-
:-(
Davide si ten nejhorší člověk kterýho znám...vůbec tě nesnášim...a myslim si o tobě že si fakt namachrovanej kokot *1* ...takže laskavě odejdi...a nedělej ze sebe hvězdu...protože horší zpěv než sem slyšel od tebe fakt neexistuje ty nádhero...jo a hlavně příště neřikej že neumíš balit holky...protože my víme že ty to fakt neumíš tak to ani nemusíš řikat *1* -
-
Re: :-(
hahaha podívej se nejdřív na sebe a pak mel jo!!!!!! *1* *5* -
-
Re: Re: :-(
ale stejně mě dostalo "vůbec tě nesnáším" prostě :D mě přijde, jakoby to psal, že je to právě naopak :D
-
-
-
Anonymka
Je úžasnej prostě dobrej!!! *3* -
-
Re: Anonymka
souhlasim stebou a je jeste hezkej *14*
-
-
láááf yea
Chodila sem se skoro stejnym klukem, ale podved mě..... no co ale Davídek je upppeeeeeee božííííí milášQuju tě! mít tk tvoje ICQ :( *14* *14* *14* *14* -
Kliid..xD..
Holky kliiid je to jen obyčejnej kluk..xD..Ale v X Factoru je to jeden z nejlepších..x).. *14* *1* -
miluju
Já Davídka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Dáda
Je to vážně hezkej a milej kluk!!! Mooc se mi líbí, krásně zpívá!!! I love David!!! *14* -
Davidek
Davidek je fakt krasnej kluk a hezky zpiva !!!!!! *14* -
"muck"
*14* Davídek upe moc mu fandim spívá krásně a je upe sladkej *14* "muck" -
???
Ahojte, nevíte jestli má david mail nebo libko nebo profil nebo něco? :D zpívá uplně kráááááááááááásně *14* -
-
Re: ???
vám že má email i lide.cz,ale nevim jakej má email a oprofil an etch lidech.nevim kde oto sehnata *7* Taky ybch chtěla jeho email apod.hele kyžtak dje vedet an email papa
-
-
email
ikdyž ho ví už asi každej