-
Pro Payge
*4* *4* *4* -
Pro kotě
Tak to se nedivím...to byl asi někdo zfetlej :o) Ten příspěvek co jsem psala měl být taky ještě pro někdo jiného myslím pro ,,l,, Ale to bylo fakt ujetý *9* -
pro Payge
V poho ale me to proste nastve kdyz nekdo pise takovy kraviny. -
Ahoj, tak to usím s tebou souhlasit.. Toto se přehání, ale nemusíš tady nadávat,jo? Toto je jen a můj ázor, tak doufám, že s nezačneš navázávat i do mě *14*
-
Daniel sem sice nepojede, ale může mít snad každý nějakého idola a jde i další. Daniel má hodně fanoušků ale není jediný. Vy máte zase jiný fanoušky, tak si to přiznejme, že tahle diskuze je trapná! *8*
-
pro I
Můj člověkkk přesně takk *1* *1* *1* *1* *1* -
ja nechapu co řešíte stejne na vás sere *5* *15* *5* je sice hezkej ale urcite se nezajima o nejaky potrhli socky jako jste vy
-
Štve tě to,no jo no ja zato nemůžu,že mě si nepadla do oka *1* *1* *1*
-
pro dana
Naprosto s tebou souhlasim,si muj clovek *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
dan
Jo a ještě něco:jestli si myslíte, že sem budete psat anglicky, tak to jako je pěkně trhlý a trapný. vy si opravdu myslíte, že by se sem mohl dan dívat. vy jste ale ubožačky. ten má jiné starosti. -
dan
Já nechápu, proč tady někdo píše, jak moc ho miluje a jak je dobrý v posteli. Nikdo to nemůže vědět, jelikož je ještě panic. Takže ty, které se třeba vydávají za Emmy, tak do ní máte daleko. A to by byla fakt velká náhoda, kdyby se tu Emma, na tyto stránky dívala. Mě se taky líbí, ale já vím, že by se neobtěžoval s nějakou holkou z česka. Takže si ty keci nechte a svoje výmysly si taky nechejte pro sebe. Protože na ně tady není nikdo zvědaví. Jo a kdyby náhodou se vám dan ozval, tak to nezapoměňte hned napsat. *13* -
Obrázky
Prodám nebo vyměním doopravdy početnou sbírku filmu H.Potter.Já sbírám Liv Tyler,Keiru Knightley,Kirsten Dunst,Mirandu Otto,Kate Beckinsale,Cate Blanchett,Jenifer Aniston a Natalii Portman.Tak pokud máte zájem... *3* -
Je úžasnej!!!!!
-
Lado!!!!!!!!!
Dan je nejlepší kluk na světě *16* *16* *5* *5* ja mu napsala dopis a on mi odepsal,že jsem asi fakt milá a hodná *4* a poslal mi hned dvě fotky s autogramem *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* -
Dan je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dan je nejlepší herec na světě *3* .Nehulí a nebere drogy a hraje v super filmu *4* . -
*14* I love daniel Radcliffe!! *14* He is pretty and he has lovely hard but i don´tknow him! *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
+++
ahojky jen sem tady proletěla některý vzkazy a narazila sem na to že někteří z vás chtějí Danovu adresu a email tak kdo chcete tak mi napište...mam ji...ahojte všeci FANDOVE Harryho *14* ja psobně sem mezi vama *3* tak PAPÁ a napište..pokud budete chtít.. *13* -
si sexi
ahoj dani. ty si proste vo vsetkom cool. mas super strapate vlasy(aj ked ich mas niekedy kratsie). ja ta zerem. mam nad postelou vyvesenych mnoho plagatov kde si! pozdrav vsrtkych tvojich kamosov. ahoj cmuky *14* *14* -
Dan
sexy!!! Nevím, co vám všem hrabe, stejně ho neznáte. *8* -
dan
Jsi vážně moc sexy a úplně všechno ti sluší. *3*