-
miluuuuuuuuuuuuuuuuuuuju tě
jseš nejlepší herec za celý půl století *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
Miluju ho! *14*
-
Je nádhernej! *14*
-
Danny
Dany je drahoušek *14* -
*7* né asi,jinak by nemohl být herec! *15*
-
dan má velký herecký talent!!!! *1* *14*
-
Pro Daniela
Jsi užasný krásný a moooooc se nám líbiš kdybys chtěl tak napiš pa milujeme tě a obdivujeme.pa *9* *3* *14* *1* *8* -
hello daniel how are you! *14*
-
*7* urcite to bude číst Daniel R. *9* *9* *9* vase vzkazy *9*
-
Pro mího tygříka
Jsi strašně krásný a nádherný moco a moc se mi líbiš miluju tě!!!! *14* *4* -
miláček
Harrymu se žádný kluk nepodobá je prostě te nejnejkluk. *8* *8* *8* *14* -
pro Andy
jestli to byl vtip,tak to byl fakt vydařený... *1* *1* každý jiný si taky může vymyslet neěco, co mu všichni sbaští:-) *3* -
Tak když ten e-mail máš.TAk se o něj rozděl. *4*
-
pro andy
tak ty si jeho sestřenka co tak zveřejnit jeho číslo *3* ale otom pochybuju jestli ty si jeho sestřenka tak já jsem jeho babička -
Pro vymaštěné a mladé fanynky mám novinku že jestli chcete anglicky vyjádřit že KLUK je hezký, používá se handsome (hendsam) a ne pretty. Další zpráva je pro starší avšak i tak jeho vzhledem ošálené že mám jeho adresu tak mi dyžtak můžete napsat na e-mail, ačkoliv si nejsem jistá jestli vám bude ochoten odepsat. Nejlepší budete mít když si najdete SVÝHO kluka v ČECHÁCH a o Radcliffovi jen tajně snít čímž se neztrapňovat na veřejnosti. *7* *5*
-
je frajer *14*
-
pro Payge
Moje slova *4* *4* *4* -
Tady je víc takových lidí, teří právě utekli z blázince, ne? Proč by se Dan učil naším zapadlým jazykem???? *9* *9*
-
*9* *15* *15* Tak to je fakt hustý *15* *15* *9* *9*
-
dobry kamaraddan
Dane jestli si budes tyhle zpravicky cist/ctes tak si o tom nic nemysli ty co o tobe pisi hnusny veci *9* tak jenom zavidi stoho si opravdu nedelej,jo jo jo kdyztak si nekam sedni a koukej se na TV treba na ocko jo,jo...a ty mluvis cesky nebo anglicky???????odepis mana pozdravuj ostatniiii