-
něco málo o Danovi
na začátek musím jasně říci, že si Landy nesmírně vážím nejen jako zpěváka, ale taky jako člověka. Slyšel jsem ho několikrát mluvit a to mi stačí k vykreslení jeho osobnosti. Dan má velké charismá a jeho myšlenky mají patu a hlavu. Taky se mi líbí, že je to velký vlastenec. To se dnes nějak vytrácí. Taky jeho písničky jsou nádherné. Mají určité poselství. A jeho texty? Ty jsou geniální. Landa je po Brichtovi druhým nejlepším textařem u nás. O tom není pochyb. Dane, líbí se mi to, co děláš. Má to smysl. Buď dál takový, jaký jsi. Moc Ti fandím... Tvůj velký fanoušek z Moravy -
Ehem.....
Bavíme se tady skutečně o tom samém člověku? O tom rádoby napraveném náckovi, který si dovolil nejen zprznit Krylovy písně, ale dokonce ještě obrátit jejich smysl na pětníku?! O tom "člověku", co se stal vzorem pro mladé bílé jezdce toho národa?! Pokud se skutečně bavíme o tomtéž Landovi, tak jak se PROBOHA můžeme bavit o hudbě????????????????????????????? ?????????????????????? -
-
Re: Ehem.....
ty jo, koukám, že se tady někdo snaží bejt pr*** světa, co??myslíš, že tím, že budeš někoho urážet jako něco vyřešíš, jo? no to se teda krutě pleteš! kdybys na cestě svým ubohým životem alespoň zahlídl něco jako mozek, tak bys takovou pi** v životě nevypustil z huby!!a kdybys k tomu přidal uši a poslouchal jeho texty, tak bys nikdy nemohl něco takovýho napsat! mají hlubokej význam, ale te bys ty nejspíš nepochopil, co?je to člověk hrdej na svůj národ, tak raději mlč a drž hubu a krok! *16* -
Re: Ehem.....
Ty ignorante, když se ti Landa nelíbí, tak co sem sakra lezeš???? Kdybys jenom trochu myslel, tak bys v životě nemohl napsat takovou hovadinu!! Landa je jedinej, kdo v týhle zemi dělá normání hudbu, která má co říct!! Jedinej, jehož písničky mají smysl a hlubší význam a kyby sis je aspoň poslechl, tak bys nepsal takový kraviny!! Hlásí se ke své zemi a povzbuzuje k národní hrdosti!!! Je to prostě osobnost!!! *5* *5* *5*
-
-
Valcik
Danielova hudba bola pre mna chvilu najtvrdsia hudba, aku som pocuval [este ked som bol zasran}. Teraz mam rad grind core a death metal, ako Deicide, Dying Fetus, Krabathor, Obituary, Carcass... Ale pre mna je to stale vyborny chlapik, ktoreho hudbu stale rad pocuvam... Valcik... Chciply... Pozdrav... Konec... 9 mm....