-
dan
je to fakt cool týpek *14* *14* *4* *5* -
oooouuuuuu
Dan je asi ten nej kluk, kterej existuje, teda alespon podle bulvaru.... *1* ja ho proste zeru *14* -
Daniel Radcliffe
Ahojky Dane!!Moje kámoška o tobě a o sobě napsala knížku jak spolu prožíváte románek atd....!Prosím tě ozvi se jí na na Chanca55@seznam.cz díky *3* -
Harry
Daniel je jednička -
FFiiččáákk
Seš bezva. seš skvjelej. Seš super. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Fičák
Seš skvjelej Harry!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* -
mila(y) jajaj,kdyz ho nemas rada tak sem nepis a kdyz sem pises tak ses taky trapna(y) a hanko tady ti asi radcliffe tezko odpovi *9*
-
Boží!!!!!!!!!!
I LOVE DANIEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
láska
daniel je moje láska, naprosto ho zbožnuju..........je prostě nejjjjjjjjjj!!!!!!!!!!! -
Míša
Je úžasný,klášný a naprosto fenomenální!!!!! Já ho prostě žeru!!!! -
A ty Barčo tu nekecej jen se strpňuješ pro tvou informaci. CHUDĚRKO JE MI TĚ LÍTO.
-
Daneček je božskej a ti kryplové co semnou nesouhlasí tu nemají co dělat.''At' jděte do prdele ,nesaháte mu ani po kotníky,,.
-
Jo supr by to bylo,ale naposledy sem četla,že se tu točit snad nebude...jo a Hanko-tady ti Dan asi jen těžko odpoví...:)
-
jeto pravda žě Harry Potter Fénixův řád se bude točit v Praze????????to by bylo supr
-
kachnicka
Harry je jen muj malej kocourek strasme ho žeru -
jsem do ňho šílená!!!!!!!!nemáte jeho číslo nebo m@il???????
-
Harry Potter
Ahoj Já jsem Hanka chtěla bych vědět jestli už točíte Harryho Pottera a princ... Máš vůbec čas na normální život a jseš rád že jsi takový jaký jsi? Měj se dobře a doufám že natočíš co nejvíc filmů ahojky -
Miluju ho........
I love Daniel.... :o))!!!!! -
to jajaj
no nevim kdo je tu trapny....a mimochodem bravicko ani takovy traparny nectu.... -
Daniel Radciffel alias Harry Potter
Harry Potter je super nemá na ně¨někdo kontak jestli jo prosím ozvěte se moc prosím.je fakt skvělej a hezkej