-
Já myslím, že si pan Landa je v prní řadě prospěchář a žvanil. Ale v zemi, kde po 40-ti letech diktátu diktátor opět dostává hlasy se nemůžeme divit, že je tento "templář" jistou skupinou obyvatel obdivován. Popravdě, jde z toho mráz po zádech.
-
-
Re: jj
Buď sem tě špatně pochopila a nebo tím chceš jednoduše říct, že landa je jen jakási loutka, která má ze svého úspěchu prospěch...nechceš náhodou přibrzdit?! a vůbec, kdo to v dnešní době myslí s naší zemí dobře?!-jen malá část lidí, kteří zastávají názory landy(tak jako já)...nejspíš si to nemyslel(a) až tak špatně, ale příště si svou kritiku radši pořádně promysli...znáš ty vůbec landu, že máš právo ho soudit?!-zamysli se nad tím prosím...
-
-
Landa je opravdu Osobnost
Pro všechny ty, kteří nechápou : každý máme nárok na chyby, ale ne všichni si je uvědomujeme a chceme s tím něco dělat. Dan chyby dělal,dneska se k nim upřímně přiznává - a to je víc než statečné!! Kdo z nás je tak čestný a statečný, že přizná před širokým fórem, že chyboval a že je mu to líto?! Tak už přestaňte s těmi hloupými soudy a raději si sáhněte do svědomí v čem se tak lišíte, že si troufáte soudit. -
Jseš nejlepší!!!! Fakt jednička Dane!!!!
-
dojmy vs. pojmy
nejsem nejaky vylozeny priznivce Daniela Landy, aledocela me udivuje, jak ho tady nekteri v souvislosti s jeho skinheadskou minulosti nazyvaji neonacistou. ano, landa byl skinhead, sam to potvrzuje ve svem prohlaseni, ale skinhead a neonacista neni to same! hnuti skinheads vzniklo puvodne v anglii a byli to fotbalovi fanousci, a tak vsichni skinheads jsou okamzite povazovani za neonacisty. nevim cim to je, ze v nasi spolecnosti, kdyz je k cloveku prilepena nalepka pravicoveho extremisty (nekdy staci uz volba ODS nebo dokonce clenstvi v teto strane), coz je pripad i landy, se ji clovek uz nezbavi, at je jakkoliv pravdive, a tento clovek se stava cilem vsemoznych utoku, narceni, atd, atd. a pritom nechavaji bez povsimnuti "levicaky" (rozumnejme cleny KSC), kterych je zde mnohem vic, maji mnohem vyssi funkce a pritom jsou mnohdy vice nebezpecni nez obavani "pravicovy extremiste"! nejspise je to tim, ze totalitni pravicovy rezim zde byl mnohem kratsi dobu nez levicovy a nase ceske vycurane dusicky se nedokazali zachovat podle pouceni, ze kdyz na neco nemas, tak se s tim spoj. mi proste nedokazeme zapomenout urcite casti lidske minulosti, ale jine zas docela snadno! jak sem se tady nad tim zapremyslel, tak s tou obrodou spolecnosti ma Landa i docela pravdu. -
BOUŘE
KONZERT V PRAZE BYL DOCELA DOBREJ. -
nic než Národ
nazdarek lidi,sem moc rad,že sdilite stejny názor jako ja.Dan je a navždy bude nejlepší.o tom není pochyb!a "zdravim" všechny kretény kteří si Ho dovolují kritizovat a nadávat mu do nácků atp., -
Ahoj lidi a mozna i Dane....jsem tvůj velkej fanoušek.Jsi ten nejlepší zpěvák co znám.Byl jsem na všech tvých koncertech..........nejvic se me na tobe libi ty tvoje názory.......ty dokážeš říct co si mysliš to v této době moc lidí nedokáže a je to škoda, ten svět by mohl vypadat jinak.........Jseš fakt nejlepší chlap co znám........Lukáš
-
Dane jses nejlepsi.....JA CHCI PODPIS:)
-
seš skvělej
-
Ahoj,jsem fanoušek Daniela Landy,možná píšu přímo Danielovi nevim.Jen jsem chtěl říct že jste nejlepší a já vám fandím.Byl jsem na vašem koncertu Bouře, a samozřejmě jsem byl mezi těmi co vám fandili.Jste fakt dobrej.Hrozně se mi líbí písně typu:Vltava,Šance,Krvavá parta,Motýlek,Valčík...Až budu mít trochu víc peněz tak si koupím nějaký další CD s vašimi písněmi.