-
Tajemství
Dík:Byl jsem nadšen. Kniha kterou jsem napsal má něco s Tajemstvím společného, myšlenky jsou podobné a přeci jejich interpretace je tak rozdílná. Kdo hledá-najde a já ti přeji ať najdeš co hledáš a taky aby jsi šel tou správnou cestou. Pod křížem nebo pod křídly spravedlnosti-prostě tou správnou cestou. -
Landa je prostě Best
-
Dan,je bezvadnej zpěvák i jako člověk(zkoro),ale musí bejt křesťan??:( AVE panu S.
-
čau Dane. Myslím si o tobě,že si ten nejfantastičtější zpěvák na světě. jsi můj idol. Tvá Čili :)
-
dan je nejlepší zpěvák všech dob
-
great discovery
He's the best rock vocalist I have ever heard : )) -
Landa
Dan udělal pro Naší hudební scénu víc než dost a doufám že ještě udělá.Jeho muzika má hlavu a patu.Myslím že takového člověka jako je Landa si musíme vážit... Kéž by bylo víc takových!!! -
Daniel Landa!!!!!!!!
Nejlepší zpěvák!!!!!!!!! Nevim proč ještě nevyhral zlatého slavíka!!!!!! Je fakt nejlepší!!!!!! -
Dan je nejlepší rockovej zpěvák na světě!!!!!!!
-
Pocta Danovi...
Dan Landa je jeden z nejlepších(konkrétně nejlepší) zpěvák co se objevil na naší české scéně a můžu říct,že znám i ty co se jim Dan nelíbí,ale ti nerozumí muzice...Stačí se zaposlouchat do jeho textů a ta hudba má prostě úplně jinej rozměr....