Přejít na výpis diskuzí

David Gránský

OSOBNOST 22.3.2008 
272 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narozeniny

Vše nejlepší k tvým krásným 18-narozkám,hodně štěstí zdraví lásky a spokojenosti do dalších let.!!S láskou martinka..!!Posílám sladnkou pusinku....!!! *14* *4* *1*
  • jana291995

super kluk

Jooo..tak tohohle znám,to je borec..já jsem taky ze Znojma..je to suprovej klučík *14*
  • alficka

JH

Dneska byl u nás ve městě n jedný akci...vůbec jsem si ho nemohla vybavit až do teď...Ježiš ale hrozně se nám s kámoškama líbil a taky jsme se s ním vyfotily *14* *1* *4*
  • Sympaťák, ale hrát moc neumí.
  • lavuju ho

jako je upe boooží.... *14*
  • Davidek

holky je fakt boží *4*
    • Re: Davidek

musí to vyhrát *16* *8* *5* *14*
  • Milááášek

holkz dejv v yakulisi je hodne kamaradskej a milej...kdzy sme se s nim fotili a nesel fotak tak bzl trpelivej a vubec mu to newadilo a dzs sme mu dalz plzsackz dcl sme ho dojalz a porad nam dekoval...fak slunicko...ale ya to tereya vagnerova je pekna fifina a je namzslena jak neco...jako srz do ji ma rad ale je to fakt""" *3* *14* *8* *4* *4* *4* *3* *13* *1* *1* *1*
  • kokot

je to kokot
    • Re: kokot

jj as tak ......namysleej sladous...fuj... *15* *15* *1* *1*
    • Re: kokot

nechapu jednu vec : kdyz je to takovej "kokot" tak proc se vlastne divas na jeho profil.. ?? hm?? hm?? *1* vipadas urcite asi takle : *9*
  • Ahoj, lidi mohl by mi někdo napsat jestli David kouří?
    Jinak jsi moc pěknej MILUJU TĚ :-D
  • CZECH ZAC EFRON

Jo nekdo tu psal ze je smeskou zaca efrona a juliana zahorovskyho. mas pravdu osklivej jako zac efron je a zpiva stejne hrozne jako julian zahorovsky presne si to vystihla.. gratuluju uz jsem myslela ze jsem tu jedina kdo ma vkus. A vy se vzpamatujte vy patnactilety mimina...
    • Re: CZECH ZAC EFRON

budes se navazet do Zaca???? bych chtela videt tebe jak si "nadherna" kdyz muzes o tak dokonalym klukovi jako je Zac nebo David rict ze sou osklivy... FUCK *13* *15*
    • Re: CZECH ZAC EFRON

Tak jako sorry, ale mě už jaksi 15 není. Je mi 21 a líbí se mi jak zpívá, vypadá dobře. Je mladej a ještě se vypracuje. Ve 20 to bude kus. A znám hodně lidí, kterým se líbí a jsou ve věku jako já a i mojí mamce se líbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit