Přejít na výpis diskuzí

David Gránský

OSOBNOST 22.3.2008 
272 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-(

Davide si ten nejhorší člověk kterýho znám...vůbec tě nesnášim...a myslim si o tobě že si fakt namachrovanej kokot *1* ...takže laskavě odejdi...a nedělej ze sebe hvězdu...protože horší zpěv než sem slyšel od tebe fakt neexistuje ty nádhero...jo a hlavně příště neřikej že neumíš balit holky...protože my víme že ty to fakt neumíš tak to ani nemusíš řikat *1*
    • Re: :-(

hahaha podívej se nejdřív na sebe a pak mel jo!!!!!! *1* *5*
      • kuraimo

Re: Re: :-(

ale stejně mě dostalo "vůbec tě nesnáším" prostě :D mě přijde, jakoby to psal, že je to právě naopak :D
  • Anonymka

Je úžasnej prostě dobrej!!! *3*
    • pliincess

Re: Anonymka

souhlasim stebou a je jeste hezkej *14*
  • láááf yea

Chodila sem se skoro stejnym klukem, ale podved mě..... no co ale Davídek je upppeeeeeee božííííí milášQuju tě! mít tk tvoje ICQ :( *14* *14* *14* *14*
  • Kliid..xD..

Holky kliiid je to jen obyčejnej kluk..xD..Ale v X Factoru je to jeden z nejlepších..x).. *14* *1*
  • miluju

Já Davídka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Dáda

Je to vážně hezkej a milej kluk!!! Mooc se mi líbí, krásně zpívá!!! I love David!!! *14*
  • Davidek

Davidek je fakt krasnej kluk a hezky zpiva !!!!!! *14*
  • "muck"

*14* Davídek upe moc mu fandim spívá krásně a je upe sladkej *14* "muck"
  • ???

Ahojte, nevíte jestli má david mail nebo libko nebo profil nebo něco? :D zpívá uplně kráááááááááááásně *14*
    • Re: ???

vám že má email i lide.cz,ale nevim jakej má email a oprofil an etch lidech.nevim kde oto sehnata *7* Taky ybch chtěla jeho email apod.hele kyžtak dje vedet an email papa
  • email

ikdyž ho ví už asi každej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší