-
PRO DANA
Čusík Dane. Mám tě strašně ráda! -
Nikdy nezapomenu..Děkuju
Ahoj Dane chci ti moc poděkovat za tvé písně..Protože ty jediný si dokázal držet mého kluka od drog,,,alespoň na chvíli..Byl si jeho a jsi velkým idolem a správnej chlap..Moje poprvé jsem si přála u tvé písně a tak se stalo..Nikdy nezapomenu na tebe a na své přátelé..Si fajn chlap a všem ukaž co si...Nikdo na tebe nemá. -
Doufala jsem
Moc mě zklamalo,že Dan končí a jelikož nemám šanci se dostat ani na jeden z jeho posledních koncertů,tak už jsem ho obrazně řečeno pohřbila.Tak si všichni užijte koncert a zdechněte taky. -
Pozdrav
Rád by so mťa pozdravil čau máš super pesničky -
Stop Landovi
To takhle kdysi v Německu jeden polovzdělanej frajtr s patkou a knírkem mluvil a mluvil a méně přemyšlivý jedinci souhlasně přikyvovali a tleskali a pak z toho byla válka a hromady mrtvol. Jaké ambice máte vy pane Landa? -
-
Re: Stop Landovi
Kurva už! Když jsi někdo nedokáže vysvětlit pojem ,že každý Němec není nacista tak je to debil..Ja jsme z poloviny němka a to teda o mě hodláte taky tvrdit ,že jsme nacista? Kurva začnětě přemýšlet.. TAkovéhle komentáře: Stop Landovi ..Jsou na palicu, když nechápete text jak ho můžete soudit. A navíc i kdyby byl nácek,tak je to jeho věc a vám do toho kurva nic není! Takže neotravujte život zpěvákovi ,který se nebojí říct(zpívat) co jsi myslí o tomto posraném světě ...Do prdele na takové piče tu není nikdo zvědavý ! -
Re: Stop Landovi
Pokud vím, tak ten pán s knírkem a patkou byl fašista a nácek, ale pan Landa je (lépe řečeno BYL, protože se svojí minulosti Orlík apod. "zřekl" což osobně považuju za obrovskou škodu) SKINHEAD a ti jsou jak známo PROTI náckům!!!Takže si o Danovi ale i o skinheadech a těchhle věcích něco zjisti než sem příště polezeš chytráku*15*
-
-
Díky
Dane, chci ti poděkovat, co děláš pro naší vlast. Spoustu lidí má tyhlety vlastenecký sklony taky, ale ty je umíš pořáďně dát najevo a doslova přenášet je z lidi na lidi, to umíš jen ty. Už se těším na tvůj koncík v Praze, ahoj tvůj člen L-gildy -
Díky Dane!!!
Já strašně moc obdivuji Karla Kryla,myslím si,že to je jedna z nejdůležitějších osobností v dějinách českého národa.Mnoho lidí na Kryla v dnešní době zapomíná,což je škoda.A proto nesmírně děkuji Danovi za to,že ho připomněl a že se snaží zachovat jeho myšlenky.Večer s písní K.Kryla se mi líbil,ikdyž interpretace nebyla dokonalá. -
gladius
silne pochybuji o tom ,ze si toto forum cte sam osobne Dan Landa,ale ti tak reknu to ..Ze je to fajn clovek ,ktery ma svuj osobni nazor na vec a proste se neda.A proto si takovych lidi velide vazim.Novakova Jana -
Daniel
Daniel je nejlepší nikdo na něj nemá -
Dane si fakt nejlepší tví písničky se mi strašně líbí jenom tak dál