Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super

ahojky ses vzborna,drz se porad.fandim ti
  • aless11
    Moje kámarádka má hrozně ráda Daru Rolins můžu se zeptat kdy a kde máte další koncert Daro ????ů
    *4* *4* *4*
    • Neříkám že špatně zpívá, pak za vaše peníze létají třeba do Kuvajtu a pak se ještě chlubí z fotkama na sociálních sítí jak si žijí. Taky že si říkají celebrity, jsou něco víc? Možná i Vaše kamarádka která za ně utrácí létá na zimu k moři, nebo né? Marta
  • Vy fakt věříte tomu,že kdyby Daru zavřeli,že její dcera půjde do děcáku? Já teda ne,dítě popové zpěvačky by do děcáku určitě nedali.
  • Jak a po kom se vlastně jmenuje? V úvodu článku je napsáno jméno Dara Rolinc, ale hned z počátku článku je uvedeno: "7.12. 1972 přichází v Bratislavě na svět jako druhá dcera Zlatky a Dušana Rolincových." Tak je na konci jejího jména "c" nebo "s". Není tady v tom trochu zmatek?
    • Vloudila se mi chybička, v úvodu je jméno Dara Rolins s "s" na konci a rodiče byli Rolincovi s "c" na konci. Jak to je správně?
      • Rolincová je rozená. Rolins je umělecký pseudonym, protože v zahraničí by jí říkali "rolink", kdyby si nechala "c" ve jméně. Tedy údajně proto.
  • Na toho clovicka ,pod pseudonymem Rigil nema cenu reagovat.Ten by pro Darinu dejchal.Vzdy bude hajit jeji hnusne skutky.Darina by ho za to mela platit!Byl by v baliku.Je hezke mit nekoho rad ale fanaticke uctivani je nemoc!Neni soudny!Protoze normalni clovek by uznal,ze Darina udelala spinavost i kdyz ji k smrti miluje a haji ji pred nama hajzlikama co Darine"tak strasne krivdime!"My vsichni jsme tak -moc -zli protoze chceme aby byla potrestana!!!!!
  • Dara

Ahoj Daro, chci Ti jen říct, že mě moc mrzí, že od vás odešel tatínek. Je to zvláštní, začala jsem se o Tebe trochu zajímat, až když jsem zjistila, že jsi těhotná a že máš termín porodu 30.3, protože i já jsem měla termín 30.3. A pak jsem dokonce rodila stejně jako Ty 25.3. a s komplikacemi - mám taky holčičku Babetku. No, a nakonec od nás odešel tatínek. A tak když jsem zjistila, že i Tvé první Vánoce s Laurou budou o trochu smutnější, tak mi to přišlo moc líto. Protože ať se stalo co se stalo, tak naše holčičky přišly o takovou obyčejnou, normální rodinu - teda u tebe nebude obyčejná jako u mě, ale snad chápeš co tím myslím. A tak Ti chci říct, že mě to moc mrzí a že Tobě i Lauře přeju hodně štěstí a zdraví, Hanka
  • Dara je fajn, to je můj názor. S Rytmusem jim to přeju, hodí se k sobě. Jsou opravdu zamilovaní a je to vidět takže žádná přetvářka to není. A to je kouzelný :-)
  • Dara

Ahoj, Daru jsem nikdy neměla moc ráda, ale s odstupem času ji mám čím dal raději.
    Je v pohodě, je pěkná, sympatická, chytrá a myslím, že je i ta klasická modní ikona Česka. Cokoliv si na sebe obleče, to jí sluší! Má vkus.Prostě je v pohodě...
  • domtis

Narozky

Hodně štěstíčka a zdravíčka k tvojím narozeninkám *1* *3*
  • HAPPY

Šťastně a veselé nározky Daro *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit