-
Dan má neuvěřitelné charisma a názory
Ten kdo tvrdí že je, nebo byl nacista je asi dost hloupý, nebo neinformovaný. V celém Orlíku nezazněla jediná nacistická myšlenka, ba naopak to odsuzuje. Vyjadřování o cikánech je věc druhá. To ale není nacismus.
A vy věční přisluhovači Hitlera. Člověk co uznává neonacismus, nemůže být nikdy patriotem a vlastencem ČR. Za války jsme se měli jak krysy. jestli vás k tomu vede nenávist k cikánům, to také nechápu. Pracovní tábor v Letech vystavěli češi. -
Zlatý Drak
Stránky Zlatého Draka spuštěny! Sledujte www.zlatydrak.cz ! GIBU!!! -
stranky fanklubu
Ahoj! Navštivte stránky fanklubu Daniela Landy! www.l-gilda.estranky.cz -
:)
Ahoj lidi tak jak se těšíte na jeho další dva koncerty???? já mrtěěěě moc....doufám že se do tý Plzně dostanu :) tak paaa mějte se *3* -
Landa
Landovy písničky mám ráda, protože jsem s nimi takříkajíc vyrostla a mám na ně pěkné vzpomínky ze života.Ale Landu jako člověka ráda nemám a neuznávám.Přijde mi, že něco jiného říká a něco jiného si myslí. -
-
Re: Landa
já ho ráda mam,zvláštˇpo seriálu peklo s landou *15* *16* *15*
-
-
dan
Je to spravnej chlap,ne nakej rozcuchanej prebarvenej zamindrakovanej blondacek s jebakama,co si picha za nakradeny penize !!!!! *16* *9* -
-
Re: dan
je to borec landa daniel .
*14* -
-
Re: Re: dan
lando jseš největší borec nejlepší je písnička bílá hora a motýlek a 9 mm a jo ulice a ještě andílek a všechny písničky aj do útoku. *3* *4* *5* *4* -
-
Re: Re: Re: dan
jj seouhlasim prostě všechny jeho pisničky sou super *15*
-
-
-
-
dan
Tenhle chlap vi o cem zpiva !!!o to vic je to smutny,protoze je to o pravde.. *5* -
-
Re: dan
To máš recht,souhlasím s tebou ačkoliv Landa je super chlápek.Poznala jsem ho osobně.
-
-
Už mě to s**e
nechápu, proč sem lezou ty pitomci s těma porouchanejma názorama na Landu.......... At si teda lezou na 50centa, Madonu nebo naky jiny sracky co nemuzu ani slyset... a tam at si pisou. Ze byl Landa nacek, no a, a komu to vadi at si ho nevsima,a jestli byl nebo je rasista, dyt to je jedno, ne? Každej je jinej... Miluju Landovu hudbu a Landu jako takovyho obdivuju.... WHITE POWER!!! *5* -
-
Re: Už mě to s**e
Nevim proc nekteri lide Landu odsuzuji každy mame svoji minulost at tu lepsi nebo tu temnou.Landa je velice inteligentni a sarmantni mužskej a proto co vsechno už udelal si zaslouži uznani jen blbec ho muže odsuzovat.Diky Lando,že jsi! *3*
-
-
Tak má vypadat chlap
Zdravím,všechny co jsou fandové Daniela Landy.Chci říct že toto je chlap na svém místě,jeho skladby poslouchám už léta,jak víte dobře, víno taky zraje a tento člověk,vyzrál v dobrého člověka,který je tvůrcem i interpretem skladeb a děl,co v naší republice nemělo obdoby *4* .Vždycky jsem si přála se sním setkat *3* ,nebo vidět jej naživo,to se mi poštěstilo až letos v dubnu v Ostravě na koncertě Československo 2008.Byl to pro mně zážitek na celý život,při jeho nových písních mi běhal mráz po zádech.Bylo by škoda kdybychom přišli o takovou špičku,na naší hudební scéně *14* Nevíte někdo kdy vyjde nové DVD.Zdravím Dana,jsi prostě jednička. -
-
Re: Tak má vypadat chlap
ahojky,já byla v Plzni ted na jeho koncertě,prostě špička,prostě nezklamal,,,a album by prý mělo vyjít v březnu,prý se opozdilo kvuli jeho bouračce a zlatýmu draku tam říkal,přeji hezký večer *3* -
naposto s tebou souhlasim, taky jsem byla na jeho koncerte(ale v praze) a ty novy pisnicky byly moooooooooooccinkymoooooooc
pekny ale nejvic se mi libil ten Eurosong, byl to uzasny zazitek i kdyz jsem stala v zadu i mixaznich boxu. tim chci rict ze stbou naprosto souhlasim a nechapu lidi co ho odsuzuji kvuli orliku a rikaji o nem ze je fasista, ty se asi nikdy nezaposlouchaly do jeho hudby!!!! -
naprosto s Tebou souhlasim.
Je to uzasne charismatickej chlap, kterych je malo. Vynikajici hudebnik, textar a clovek.
Dane, vykasli se na vsechny, kteri po Tobe plivou,plivou proto, protoze na Tebe nemaji, zavidi, anebo jsou zamindrakovany jinak.
-
-
změna
Ty si myslíš ja že člověk se nemůže změnit??? *5* -
-
Re: změna
Jo jako muze, ale tak proc by se menil Landa kdyz kazdej vi ze nackem je a zustane???Je to fajnej typek, dycky ho na akcich pravicaku radi vidime...;) Jenom nechapem proc v mediich rika ze se distancoval, kdyz to neni pravda a kazdej od nas to vi, ale nevadi:) *5*
-