Přejít na výpis diskuzí

David Gránský

OSOBNOST 22.3.2008 
272 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Webovky Davči :))

http://www.granskydavid.estranky.cz /
  • david

jo David vážně good zpívá a nejen to tady nejde o kráasu ikdyž je hezkej ale vy mu nefandíte kvůli obličejčku ne ??? Já teda kvůli jeho hlasu
    • Re: david

Tak já teda kvůli oběma *14* *4*
  • je super

Já mu fandím i kvůli zpěvu i kvůli tomu že je nádhernej. *1* *14*
  • pro kluky

Takže tohle říkám hlavně klukům co Davidovi závidí!!!!!Pokud chcete Davida pomlouvat tak tady raději nelezte!!!!! *16*
    • Re: pro kluky

ja bych na něj nevlez
  • David

No jo Davidek nase nova star.. je hezkej mno hezky zpiva pravda ale mi kamosi ho fagt nemuzou vystat ale to jenom zavidi ze o nej je aspon zajem..! *5*
  • email

A já ten email znám *1* *1* *15*
    • Re: email

Napíšeš mi ten email? pls *9*
      • Re: Re: email

David.gra@seznam.cz ....mas ho napsanej aj v popcornnu :D...ae vi ho uz skoro kazdej =) *3*
        • Re: Re: Re: email

myslela sem ze daviduv mail je DaViD.GrA@seznam.cz ae je mozny ze se za nej jen negdo vydava
          • Re: Re: Re: Re: email

voe dyť je jedno jetli tam sou malý nebo velký písmena.. odešli mail sám sobě a napiš vše velkym a stejně ti to příde! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Prosííím, kde se dá stáhnout ta jeho psnička - zavřela jsi dveře?? prosíím poradte mi :)
    • Bohužel není ke stažení ... :((((
  • Davídek

Hrozně moc se těším až bude ten fanklubáckej sraz:) Doufám že tam Davídek dorazí... Je totiž úplně úžasnej... *14*
    • Re: Davídek

ten?proc by se obtezoval *15*
  • ahoj

ahoj lidičky *3*
    jsem moc rád,že mi někteří z vás fandíte a máte mě rádi .jsem rád ale i za ty špatné přízpěvky *5* prominte mi ,že jsem vám nenapsal dřív ale nešloto ted se tady budu párkrát stavět a něco vám napíšu.mám vás rád lidi.pa pa *4* *4*
    • Re: ahoj

Ahojky...dneska jsem tě viděla, jak se ti líbíl výlet...??? *4*
  • Vše nej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší