-
Webovky Davči :))
http://www.granskydavid.estranky.cz / -
david
jo David vážně good zpívá a nejen to tady nejde o kráasu ikdyž je hezkej ale vy mu nefandíte kvůli obličejčku ne ??? Já teda kvůli jeho hlasu -
-
Re: david
Tak já teda kvůli oběma *14* *4*
-
-
je super
Já mu fandím i kvůli zpěvu i kvůli tomu že je nádhernej. *1* *14* -
pro kluky
Takže tohle říkám hlavně klukům co Davidovi závidí!!!!!Pokud chcete Davida pomlouvat tak tady raději nelezte!!!!! *16* -
-
Re: pro kluky
ja bych na něj nevlez
-
-
David
No jo Davidek nase nova star.. je hezkej mno hezky zpiva pravda ale mi kamosi ho fagt nemuzou vystat ale to jenom zavidi ze o nej je aspon zajem..! *5* -
email
A já ten email znám *1* *1* *15* -
-
Re: email
Napíšeš mi ten email? pls *9* -
-
Re: Re: email
David.gra@seznam.cz ....mas ho napsanej aj v popcornnu :D...ae vi ho uz skoro kazdej =) *3* -
-
Re: Re: Re: email
myslela sem ze daviduv mail je DaViD.GrA@seznam.cz ae je mozny ze se za nej jen negdo vydava -
-
Re: Re: Re: Re: email
voe dyť je jedno jetli tam sou malý nebo velký písmena.. odešli mail sám sobě a napiš vše velkym a stejně ti to příde! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
-
-
Prosííím, kde se dá stáhnout ta jeho psnička - zavřela jsi dveře?? prosíím poradte mi :)
-
-
Bohužel není ke stažení ... :((((
-
-
Davídek
Hrozně moc se těším až bude ten fanklubáckej sraz:) Doufám že tam Davídek dorazí... Je totiž úplně úžasnej... *14* -
-
Re: Davídek
ten?proc by se obtezoval *15*
-
-
ahoj
ahoj lidičky *3*
jsem moc rád,že mi někteří z vás fandíte a máte mě rádi .jsem rád ale i za ty špatné přízpěvky *5* prominte mi ,že jsem vám nenapsal dřív ale nešloto ted se tady budu párkrát stavět a něco vám napíšu.mám vás rád lidi.pa pa *4* *4* -
-
Re: ahoj
Ahojky...dneska jsem tě viděla, jak se ti líbíl výlet...??? *4*
-
-
Vše nej