Přejít na výpis diskuzí

David Gránský

OSOBNOST 22.3.2008 
272 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janiska97

hihi

happy birthday to you happy birthday to you happy birthday dear David happy birthday to you
  • mauutinka

Narozeniny

Vše nejlepší k tvým narozkám
    *1* *3*
  • FUUUJ

Vypadá jak buzna a zpívá jak debil. Stejně už zapadnul a už o něm naštěstí neuslyšíme....
    • Re: FUUUJ

tak chci vidět tebe jak budes zpivat ako von.no? sam pomlouvaz a hovno umis si fakt ubohej a out!!!!
  • cindy.ka

Happy Birthday

Happy Birthday davide *4* *4*
  • paflinka

Davíí

Davčo všechno nej nej nej k narozkam..... *14*
    • lucinnka

Davííd...............................je debil

Fakt nevim co na něm vidite!!!Když je to normalni kluk ktery vystupoval v X-factoru!!!fakt sorry jestli se vas to dotklo ale to je muj nazor!!! *3* *5* *5* *1* *1* *13* *8* *5*
    • cassie4

Re: Davíí

jj taky přeju všechno nej!! *4*
  • ajusinkal

fuj

nesnáším ho ani zpívat neumí!
  • miluji

já miluji davidka je to moje prdelka víte jak to myslím.... *1*
  • Davča

Davča je upe nádhernej kluk *14* *14* *14* *14*
  • :-(

Davide si ten nejhorší člověk kterýho znám...vůbec tě nesnášim...a myslim si o tobě že si fakt namachrovanej kokot *1* ...takže laskavě odejdi...a nedělej ze sebe hvězdu...protože horší zpěv než sem slyšel od tebe fakt neexistuje ty nádhero...jo a hlavně příště neřikej že neumíš balit holky...protože my víme že ty to fakt neumíš tak to ani nemusíš řikat *1*
    • Re: :-(

hahaha podívej se nejdřív na sebe a pak mel jo!!!!!! *1* *5*
      • kuraimo

Re: Re: :-(

ale stejně mě dostalo "vůbec tě nesnáším" prostě :D mě přijde, jakoby to psal, že je to právě naopak :D
  • KFC

Ahoj Dave... potkali jsme tě dneska v KFC u kulaťáku... asi si to nepamatuješ, ale chovali jsme se tam dost trapně... pak si odešel s nějakýma dvěma kuřačkama a nám spadl úsměv... jaksi jsme nesebrali dost odvahy tě aspoň oslovit... jsme 17letý holky co by si občas rádi zašli někam pokecat tak jestli budeš mít zájem ozvi se na mail... zatím se měj hezky:-)
    • Re: KFC

:D kurackami ..??a jak vypadaly ..??:D treba je znám =) *3*

heh s kuřačkama?tak toe mu podobný *15*

boze ste fakt trapny tady vam tak david odpovi ja mam na nej cislo a znam ho pomerne dlouho takze ho znam dost dobre a proc by nemoh odejit z kurackama kdyz sam kouri? :D ste divny nwm co na nem vidite je to obyc kluk jako kazdej jinej :D *1* *1*
      • Re: Re: KFC

ja ho taky znam, a taky mam jeho cislo, dokonce sem s nim kourila v kurarne! A fakt je to uplne obyc kluk, takze se nebojte ho priste oslovit, on se aspon zasmeje! :-*
        • Re: Re: Re: KFC

Já ho tky znám a jestli ty taky tak by si měla vědět co nanávidí! *3*

hele jak to že máš na mě číslo?To by mě fakt zajímalo kdo jsi?...jestli zase nějaká pinda co mi fandí bo někdo kdo mě opravdu zná *7* Jo a mimochodem o tom že kouřim nemusej zase vědět všichni jo???..děkuju DAVE

jn :D vdak kourí no a co ..??:D *4* je to jeho wec xD a tez mam na neho cislo =P ae to je jedno xD a dejw semka nechodi

jn asi tak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší