-
čepice Dary
nevíte někdo náhodou kde sehnat čepici jako má Dara?viděla jsem ji na stremu při hovoru o záletech Matěje Homoly.díky -
-
Re: čepice Dary
Nepokradeš! *5*
-
-
Je super dobře vypadá a umí jo holky to nasere *4* a její poslední písnička je pecka jen tak dál *3*
-
Dara Rolins
Milá Dari
Přání k narozeninám a hodně štěstí,zdraví. *4* -
Narozeniny!!!
Všechno nejlepčííííííííííí!!!!! !!!!!! *14* -
do konce roku se rozejdou...Dara takových lásek už měla a Rytmus taky
-
je velmi pekna za co moze podakovat ,,plastikam,, *8*
-
-
Hallo pěknáaa?!! viděl jsi ji někde bez retuše??? Rozpadá se ji obličej neb možná jen nos, ale celkově to vypadá že se rozpadá. Ale proti gustu....
-
dara je nejlepší má krásný hlas
-
-
-
ja ho mam
vsichni tady chcete od Darinky podpis...uz ho mate?ja jo a dala mi ho osobne kdyz byla 21.11.v Karvine a objala jsme ji..tohle neni chvala jo?ja jen tak jsem proste stastna a rikam to vsude...hiihi *9* -
Otazka
Nazdar Dara chcem sa ta opytat ci pocuvas Punk rock, Ska lebo mne sa to strasne paci narozdiel od techna repu a hip hopu. Aky mas nazor na superstar lebo podla mna je to sprostost lebo ked viem spievat tak sa presadim aj bez cudzej pomoci. Ja mam svoju vlastnu skupinu a celu aparaturu sme si pozhanali sami ale najvecsi problem je skusobna. Tu pytaju od teba 3000 sk za garaz no vies ale my sme este len studenti tak si nemozeme dovolit take nieco a v tom vydim nedostatky ze koli takym spostostiam zanikaju skupiny na nasom najmensom sydlisku v Presove je tu az 6 skupin ktore nemozu hrat koli skusobni. A ty si sa ako dostala k spevu, lebo ja som vo 4 rocniku na zakladnej prvy krat v zivote pocul SEX PISTOLS a to ma zaviedlo k stylu zivota ktory zijem. Bol by som rad keby si mi odpovedala ale ked tak ta na moj e-mail (patkan@centrum.sk) lebo ja som na tejto stranke po prvy krat a neviem ako sa to tu obsluhuje tak cav. -
Darinko, jsem na tvé straně a celý život budu!!
Darinko jsi ta nej nej nej zpěvačka na světě!! Celá naše rodina je na tvé straně a já nejvíc. Vím, že jsi nikdy nechtěla aby se to stalo a nemůžeš za to a strašně si přeju aby to bylo zase dobré a ono bude!! Hlavu vzhůru Darčo! Drž se a mysli na ty co tě potřebují.Ty věci co píše bulvár jsou hnusný, ale od toho bulvár je aby každého pomlouvali a psali ty nejhorší drby. Nevšímej si toho.Ani ta rodina tě nemá právo vydírat. Všechno bude zase dobré. Všichni co tě mají rádi jsou s tebou *14* -
-
Starat se tak o problémy své.Ona se o ty vaše taky nestará.A nikdo z vás u tý nehody nebyl,takže nemůžete vědět co a jak bylo a nebylo.Ano taky to nevím,třeba v tom nevinně byla a kdyby ne...je to taky jen člověk,co se chyb dopouští a proto,že je slavná by jí nic neomlouvalo.Pokud je nějaká spravedlnost tak sama ukáže.
-
-
svátek
Ahoj Dari, přeji ti všechno nejlepší k dnešnímu svátku *4*