Přejít na výpis diskuzí

David Gránský

OSOBNOST 22.3.2008 
272 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Davídek

Ahojte tak vás zdravím....chodí sem asík lidi ,kterým se lííb Davídkův zpěv *3* musím říct že mě se taky líbí zpívá upe krásně
  • Je to hrozne krasnej kluk je proste k sezrani co vice dodat no proste radost na nej pohledet *14*
  • *IN LOVE*

Davča moc pěknej klučina,sympatickej a moc hezky zpívá.Jeho zpěv určitě k něčemu povede,je báječné kolik má fanynek a mezi ně se řadím i já.Držím palečky a přeju ti abys to vyhrál,jelikož ty si to zaloužíš,ty na to máš :)) *4* měj se fain.Fanynka Mishka
  • email

Ahojky všichni prosím vás jestli neznáte od Davida email a jestli to někdo víte prosím vás napište dik zdarec *4*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :-) :-) :-)
  • x-faktor

je to divny kdyz uz tam nebudes ale na x-faktor se už kouknu jenom kvuli tomu že tě uvidim aspon v tom publikum *14*
    • Re: x-faktor

mno tak nějak!!! jinak už tam neni skoro nikdo!!! možná teď budu hodně fndit kamče aby se aspoň ona někam dostala jinak mě moc mrzí že david vypadl!! *9*
  • Davda

ahojky,jak se dává ten hlas? Já klikám,ale nechce se to přidat ani po dni jak to děláte vy?Prosím pomozte mi! *14*
  • ach já

achoj jj David je skvělej. Ale nesouhlasím s autorem DAWIDGAAAONLY nemusí být chudák když ji David nenapsal mně taky třeba nenapsal i když jsem mu poslala asi pět mailů a když je někde na chatu tak většinou jsem někde v přírodě a nestíhám.Je mi to taky líto!Ale že na Davdu nemá nadává s tím máš samo pravdu. *13*
    • dawidqaaaonly

Re: ach já

Ale jaký neodepíše!!! *15* Já psala nepodepíše-ten debil co se do něj navážel *15* Chápeš??? *15*
  • ja

ahoj dawidku je twoje icq 411233810?? jestli ne napis me twy na mail Jana.D.1996@seznam.cz *14* *14* *5* *13* *13* *5* *16*
  • David

aoooy....david je upa super co ho znam a znam ho osobne....kazdy rano ho vidam na zastavkach....je super *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit