-
pozvánka
Ahoj Davide, ráda bych tě pozvala na malou besedu k nám do základní školy v Benátkách nad Jizerou. Je to sice trochu z ruky, ale určitě jezdíš koncertovat po celé ČR, tak snad by ti nevadila krátká zastávka v naší školičce. Prosím ozvi se mi na email. Díky Monika *4* -
:)
Ahoj prosím nevíte kde se dá sehnat písnička Vítr lásky? Je upně mrtě hezká, ale nemůžu jí sehnat..Díík *3* *4* -
-
Re: :)
Teda Víra lásky.. ne Vítr *1*
-
-
fáákt divný...
Heej newíte tu náhodou nekdo proč tu maj v profilu tady na osobnostech ty osobnosti doost často fotky, na kterejch vypadaj ne tak hezky jako ve fotogalerii?! :) Nehchci samozdrejme nikoho urazet, ani za vkus!!! Jen mi to tak prijde...nejen tady!!! -
mám
ahojky lidičky.já mám na něj mail a pravej odepsal mi na něj .tak kdo chce tak mi napište na- nikolalegemzova@seznam.cz a jestli se budete chctít spřátelit tak vám dám na mě ICQ -
-
Re: mám
Zajeť blbko *16*
-
-
fffffffffff
je to homouš -
-
Re: fffffffffff
ja bych řekla že ty! :-D
-
-
davča
davídek je nej kluk *14* *14* *14* *14* ale nevím jeho icq *7* davídku prosím napiš mi ho na email g.terka@seznam.cz -
-
Re: davča
Jak ste blbý *15* -
-
Re: Re: davča
já jeho icq mám
*3* -
-
Re: Re: Re: davča
to se máš já tky *15*
-
-
-
-
katy
Líbí se mi jak zpívá,to je dobrý,stačilo jen jit na konkurz na x-factor a je slavnej......ale je good *1* -
-
Re: katy
*13* Že by byl slavnej se říct nedá *15* -
-
Re: Re: katy
jn jaá na kámošku:hele líbí se ti David Gránský?ona:kdo to je? *15* -
Re: Re: katy
to máš pravdu,že kdoví jak slavnej není,ale aspoň se zviditelnil<3 *5* -
-
Re: Re: Re: katy
a byl celkem dost oblíbenej... myslím, že teĎ je to možná trochu menší, ale pořád oblíbenej je :D hmm... dalo by se říct, že chvíli celkem slanej byl ;) trošku :)
-
-
-
-
http://sarinka.003.sblog.cz
Davide jseš božkej MUCK pro tebe *14* -
Davide muzu se zaptat jestli kouřiš
-
Ona má taky narozeniny 11.3. :OO Mam dvojče! :D
-
-
*on