-
nn
Vůbec neumí zpívat a myslí si o sobě co nění *13* -
-
Re: nn
Bych chtěla videt tebe, inteligent nehjvětší co??....Hey jako nvm co proti Davidovy máš..ůbec hö neznás, zpívat umí, je hezkej, hodnej ...atd..nitz hnusnýho na něj není...tak drž hubu a zalez ! -
Re: nn
*1* to si ze mě děláš srandu že neumí zpíva!!!!(no jo zase někdo kdo mu závidí) *1*
-
-
narodil se ve stejné datum jako moje máma
-
libko
Myslíte si, že má David libko? Chtěla bych se mrknout. -
-
Re: libko
tyjoo taky ybch to ráda věděla jestli ho máá *15*
-
-
I LOVE
mohl by tam vlozit e-mail,telefon nebo ICQ.
jinak je david nejnejnejlepsi!!!!!!!!!!!!
*14* *14* -
email
Proč vlastně všichni chcete jeho email ? On by vám stejně nedokázal všem odpovědět *1* -
-
Re: email
to si jenom myslíš davíídek je tak aldkej!!!!!lowuju hu MUCK *14*
-
-
Dejvi Gránký je nej
Dejvísek je plostě the best zpěvák, krásnej ještě k tomu, hned bych ho spapinkala mazlíček jeden sladkej jestli máte jeho libko nebo tak něco určo se mi ozvěte na mauil,p.s.mám jeho icq tak pp lowuju tě Dawíííí *14* *14* -
Proč mu píšete?? on tady není tento profil založil někdo jiný tak mu zbytečně píštete!!
-
-
a co je ti do toho
-
No a co david je bozi
-
Tysz trapna coz asi jo tak proc sem lezes a pises sem tak mu piseme zbytecne ale aspoň nejsme trapny za to nemůžeme ze si na ..... *3* takze se uklidni prave ti pise jeho pritelkyne *4*
-
To sice ne, ale je tu možnost, že se chodí dívat na stránky co se o něm kde píše. :)
-
-
haha
ježiš možná je hezkej ale to je tak všechno zpívat neumí *5* je jenom na okrasu *8* -
petice
muj napad to sice neni ale kouknete na to a zkuste to taky diky:
http://david-xfactor.blog.cz /0805/prihlaska-do-petice
kouknete pls posli to dal pls -
Debil
Jezismarja co na nem wsichni widite dyk je hnusnej a navic wypada jako buzna! jak se oblika musi mit wsechno perfekt a musi bejt nacancanej!!!Davide ses trapnej!! -
-
Re: Debil
Jako možná bych pochopila že se ti nelíbí kdybys byla lesba *1* tys to ale vůbec nepochopila,všechny finalisty oblíkají nějaký ty jejich lidi,copak ona si můžou vybírat co si oblečou??A nebo třeba ty,ty se snad nesnažím oblíkat co nejlíp??jako ten tvůj komentář je trapnej *9*
-