-
Re: :)
Teda Víra lásky.. ne Vítr *1* -
:)
Ahoj prosím nevíte kde se dá sehnat písnička Vítr lásky? Je upně mrtě hezká, ale nemůžu jí sehnat..Díík *3* *4* -
dave je bestovej kluk
nwm mno ale ja myslim ze dave je upef poho kluk a navic je upe moooc hezklej mno dave drzim ti palce a az nekdy treba vydac cd tak si ho hned koupim ale fakt mocinky moc hezky spivas si ploste best *14* -
pozvánka
Ahoj Davide, ráda bych tě pozvala na malou besedu k nám do základní školy v Benátkách nad Jizerou. Je to sice trochu z ruky, ale určitě jezdíš koncertovat po celé ČR, tak snad by ti nevadila krátká zastávka v naší školičce. Prosím ozvi se mi na email. Díky Monika *4* -
David
aoooy....david je upa super co ho znam a znam ho osobne....kazdy rano ho vidam na zastavkach....je super *3* -
ja
ahoj dawidku je twoje icq 411233810?? jestli ne napis me twy na mail Jana.D.1996@seznam.cz *14* *14* *5* *13* *13* *5* *16* -
Re: DG
Ahojky Davide,jsi moc fajn *14* -
Re: ach já
Ale jaký neodepíše!!! *15* Já psala nepodepíše-ten debil co se do něj navážel *15* Chápeš??? *15* -
Re: ahoj
Ahojky...dneska jsem tě viděla, jak se ti líbíl výlet...??? *4* -
ach já
achoj jj David je skvělej. Ale nesouhlasím s autorem DAWIDGAAAONLY nemusí být chudák když ji David nenapsal mně taky třeba nenapsal i když jsem mu poslala asi pět mailů a když je někde na chatu tak většinou jsem někde v přírodě a nestíhám.Je mi to taky líto!Ale že na Davdu nemá nadává s tím máš samo pravdu. *13* -
ahoj
ahoj lidičky *3*
jsem moc rád,že mi někteří z vás fandíte a máte mě rádi .jsem rád ale i za ty špatné přízpěvky *5* prominte mi ,že jsem vám nenapsal dřív ale nešloto ted se tady budu párkrát stavět a něco vám napíšu.mám vás rád lidi.pa pa *4* *4* -
:)
kundaaa!!! eyyy viděla sem ho v aquapalace u prahy!!!!!! nedavala jsem... *14* -
Re: DG
Jho jhe best! *14* *14* *1* -
DG
David je supééer.. *3* -
Re: David je debil
Drž Hubu.. demente/dementko! -
Re: David je debil
Hele...Thy....Ehm...Nebudu říkat co!Lsakawě si uwědom,že seš trapná/trapnej!Máš taq co kecat ty!.... *16* A i kdyby to dál nikam nedotáh,je taq jaqo taq známější než ty!A nwm proč by měl bejt trapnej!Trapák seš ty,když se ani nepodepíšeš! *16* Ty......Stupidko jedna...Seš určo nejspíš nějaká zklamaná fanyna pipina,kterou taq maximálně poslal do prdele...Bo ještě hůř,ani si s tebou nepsal! *16* ubožačko -
David je debil
Davide si debil a nikam to nedotáhneš stejně jako všichni ze superstar a i z X-factor.....písničky vám píše někdo jiný a i vám je skládá někdo jiný.....vy jen zpíváte.....ste nezajímavý...no a ty si ke všemu ještě trapnej!!! -
hÁČKO!!
Davídku, na Háčku si to pěkně rozjel!!Písničky sis vybral dobře..A s tím koncertem a celerovou polívkou to bylo fakt MEGA!!MuCk *1* -
Re: Neřeště....
Co řešíte?Jako by nestačilo,žhe jhe Dawča kwášnej a milej! *14* tfle láááf for you *14* *14* -
Re: jste tu hluchy?
Ty máš co říkat hele!!!Kdyby neuměl zpívat,tak se nedostane ani přes první kolo...A když zkoušky ze zpěvu na ježkárnu udělal na výbornou že mu nechyběl ani jeden bod,tak v něm nejspíš něco je ne??jen mu závidíš!!! A jako chlapi jsou sexy od kdy??od 50 let?? *16* *16* *1* a pokud ses dívala na výsledky lasování,první 3 nebo 4 kola byl mezi čtyřma nejlepšíma tak se asi někomu líbit musel ne??? Nebo si myslíš,že pro něj hlasovali jen fanynky??boooe ty jsi najivní *8*