-
kapacita
dan je ten nejlepsia moc mu fandim strasne radab bych si stim clovekem chtela podat ruku -
-
Re: kapacita
Tak to nejsi sama, ja jsem jim uz doslova postizena:-), jeho CD tocim kazdy den a nikdy se neomrzi.
At je jaky chce, ma velkou pravdu, az to boli v tech textech.
-
-
88!!!!!
CuSS lidi Landa je fajnovej chlap ale mam pro vas asi smutnou novinu nackem byl a zustane, ale nevadi!!! 88 forever!!! Nikdy se ti to kamo nesmaze ale to prece neni skoda;)Antifa hahaha *13* -
-
Re: 88!!!!!
proti rasizmu antifa,proti fasizmu antifa!!!Vsem skopcackym pryvrzencum,preju aby skapali na rakovinu varlat nebo nejakou jinou sracku,to je jedno,nechapu proc se nekdo rozhodne reprezentovat nacismus.Vzdyt jste v te dobe ani nezili a nemate poneti jake utrpeni fasismus siril po celem svete,kolik nevinych deti zen a muzu zemrelo kvuli nacistum,jake utrpeni museli snaset ¨statisice lidi kteri mohli zit normalni stastny zivot a misto toho je narvaly do koncentraku jen proto ze se narodili,tam zili v nelidskych podminkach a pak je proste nahazeli na hromadu uhrnuli buldozerem a nechali hnit,v lepsim pripade spalili.Je to hruzna predstava,je mi z nacku nabliti,pokazde si rikam:PROC?! jaky to ma vse smysl???nackove jste ubozi a smesni ubozaci kteri si dokazuji silu ktera nebyla silou ale srackou zasreneho psychopata jmenem adolf hitler,cyrhozu jater a rakovinu tlusteho streva,mor bolest vam ze vam neni hanba vy individua
s o velikosti mravenci kulky,vy sraci bezte se zahrabat *8* *7* -
-
Re: Re: 88!!!!!
Moc silna slova. Pamatuj, ze co jinym prejes, muze se obratit proti Tobe.
Asi ses trochu natvrdlej, nebo jsi neposlouchal nikdy jeho texty, cises zblblej z bulvaru.
Dan nikdy nacek nebyl, tak nevim, co to tady placas.
-
-
-
landa
ja sem s nim jeste nechlastal tak nemuzu soudit -
Navždy
S Landou jsem vyrůstala s Landou také zemřu... Zůstanu navždy věrná=0)* -
-
Re: Navždy
Ja taky:-).
Mrazi me v zadech nejen z jeho hudby a textu, ale i z nej samotneho, kdyz ho vidim.Jeste zadnej chlap na me nepusobil tak charismaticky.
-
-
Ale Orlík byl taky super
Nechápu ty lidi co tenkát Orlík tak krytizovali! Možná to mohlo urážet to minimum cikánů co tu pracovali a nevezli se na soc. dávkách ale těch tu stejně moc nebylo a dnes jich je ještě míň!!!!
Jo a s názory na komunizmus (Zahrádka) a fašiznus (Faschos) plně souhlasím. Podle mě se měli všichni komunisti po revoluci potrestat(nebo alespoň hlavní představitelé) -
nahravka z bratislavy
sliseli ste koncert z bratislavy?
http://www.media.ke-ma fia.com/ -
peta
zdravim lidi ktery maji radi daniela landu a lidi co ho odsuzuji at se laskave zamysli sami nad sebou.... -
-
Re: peta
presne *4*
-
-
Na hlavu:)
Nazdárek lidičky:)). Byla jsem na koncertě v Praze, tedka na Československo tour, a nic lepšího jsem v životě nezažila. Smutný ale je to, že všude jsou fotky z Ostravy, Pardubic a tak, ale z Prahy, jsem je nikde nevidela, takže kdybyste někdo o nějakých věděl, určitě mi dejte vědět. Dál: Nehorázně moc mě sere- s prominutim, že polovina národa ho odsuzuje, jenom za jeho minulost a tím působení v Orlíkaách:( jako on to o sobě sám řekl, že byl mladej, vymetal každej klub a s kdekým se porval, ale panebože, my sme tady snad od toho, abysme druhým odpouštěli ne? Sorry, ale lidi, kteří ho odsuzujou mi přijdou na hlavu *13* chápu, když se jim třeba nelíbí ten styl hudby bo tak, já osobně třeba nenáším DISKANTKU Rihannu, ale to, aby ho odsuzovali, říkali o něm jakej je to rasista a nácek- což mimochodem většina lidí ani neví co je:)) to mi přijde trochu ujetý, kdyby se zamysleli nad tím, co tim chtěl Dan vyjádřit, na co v tu chvíli myslel, tak by pochopili, že jeho síla je hlavně v těch textech. Lidem kteří ho odsuzujou a kritizujou, bychh vyřídila jedno- STE UBOHY, je to vlastenec a ne rasista a nacek- to je poměrně velkej rozdíl, mezi VLASTENCEM a RASISTOU, NÁCKEM:)) díky -
-
Re: Na hlavu:)
Landa je absolutně nejlepší a náhodou se mi jeho půspbení v Orlíkách moc líbilo........a nemyslím si, že by ho ze to měl někdo odsuzovat........je to boží chlap a mám dotaz: Nehrál on náááhodou ve filmu Proč???......díííky -
Re: Na hlavu:)
Ahojky Klarko. Libi se mi tvuj nazor, sama mam podobnej. Jenom bych chtela rict, ze koncert v Praze byl super, ale muj nazor vzdycky byl, ze na Landu jezdi lidi, co to maji v hlave srovnany. Aspon to tak vzdycky bylo(a to uz ho posloucham 15 let), ale to, co tam predvadeli lidi ted? Sama roztrzka, vyvolana jen kvuli hlouposti a bezohlednost. Ty, co maji Landu proto, aby se na jeho koncetry chodili rvat a vyvolavat roztrzky, tak ty to asi moc nepochopili. Sama nevim, jakej je, osobne ho neznam, ale hudba, kterou sklada je uz davno nekde jinde a je to jedinej ceskej zpevak, kterej ma lidem jakyhokoli veku co rict. A jeste k tomu odchodu. Hodne premyslim nad tim, co ho vedlo tak daleko, aby premyslel o tom, ze to tady opusti. Jsme zeme na hovno, ale Dan by si mel uvedomit, ze nezalezi na tech, ktery napisou hnusy do novin, protoze za to maj prachy. Kdyby se na nehopela jen chvala, asi by to bylo dost nudny a dokud se o nekom pise, tak to svedci o tom, ze jeporad videt. Ja si neumim predstavit, ze bych uz nikdy nesla na jeho koncert nebo neocekavala novou desku pul roku pred vydanim. Ale to je jeho vec. Ale Dane, porad je tu vic lidi, kteri te maji radi, nez tech, ktery svuj mindrak z nevedomosti resi tak, ze se po tobe vozi. Mejte se a Danovi hodne uspechu *14* -
-
Re: Re: Na hlavu:)
hahahaha no nerikam nic *7*
-
-
-
Daniel je strašné štěnátko :)
Nevím čím začít ale musím říct že koncert z Ostravy byl nezapomenutelnej zážitek i pro mého malýho prcka co nosím v bříšku :)pro mě je Dan vzor pořádnýho chlapa i s minulostí která se mi na něm líbí více *3* doufám že ho prcek bude taky poslouchat *14* -
dobrej
dan nej nej nej nejlepší zpěvák a dobrej *4*