-
love
love me tender, love me sweet................. 54554 -
Jo holky málem sem ZAPOMĚLA!!!!!!!! Jestli chcete vidět další fotečky Danečka,které nemají tady na osobnostech..tak si najeďte na WWW.PROFIMEDIA.CZ -v pravo je vyhledávání osobností tam Danečka napište...sou tam skvělý fotečky(aj tý krávy Watsonový...)jestli budete chtít pokecat tak mi napisejte...papa
-
Daneček
Danielek je ten nejkrásnější,nejlepší,nejrostomilejší tvoreček na světě a mám ho moc moc RÁDA holky...=))) ! ! ! -
Všechno nej k svátku Dane!!!:)
-
emma a dan
daniel je uzasny,pekne,mudry.....................ja ho lubim....volam sa emma watson........ -
Daniel je největší kořenˇna celém světě.Mám oči jen pro něj i kyž vým,že pravděpodobnost že bych se s ním někdy seznámila je 0
-
láska
Dlou nic neříkal a tvrdil,že je sám...Ale ve skutečnosti má hvězda potterovských filmů přítelkyni!Jmenuje se Amy Byrne a je o sedm let starší.Šestnáctiletý Daniel se s Irskou Amy seznámil vloni během natáčení.Domácí Amy Byrne potvrdil,že mladý herec ji už několikrát navštívil doma.Amy pracuje v Londýně jako kadeřnice a ani ona,ani Daniel vztah nepotvrdili.Tohle je článek z Brava když jsem si to přečetla byla jsem naštvaná,ale lásku američana neovlivníte.Mám Dana strašně ráda a mám o něm vše co se dá,když vydím a slyším něco o Harry Potterovi hned když mám peníze tek jsi to jdu koupit. I LOVE YOU DANIEL.Je to sexi kluk. -
nemate na neho nekdo email zaplatim az deset tisíc
prosim napiste -
Miluju Danielka....e
emilacek danecek.....miluju ho!!!!!!!Je uplne bozi!!!!!!!Zboznuju filmy Harry Potter .....dan je neje -
Danyjel je strasne sexi a ja ho myluju.vzkazuju mu:buť pořád stejnej jako ted.myluju tě.Honza
-
myluju hov
je skvjelej ja ho mylujy a je to ten nejlepčý kluk co znam.;o))))))hyhyhy -
Je jenom můůůůůj
I love Danny You are nice,pretty great -
bobysek
Je nejlepší ...................kulych -
Miluju Daniela Radcliffa
Skvele hraje,je krasnej.....proste dokonalej!!!MILUJU HO!!! -
gt
JA DANA MILUJU!!!!!! -
něco
Hi, We from Czech repblic.We are 13 and 12.We name is Petra and Bára. back write please -
daniel
Je prostě k sežrani!!!!!!!!!!!!!!!!! milaček proste je nej! -
božíííí
je božííííííííííííííííííííííííííííííííííí -
Hej Terko vzpamatuj se!
Každej má jinej názor, proto nechápu proč jsi v téhle sekci! -
Hraje skvělě, jednou bude mít velkej úspěch!