Vaši ženu, která přestože je velmi inteligentní a schopná, dokáže žít s Vámi v této zemi, kde jste se projevil jako dost hnusnej nácek.Bohužel těch obdivovatelů nacismu, kteří ho nepoznali je zde dost. bylo by fajn, kdybyste tuto zemi opustil. -
-
Re: Obdivuji Vaši ženu
A nechtel bys ji opustit spis Ty?
myslim, ze by to bylo pro tuhle zemi a hlavne pro Tebe nejlepsi reseni.
Jakym pravem si beres do papuly vubec jeho zenu a kydas tady ty nesmysly a hnuj, jak s nim muze byt.
asi Te sere, ze muze a ze se maji porad radi a klape jim to, co?Takze obycejna zavist ceskeho neschopneho clovicka.
Typuju si, ze jsi minimalne jednou rozvedenej, zadna s Tebou nevydrzi a nasadi Ti parohy, nebot si Te nemuze vazit a nemas ji cim oslovit.
Tak nekydej hnuj na cloveka, ktery je v tehle zemi snad poslednim cestnym mohykanem. -
Re: Obdivuji Vaši ženu
hej landa vyserse na to tu je tolik nacku že to není možne , a jestli někam pojedete tak ja pojedu svama -
-
Re: Re: Obdivuji Vaši ženu
mas nieco proti romom?????????????????!!!!!!!!!!!!! !!!!! *5* -
Re: Re: Obdivuji Vaši ženu
To by měli radost *1*
-
-
-
Slované Nedajme Sa!!!
pane landa ne abyste se nechal vyprovokovat lumpíky k odchodu z naší krásné země.Oto jde soudruho pánům a kdo ví co ješťe všechno po předcích jsou.tajný archív spolupracovníků různých struktur odvezli lumpici Žijíci v USA,a tak celá evropa a svět je zkompromitován a vydírán. m.v -
:o))
hi...:-**:o** *8* -
df
ja sem cidan a ten landa mi leze krkem moremě neserte skinpedi sou gzadi -
Zaskočení ...
Mě jenom příšerně zklamal tím, že ani nevěděl, kde je K.Kryl pohřbený (stačilo mi vidět jeho překvapený výraz v obličeji, když mu ho ukazovali). Na to jak se s ním neustále ohrazuje, jeho odkazem a jakou mu tím projevuje úctu jsem teda byla docela hodně zaskočená. *13* -
-
Re: Zaskočení ...
Jo, to je přesně ono, s čím mě Landa zklamal. Pořád plnou pusu Kryla a ani nevěděl kde je pohřben. Je to smutné, buď někoho obdovuji natolik, že o něm vím skoro vše, nebo je to jenom póza. Škoda... -
Re: Zaskočení ...
ale pockej,Landa vi kde je pohrebenej je to asi dva roky zpatky kdy o nem davali porad a on sam osobne u toho hrobu byl *7*
-
-
Videa
Konečně jsem našel pár videí od Landy viz http://www.videa.portik.cz/musicvid eo.php?vid=7e3b4c974 *3* -
Nezaujatě
Možná bych mohl taky něco přidat? Landa opravdu neskrývá, že skinhead byl. Minulý turné bylo docela nacionální, ale sám se nebrání tomu co cítí a to s čím nesouhlasí.
Od těch rádoby superstar a různých opravdu děsných soutěží v TV, která nám cpe do hlavy ty popstar, se Dan dost liší. Ale na druhou stranu to co nazpíval od Kryla nebylo zrovna dobrý spíše naopak. Kryl totiž zpíval právě také proti takovým jakýžm byl ze začátku Landa. Ale nakonec dřív než někdo o řekne, že je Landa Hajzl tak ať vyleze na pódium a zazpívá to co umí. Protože jak tady čtu je to stejné jako u jiných zpěváků, lidi o nich totiž ví jen z Blesku a telky a nikdo se na ně nedívá jako na lidi.... Takže....Na nějakým koncertě nazdar *1* *14* -
Dan
Dan je úplně úžasnej člověk, který ví, o čem je život.Jeho písničky mají obsah, prostě jsou o něčem,ale ne každý to v nich cítí.Každej člověk udělá ve svým životě spoustu chyb, ale ne každej se k nim dokáže přiznat.Jako jednomu z mála zpěváků mu nejde o ocenění ale o práci samotnou.Moc mu fandím... *3* *4*