Přejít na výpis diskuzí

David Gránský

OSOBNOST 22.3.2008 
272 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • email :-D

Myslim že David už asi moc emailů nemá, protože to co mu tam píšete to je fakt takový těžký čtení a schránka je hnedka zaplácaná. *3*
  • Jsi moc a moc nádherný moc se mi libiš
  • dawe

Tyjo...to se nemělo stát...on tam měl zůstat..nezaslouží si to..ted už se na xfactor rozhodně dívat nebudu bude to oničem...kdyby neuměl zpívat tak se rozhodně nedostane takhle daleko..daweik je super a pohlednej kluk..a fakt si to nezasloužil..janda-d***l jeden *9*
    moc mě to mrzí.. *13* *14*
  • No coment

David zpíva jakš takš, ale myslim si že postupoval dál hlavně díky tomu že se hodně líbí holkám mím všem spolužačkám taky. Jinak si myslim že zpívá dobře... Škoda že vypad... A bach já začínám závidět, protože jemu už bylo 15 a mě ne a nemohl sem se přihlásit do X-Factoru.. *9* *16* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *9* *9* *9* *9* *3* *3* *3* *3* *8* *8* *8*
  • rozhovor

Záznam z hitrádia Vysočina http://video.google.com/videoplay?d ocid=-348631278829410746
  • ajusinkal

fuj

nesnáším ho ani zpívat neumí!
  • Mno tak taky nejky...

Jzss...já nwm co wšichni děláte..tak ma narozky..ale je to obyč člowíček jako každej jinej..sice je hezkej..ale to je wše..stejně ted ma holku tak si holky nedělejte planý naděje.. *9* *1*
  • hi

cusky nemate nekdo jeho icq??
  • je super

David je super kluk i kdyby nebyl slavnej.
    A musím se poledělit s vámi o něco až davida potkáte a budete s ním mluvit musím vám říct je super už sem se sním párkrát setkala protože moja kamoška se sním kamoší a je fakt super kluk. *15*
    • Re: je super

Moje sestra snim chodí a on je tak sladky a uzasny moje sestra mi rika az koukam po nekom jinim a ja jsem rekla ze ne proste super *14*
    • sandra15

Re: je super

VY se mate:(
  • Ahoj jáko michal david býl skvělejj . a jáko megan sladkejjj si super strašně tě miluju pusínko *14* *1* *2* *15* *3* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit