-
POTŘEBUJETE NĚCO O DANOVI,EMMĚ,NEBO RUPERTOVI???TAK SE PODÍVEJTE NA blog.lide.cz/Brumbalek ZDE NAJDETE VŠECHNO!!!
-
Dan je strašně moc krásnej a mám ho ráda ale jako Harryho, protože jako Dana ho neznám a nebudu si o něm vymýšlet žádný blbosti jako to tvrdila ta holka nebo co to bylo.
-
hello!i love you.aneta
-
je fakt moc moc hezký
-
nama nekdo adresu?
proosim napiste ni nekdo jeho adresu ne mail diky -
Zbožňuju už od samýho začátku- Daniel Radcliffe. Dan, I LOVE YOU!!!
-
I love Dan Radcliffe!!!!!!!!
-
Hello! I'm Emma Watson. You have got a truth knock off with Daniel is super.Bye bye ducks. EMMA
-
PRODÁM DVD sadu Harryho Pottera
Prodám sadu 3 DVD Harryho Pottera. Obsahuje filmy: Kámen mudrců, Tajemná komnata, Vězeň z Azkabanu. Nepoužité, nerozbalené. Cena: 1000 Kč (poštovné v ceně) Zájemci pište na Morrison1@seznam.cz -
Máte někdo adresy představitelů Harryho Pottera???
Ahojky lidičky,máte někdo adresy představitelů(Harry,Hermiona,Ron)Harryho Pottera???prosím napište. díky -
joooooo
jo maš naprostou pravdu!!!!!!!!!!!!!! -
k sežrání
holky kdo chce o něm pokecat neni problém napište!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Je prostě boží
Poprvý když sem se koukala na Harryho Pottera tak sem si řikala že je to obyčejnej film ale když sem se na něj koukala po druhý tak se mi strašně zalíbil a ted se na něj koukam každý den a sem do něj strašně zamilovaná nikdy se mi nikdo tak nelíbil jako on!! Ja ho prostě žeru!!!!! -
Supéér!!
Nemůžu pochopit proč ty lidi,který Dana nesnesou sem vůbec lezou,Vždyť je uplně Supéér!! -
Miluju ho :o)
Je nejlepší na světě miluju ho je božíííííííííííííííííííííííííííííí -
Daniel je nejlepší mám ráda jeho filmečky nebo-li Harry Potter a..... 4.díl se jim fakt povedl je úžasnej tam je nejvíc sexy
-
nejnejnejnejnejnejnej sexy pubertak
dan je fakt uzasnej,nikdyjsem nevidela lepsiho.A jestli se vam nekterym nelibi,tak to sem nemusite vubec psat. NAS TO TOTIZ NEZAJIMA. A navic s Emmcou Watson nic nema. Jestli se vam opravdu libi,musite brat ohled i na nej a jeho city k Emme. Ja jsem se uz taky smirila. -
jo a sem ADULKA né ANDULKA jasný!?ani číst neumíš...Tebe by si Daneček TĚŽKO všiml....o velkých prázdninách letím do USA za rodinou,kterou sem ještě neviděla..uplně se už těšim...papap
-
To mysliš jako MĚ???(Barčo?)tak jestli TY chodiš s DANYM tak já su prezident USA!!!!!!!! hahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha=))))) ! ! jo a AMERIKA se píše měkké Í !!!! "ach ten češtin...."
-
daniel
prosim sežeňte mi adresu daniela radcliffa prosssim