Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč se smazal můj příspěvek?! ještě jednou píšu,že je pí** Amnestie pro ní? tak to je hnus
  • Nehoda

No pokud překročila rychlost tak si zaslouží potrestat. Já sám se vyhýbal vozidlu a zlomil jsem si oba kotníky na jedné noze a nikdy na to nezapomenu jak blízko jsem byl smrti a ten sráč ani nezastavil. Jenže ona je slavná buď se to zahraje do autu nebo dostane malinkej trest. *8*
    • Re: Nehoda

KDYBY MĚLI VŠICHNI ŘIDIČI CO PŘEKROČÍ RYCHLOST JÍT DO BASY, TAK STAV ŘIDIČŮ V ČESKU KLESNE MINIMÁLNĚ O 50% !!! JSME NÁROD HOVÁDEK CO MOC NERESPEKTUJE DOPR.ZNAČKY.NAPŘ.:RAKOUŠTÍ ŘIDIČI SE CHOVAJÍ U NÁS JAKO MY (PRASÁTKA),ALE DOMA SE ZMĚNÍ V SLUŠNÉ ŘIDIČE !!!??? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • Re: Re: Nehoda

ČÍM TO ASI JE ??????? *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • Dara rolins uz neni s riťmusom ale teraz je v hlas cesko slovenska a ci je pravda ze jej zaplatili 300 000 eur.
  • Tak zase jedna strááášně zamilovaná, určitě je i tohle láska na celý život. No, dítě už má, protože Wohnout posloužil jako spermon, takže Darina si ted může už jen užívat. Až se rozejdou, to zase budou kecy v plátcích, Darina je přesně typ dominy, prostě po jejím.
  • no Dara je trosku ulitla na ty spiny arabsky, atd. jo, jo, je to hnus
  • Podpis

Tdarečky Darinko.Mám všechny tvoje cd a strašně tě obdivuju,Jsi překrásná a užasně zpíváš.Jmenuji se Michal a je mi 16let jsem z Brna a strašně rád bych se s tebou seznámil,vím že máš moc práce okolo turné atd ale moc by jsi mi tím udělala radost.Je mi tě strašně líto.Jsi strašná chudinka co se ti stalo na tom podiu.Je mi to líto.Asi to bolí co?Pokud bych tě mohl poprosit poslala by jsi mi ploooosíím fotku s vlastnouručním podpisem prosíím.Moje adresa je Michal Pospíšil Staré náměstí 9 Brno - Přozřenice 619 00 Mockrát ti děkuji. P.S.tvoje cd poslouchám celý den a znám ho i pozpátku.Předem ti mockráááááááááááááááááááááááááát děkuji za foto a podpis a odpověď Mockrááátt ĎAKUJEM
  • DARINKA,
    držím Vám palce !!! fanda Jiří *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • taylorrka
    Dara je už tak stará, já jsem jí tipovala tak na 28 minimálně, ale to znáte make-up dnes vyřeší vše *1* *1* *1*
  • ďakujem Vám

Moc vám díky všem, mám Vás moc rádá!
    Vaše DARA
    • Re: ďakujem Vám

Ahoj Darco blahopřeji ti k narození tve dceři Lauri. Jsem tvoje fanynka. Držím vám palečky ať vám vše vychází. Odepiš papa Eva
      *3*
      • Re: Re: ďakujem Vám

ahoj darulko my mame psat o zpevacce tak sem si vybrala tebe muzes mi neco rict o sobe do pondeli budu moc rada *3* tak mi kdyztak napis na muj e-mail michaela.polanova@seznam.cz a nebo na icq 443168587 tak u se tesim moc teda jestli mi odepises plosim na icq nebo na e-mail tak papapa budu se tesit *1* *1*
        • Re: Re: Re: ďakujem Vám

promin moje icq je 44968587 *8*
          • Re: Re: Re: Re: ďakujem Vám

tet mooooooooc promin mam icq 449168587 *8* tet to je spravne *8*

JA VIEM ZE ZIJES V PRAHE A VIES O SLOVAKOCH ZE SU NEPRAJNI, ZAVISTLIVI...A TO CO O TEBE POPISALI V BULVAROCH JE FAKT , ALE FAKT NECHUTNE !!! VIE O TOM SVOJE AJ ADRIANA SKLENARIKOVA.
      ALE CO MATE OBE SPOLOCNE JE NIELEN TO ZE STE KRASNE A PREZENTUJETE NASU KRAJINU VO VYBORNOM SVETLE. LEN CO MA TOTALNE MRZI JE FAKT ZE SA NEPRIZNAVATE KU SVOJEJ KRAJINE, TY MLUVIS, A MILA ADRIANKA SA RADI V ISTEJ V RELACII KU SPANIELSKYM PRACHACOM. VIEM SLOVACI SU NECHUTNE NEDOPRAJNE HOVADA ALE SOM SLOVENKA SOM ! TRPITE NEJAKYMI KOMPLEXAMI MENEJCENNOSTI KED SA PRIZNAVATE KU SLOVENSKU, SMIESNE.
      INAC , PRAJEM ABY SA TI DARILO A ZDRAVIE TVOJMU BABATKU

*4*

Nechceš mi prísť zaspievať na sedemnástku? Už len preto lebo moje priezsvisko sa tiez začína na Rolin... Moja e- adresa je: Crocodillelondon@centrum.sk pappa to je taká vedľajšia adresa
  • fanynka1010

Dara

Neznám lepší zpěvačku naž je on...sice je hodně na její úrovni podle některých je i lepší, ale podle mě je výborná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit