Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peta

zdravim lidi ktery maji radi daniela landu a lidi co ho odsuzuji at se laskave zamysli sami nad sebou....
    • Re: peta

presne *4*
  • Na hlavu:)

Nazdárek lidičky:)). Byla jsem na koncertě v Praze, tedka na Československo tour, a nic lepšího jsem v životě nezažila. Smutný ale je to, že všude jsou fotky z Ostravy, Pardubic a tak, ale z Prahy, jsem je nikde nevidela, takže kdybyste někdo o nějakých věděl, určitě mi dejte vědět. Dál: Nehorázně moc mě sere- s prominutim, že polovina národa ho odsuzuje, jenom za jeho minulost a tím působení v Orlíkaách:( jako on to o sobě sám řekl, že byl mladej, vymetal každej klub a s kdekým se porval, ale panebože, my sme tady snad od toho, abysme druhým odpouštěli ne? Sorry, ale lidi, kteří ho odsuzujou mi přijdou na hlavu *13* chápu, když se jim třeba nelíbí ten styl hudby bo tak, já osobně třeba nenáším DISKANTKU Rihannu, ale to, aby ho odsuzovali, říkali o něm jakej je to rasista a nácek- což mimochodem většina lidí ani neví co je:)) to mi přijde trochu ujetý, kdyby se zamysleli nad tím, co tim chtěl Dan vyjádřit, na co v tu chvíli myslel, tak by pochopili, že jeho síla je hlavně v těch textech. Lidem kteří ho odsuzujou a kritizujou, bychh vyřídila jedno- STE UBOHY, je to vlastenec a ne rasista a nacek- to je poměrně velkej rozdíl, mezi VLASTENCEM a RASISTOU, NÁCKEM:)) díky
    • Re: Na hlavu:)

Landa je absolutně nejlepší a náhodou se mi jeho půspbení v Orlíkách moc líbilo........a nemyslím si, že by ho ze to měl někdo odsuzovat........je to boží chlap a mám dotaz: Nehrál on náááhodou ve filmu Proč???......díííky
    • Re: Na hlavu:)

Ahojky Klarko. Libi se mi tvuj nazor, sama mam podobnej. Jenom bych chtela rict, ze koncert v Praze byl super, ale muj nazor vzdycky byl, ze na Landu jezdi lidi, co to maji v hlave srovnany. Aspon to tak vzdycky bylo(a to uz ho posloucham 15 let), ale to, co tam predvadeli lidi ted? Sama roztrzka, vyvolana jen kvuli hlouposti a bezohlednost. Ty, co maji Landu proto, aby se na jeho koncetry chodili rvat a vyvolavat roztrzky, tak ty to asi moc nepochopili. Sama nevim, jakej je, osobne ho neznam, ale hudba, kterou sklada je uz davno nekde jinde a je to jedinej ceskej zpevak, kterej ma lidem jakyhokoli veku co rict. A jeste k tomu odchodu. Hodne premyslim nad tim, co ho vedlo tak daleko, aby premyslel o tom, ze to tady opusti. Jsme zeme na hovno, ale Dan by si mel uvedomit, ze nezalezi na tech, ktery napisou hnusy do novin, protoze za to maj prachy. Kdyby se na nehopela jen chvala, asi by to bylo dost nudny a dokud se o nekom pise, tak to svedci o tom, ze jeporad videt. Ja si neumim predstavit, ze bych uz nikdy nesla na jeho koncert nebo neocekavala novou desku pul roku pred vydanim. Ale to je jeho vec. Ale Dane, porad je tu vic lidi, kteri te maji radi, nez tech, ktery svuj mindrak z nevedomosti resi tak, ze se po tobe vozi. Mejte se a Danovi hodne uspechu *14*
      • Re: Re: Na hlavu:)

hahahaha no nerikam nic *7*
  • Daniel je strašné štěnátko :)

Nevím čím začít ale musím říct že koncert z Ostravy byl nezapomenutelnej zážitek i pro mého malýho prcka co nosím v bříšku :)pro mě je Dan vzor pořádnýho chlapa i s minulostí která se mi na něm líbí více *3* doufám že ho prcek bude taky poslouchat *14*
  • dobrej

dan nej nej nej nejlepší zpěvák a dobrej *4*
  • Daniel Landa

Ahoj, byla jsem na Landovi v Praze,koncert naprosto nezapomenutelnej, od začátku až do konce. Landa na mě působí velice pozitivně, už ho poslouchám od dětství což je už ňákejch 14 let a asi nepřestanu *1* . Těšim se na podzimní Touhu, která bude určitě moc pěkná.
    Kdyby to šlo šla bych na něj teď HNED *1*
  • landa je nejlepší,ale...

lidi já sem takovej blbec....já ten koncík prošvihla.... *9*
  • Landa

Landa je podle mě ten nej zpěvák. Už jenom proto že si texty píše sám. Je naprosto úžasnej. Koncert v Praze byl fakt skvělej. Hned bych opakovala.
  • Landa je skvělej!

*1* Táák..Jak začít?Asi tak že jsem se dnes koukala na DVD Daníčka Landy a zamilovala jsem se!Ne ba ne..Ale prostě me hrozně okouzlil..Má super vystupování a hlavně SKVĚLÝ KOMENTÁŘE..Nebojí se říct svůj názor..A v mnoha věcech s ním souhlasím..Dřív asi udělal chybu a choval se blbě..Ale teď..Je to podle mě nejj zpěvák..V ČR minimálně *1* *1* *14* *14* *5* *14*

DAN JE SKVĚLEJ ♥♥♥♥♥♥
  • Ostrava

Landa je sám sebou, má dobré názory,které se nebojí říct,někomu se líbí někomu ne,většina lidí ho stále odsuzuje za jeho minulost,no,ale každý má nějakou a nikdo nikoho nenutí ho pouslouchat!!..Jeho písně jsou smysluplné,mají hlavu a patu,(narozdíl od některých textů našich tzv."celebrit")...Ostravský koncert byl naprosto famózní:-)(Teda s vyjímkou těch poláků,to rvalo uši..) Nové písně super a opravdu se při nich tajil dech.Moc díky za koncert!! *3* *3*
  • Ostrava 22.4.2008

Ahoj všichni! Včerejší koncert neměl chybu. Ke skupině z Polska: je možné, že někde jinde jsou oblíbení, pro nás to byl spíše šok. Ale buďme tolerantní.Dan byl fantastický, jeho nové písničky, jak jinak - úžasné a smysluplné. Prostě takové, co při nich zatajíte dech a jen posloucháte.Jsem ráda, že se nás, kteří Landu slyšíme a netrpíme předsudky ani zlobou sešlo v Ostravě tolik! Pardubice, Praho,Košice a Bratislavo nenechte se zahanbit! Děkuji za nás všechny Danovi Landovi! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit