-
Re: Re: katy
to máš pravdu,že kdoví jak slavnej není,ale aspoň se zviditelnil<3 *5* -
Re: Re: Re: Re: Davídku
No tak jestli jste si nevšimly holky,tak ona se Davídka zastává!Proto vás stírá!hold konkurence no,ale ty výrazy nijak hrozný nejsou *1* Fak se chováte jako malý! -
Re: jste tu hluchy?
Má naprostou pravdu. Nejdriv si ujasnete jestli ho zerete kvuli tomu jk vypada nebo kvuli tomu jk zpiva ... zkluste to ... zavrete oci a chvili nemyslete na to ze je to ten " sexy " klucina ... poslouchejte jen tu pisnicku ... me osobne se to nelibi. -
Re: Re: Re: Davídku
nechci nějak obhajovat, ale trapko ještě není zas tak hrozná urážka...
...úha koukam kousek dál tak promiňte :)
jeho urážení je hrozný...já teda tuhle osobu prostě...dá se říct, že ani nwm že existuje apod. ale neurážím ostatní za jejich názory...do určitý míry se to pochopit dá, ale takhle je toho moc...měl/a by vědět, že VŠEHO MOC ŠKODÍ -
Re: Re: Davídku
TAK HELE TY MILÁ NEBO MILÝ DAWIDQAAAONLY NEBO JAK..TY TADY LASKAVĚ NEURÁŽEJ A JESTLI SI MYSLÍŠ ,ŽE SI IN S TOU TRAPKOU ,BLBKOU A TAK PODOBNĚ...TAK TO TEDA NEJSI A MYSLÍM , ŽE SI TO MYSLÍ VÍC LIDÍ..TAK SI LASKAVĚ TY NAFOUKANÁ PUSINKO UVĚDOM CO VLASTNĚ PÍŠEŠ..A DÁVEJ SI MOC DOBREJ POZOR ,ABY JSME TO NEZAČALI ŘIKAT TOBĚ.A POKUD SE TI TENDLE KLUK NELÍBÍ ,NEBO NAŠE KOMENTÁŘE TAK MŮŽEŠ VYPADNOUT..ASPON BUDE O JEDNOHO BLBA MÍN ..POROUČÍM SE *16* *5* -
Re: Davídku
Trapko!!! *16* *8* *13* -
Davídku
Davídku mám tě mocinky ráda lofuju tě pobláznil jsi mi celou hlavu prosím napiš na e-mail děkuji *14* *14* *14* *14* -
http://sarinka.003.sblog.cz
Davide jseš božkej MUCK pro tebe *14* -
Re: Re: Re: davča
to se máš já tky *15* -
Re: Re: davča
já jeho icq mám
*3* -
Re: katy
*13* Že by byl slavnej se říct nedá *15* -
katy
Líbí se mi jak zpívá,to je dobrý,stačilo jen jit na konkurz na x-factor a je slavnej......ale je good *1* -
Re: davča
Jak ste blbý *15* -
davča
davídek je nej kluk *14* *14* *14* *14* ale nevím jeho icq *7* davídku prosím napiš mi ho na email g.terka@seznam.cz -
Re: mám
Zajeť blbko *16* -
fffffffffff
je to homouš -
mám
ahojky lidičky.já mám na něj mail a pravej odepsal mi na něj .tak kdo chce tak mi napište na- nikolalegemzova@seznam.cz a jestli se budete chctít spřátelit tak vám dám na mě ICQ -
fáákt divný...
Heej newíte tu náhodou nekdo proč tu maj v profilu tady na osobnostech ty osobnosti doost často fotky, na kterejch vypadaj ne tak hezky jako ve fotogalerii?! :) Nehchci samozdrejme nikoho urazet, ani za vkus!!! Jen mi to tak prijde...nejen tady!!! -
Re: sejít se
*15* *15* *15* -
sejít se
Ahoj hele dal by jsi mi plosím tvůj email moc tě prosim. *4* *14*