Přejít na výpis diskuzí

David Gránský

OSOBNOST 22.3.2008 
272 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dodatečně a se zpožděním Ti Davide přeji všechno nejlepšíí k narozeninám! =)
  • je moc hezkej
  • Jako nechápu to!!!

jako čau..jak se dívám na Davči profil tady na osobnostech,tak jako má hodně lidí ve fanclubu,ale že by jste ho v neděli nějak podpořili to ne....ted tady truchlit je na hovno,když už je ze soutěže pryč a promin,když omítáš koukat na X-Facktor tak odmítej,nikdo ti neříká abys na něj koukala jasný..takhle ufnukaný fakt miluji....tak laskavě klidněte hormon,měli jste něco dělat v neděli a snažit se aby vyhrál..když jste tak veliký jeho fanynky...tak se nad sebou zamyslete...to je vše!!! *10* *10* *5* *15*
    • Re: Jako nechápu to!!!

No já jsem mu hlasy poslala a když tu píšeš takový chytrosti poslala jsi ty? *3*
      • Re: Re: Jako nechápu to!!!

Tak hele...jsem kluk a říkám jen svůj názor,pač je to pravda podívejte se do fanclubu je vás jak nasráno a vůbec jste ho nepodpořili a ted tu fnukáte....to mi docela sere chápete to????Jinak proti Davidovi nic nemám,ale proti vám,pač vůbec se nechováte jako fanynky....jo a jemu jsem neposílal hlasy,pač se mi tam nezdál nejlepší......byli tam lepší zpěváci a jsou!!!!Říkám jen pravdu,co mám na jazyku to řeknu a neříkej mi laskavě k*rvo,nepásl jsem s tebou ovce!Díky!!!!!!!! *10* *4* *1*
    • Re: Jako nechápu to!!!

ku*vo! di s těma komentářema do pí*i *16* *16* *16* *16* *16*
  • Neřeště....

Prostě už to neřešte,kždej na něj má jinej názor,každýmu se nemůže líbyt..Já sem mu moooooc fyndila *14* a mrzí mě že vypadl,probulela sem kvůli němu asi půlku noci *1* ale vrátit se to prostě nedá no *9* škoda..Je fakt kláááásnej a vždycky ho budu mít ráda:-)))))
  • debil

jsi nejlepší ze všech a jsi pěknej hodně moc *14* *14* *14*
  • DG

David je supééer.. *3*
    • Re: DG

Ahojky Davide,jsi moc fajn *14*
    • dawidqaaaonly

Re: DG

Jho jhe best! *14* *14* *1*
  • denda88

dave je bestovej kluk

nwm mno ale ja myslim ze dave je upef poho kluk a navic je upe moooc hezklej mno dave drzim ti palce a az nekdy treba vydac cd tak si ho hned koupim ale fakt mocinky moc hezky spivas si ploste best *14*
  • sejít se

Ahoj hele dal by jsi mi plosím tvůj email moc tě prosim. *4* *14*
    • Re: sejít se

*15* *15* *15*
      • alfka

Re: Re: sejít se

Ahojky jmenujise Adéla Hlubiková asem herečka *3* *3* *3*
  • Fajn moderátor,ale ta reklama na Dermacol je děsná,kdo to vymýšlel nějaký mezmozek?? A proč si někdo myslí,že umí hrát? Stačí se podívat na ty stupidní české seriály. Ale tam neumí hrát skoro nikdo.
  • Davídku

Davídku mám tě mocinky ráda lofuju tě pobláznil jsi mi celou hlavu prosím napiš na e-mail děkuji *14* *14* *14* *14*
    • Re: Davídku

hmm...taky miluje Dave.......Listera *1* je to proste hustej typek mno ae co si budem vykladat na Arnieho stejnak nikdo proste nema *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Davídku

mnu ten tag napísíe hey xD
    • dawidqaaaonly

Re: Davídku

Trapko!!! *16* *8* *13*
      • Re: Re: Davídku

TAK HELE TY MILÁ NEBO MILÝ DAWIDQAAAONLY NEBO JAK..TY TADY LASKAVĚ NEURÁŽEJ A JESTLI SI MYSLÍŠ ,ŽE SI IN S TOU TRAPKOU ,BLBKOU A TAK PODOBNĚ...TAK TO TEDA NEJSI A MYSLÍM , ŽE SI TO MYSLÍ VÍC LIDÍ..TAK SI LASKAVĚ TY NAFOUKANÁ PUSINKO UVĚDOM CO VLASTNĚ PÍŠEŠ..A DÁVEJ SI MOC DOBREJ POZOR ,ABY JSME TO NEZAČALI ŘIKAT TOBĚ.A POKUD SE TI TENDLE KLUK NELÍBÍ ,NEBO NAŠE KOMENTÁŘE TAK MŮŽEŠ VYPADNOUT..ASPON BUDE O JEDNOHO BLBA MÍN ..POROUČÍM SE *16* *5*
        • Re: Re: Re: Davídku

Já souhlasím!!! David sem podle všeho ani enchodí a nikdo není zvědavej jak mu nějaká jeho fanynka píše jak moc ho miluje a aby jí napsal.Je to pěkně trapný!!!
        • Re: Re: Re: Davídku

hele ste divny dyt david je kluk jako kazdej jinej a nebojte holky tak dokonalej zas neni vim o cem mluvim :D ze davide? :D i kdyz ja ti to reknu az prijedes pac tady tro asi tezko prectes *1* *1* *1*
        • kuraimo

Re: Re: Re: Davídku

nechci nějak obhajovat, ale trapko ještě není zas tak hrozná urážka...

...úha koukam kousek dál tak promiňte :)

jeho urážení je hrozný...já teda tuhle osobu prostě...dá se říct, že ani nwm že existuje apod. ale neurážím ostatní za jejich názory...do určitý míry se to pochopit dá, ale takhle je toho moc...měl/a by vědět, že VŠEHO MOC ŠKODÍ
          • Re: Re: Re: Re: Davídku

No tak jestli jste si nevšimly holky,tak ona se Davídka zastává!Proto vás stírá!hold konkurence no,ale ty výrazy nijak hrozný nejsou *1* Fak se chováte jako malý!
            • kuraimo

Re: Re: Re: Re: Re: Davídku

ale je tu možnost že se pleteš? já tady teda skoro vůbec nejsem, ale co se koukám, vypadá to, jakoby tady pořád prostě dá se říct urážel/a apod. a to pak leze na nervy... mno taky je možnost že máš pradu :D akorát sem si teda toho zastávání moc nevšimla :D nwm jak by ho to potěšilo :D ty výrazy samy o sobě moc hrozný třeba nejsou... ale zase jako celek je o hrozný... choám se jak malá protože sem malá :D :D :D néé já jenom tak píšu páč se nudím :D a nwm jestli by se takhle malý dítě chovalo :D :D :D

jinak... konkurence? v čem myslíš? :D žádnou nevidím :D ... takhle urážet se mi nechce :D v tom konkurenci nevidim a v tom ostatnim taky ne :D možná kdyby sem se chtěla přihlásit třeba do xfaktoru a o/a taky :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší