-
...
Šťastný nový rok. *3* -
-
Re: ...
tobě taky a samozřejmě všem!! *3*
-
-
vše naj
Čaf David, všetko najlepšie k meninám *3* btw, je ti Barack Obama sympatický? -
-
Re: vše naj
děkuju za přání... *4* v politice nejsem úplně pevnej v kramflekách, radši mám sport... *3* ale je fakt, že jsem Obamu viděl na nějaký bulvární fotce a pokud to je opravdu on, asi někde maká, takže chválím... *4* -
-
Re: Re: vše naj
Tak potom mi môžeš povedať či máš rád Waynea Rooneyho *1* -
-
Re: Re: Re: vše naj
čichám, čichám čertovinu... *5* -
-
Re: Re: Re: Re: vše naj
A akú??? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vše naj
no moji kamarádi vědí, že Wayníček je můj nejoblíbenější hráč z nejoblíbenějšího mimočeskýho klubu... *3* takže hnedle napodruhý takovýhle bingo je podezřelý...tak takú *5*
-
-
-
-
-
-
xxx
No to si mě mile překvapil *1* ! Dej pozor, v lednu se chystám provést útok na DD. Všichni tě tak chválí a já nebyla v divadle asi sto let. Co mi doporučíš? Ve které hře máš nejvíc problémů s textem ? *3* -
-
Re: xxx
proveď útok instinktem a já ti pak doporučím... *3*
-
-
Pochvala na www.dabingforum.cz
Pročítala jsem si diskuze na www.dabingforum.cz a nedalo mi to a musím Vám sem překopírovat jeden příspěvek.*3* (pokud jste ho teda ještě nečetl :-)) )
Re: Temný rytíř / The Dark Knight
od Voky29 v 05 pro 2008, 21:36
Tleskám, tleskám a ještě jednou tleskám. Tenhle dabing se náramně povedl. Už dlouho jsem neslyšel, tak podařený dabing. Sobotka se na dabing Jokera velice hodil. Byl to podařený výkon. Mě osobně, ale uchvátil hlas Novotného. Jeho chraplavý hlas je skoro k nerozeznání od Baleho. Takhle jsem si dabing Batmana představoval, poplácejte za mě Novotného po zádech. Za to by měl dostat metál. Samozřejmě pochvalu zaslouží i ti další, kteří na dabingu pracovali. -
-
Re: Pochvala na www.dabingforum.cz
2 poděkování...jedno mé soukromé za překopírování (nečetl jsem) a jedno celosouborové za náramnou mikulášskou nadílku... *4* -
-
Re: Re: Pochvala na www.dabingforum.cz
*1* Tak to jsem ráda, že to přišlo (a snad i udělalo radost :-)), ona je teď před Vánocemi pošta trochu nespolehlivá, tak jsem měla obavy, jestli to vůbec dorazí. *4*
-
-
-
Pozdrav
Dobrý večer Davide, moc jste se mi líbil ve všech filmech, který jsem s Vámi viděla a taky moc ráda chodím do DD teď se těším na 39 stupňů. Tak jen tak dál, držím moc palce. Srdečně zdravím a souhlasím s mojí předchůdkyní že jste fakt krásnej chlap. *5* -
-
Re: Pozdrav
jupíííí!!! *3* -
-
Re: Re: Pozdrav
Zdá se, že Vás to potěšilo...tak to jsem ráda. P.S. a neni to prdel... *4* -
-
Re: Re: Re: Pozdrav
kdepak, není to prdel, je to juchací smajl:-)) -
-
Re: Re: Re: Re: Pozdrav
jj to byla narážka na Vaši odpověď na příspěvěk od Lady331 v listopadu - juchací smajl jsem identifikovala *4* *4* *4*
-
-
-
-
-
Vzpomínka
Ahoj Davide, měla jsem o tobě sen a to jsme se naposled viděli asi před 22-ti lety. Mám to štěstí, že se z tebe stal úspěšný herec a já tě celá ta léta můžu sledovat. Jsem na tebe pyšná. Neboj, ten sen nebyl erotický.....ha ha ha. Asi si mě sotva budeš pamatovat, já jsem dokončila zdrávku a zalezla do úplně jiného světa. Přeji ti hodně štěstí a úspěchů nejenom v práci, ale i v soukromém životě. ahoj Lada P.S. Ty básně co jsi mi tenkrát napsal už dávno nemám, ale pamatuji si, že byly skvělé!! -
-
Re: Vzpomínka
vím moc dobře, která ty jsi...:-)) to se to píšou veršíky v sedumnácti... *3* teď jsem rád, že si jakž takž pamatuju texty...:-))
-
-
Love
Ahoj David, si uzasny. Videla som tvoje filmy a bol si v nich fantasticky no a Karamazovi to bola pecka! Fakt super, si hrozne pekny a mas prenadherny usmev a hlas a to ti hovori 19 rocna baba *14*
Kebyze nie som zo Slovenska, chodila by som do Dejvickeho divadla pravidelne tomu ver. Si krasny , zelam ti stastie vo vsetkom, co si len zelas. -
-
Re: Love
je to milé i kdyby to byla prdel...:-)) -
-
Re: Re: Love
Neni to prdel, uplne vazne to myslim *4* -
-
Re: Re: Re: Love
a stejně je to milé...:-))
-
-
-
-
...
Vážený pane Novotný, dnes jdu s kamarády z KSK (Kulturní sekce Kapříků) na film Děti noci. Prý tam hrajete také, tak jsem na Vás zvědavá. :-)
Jak to tu tak pročítám, tak zjišťuji, že máte spoustu fanoušků a fanynek. To Vám moc přeji.
Už se těším na derniéru Šťovíku. Jen škoda, že tam také nehraje pan Trojan. *3*
Přeji Vám hodně úspěchů a spoustu natočených filmů.
G. *4* -
-
Re: ...
znevážená lopato...:-) koupím ti při nejbližší příležitosti peněženku a vyfotím Ivana v různejch situacích...:-)) pak tě někde potkám a řeknu "hele, ty máš plnou prkenici Trojana, pojď na férovku"...:-) pak se budu měsíc léčit se zdrátovanou hubou a ty budeš moct svého idola vidět zaskakovat mou roli při derniéře Šťovíku... *5*
-
-
Pravidla lži
Davide, nedávno jsem zkoukla film Pravidla lži, kde hrajete postavu Karla. Skvělý filmy a skvělé výkony. Mohla bych se Vás zeptat, kde se tento film natáčel. Děkuji a ať se Vám daří. Jste výborný herec. *3* -
-
Re: Pravidla lži
děkuju...:-) točili jsme to v originál komunitě v Němčicích nedaleko Strakonic...:-))
-
-
zase já
Zdravím :-)
Jak se daří? Co nového v DD? :-) Dočetla jsem se, že v listopadu uvedete nový kus Dračí doupě, vypadá to moc zajímavě. Jak jde zkoušení? :-) Jinak mám radost, že za ČR jsou do souboje o Oscara právě Karamazovi. Držím palce ať se dostanou do nominace. :-) Ještě dotaz... Nevíte náhodou jestli se dá někde sehnat záznam Trapného večera, který prý kdysi vysílali na jedné televizi? Mám nahranou jen část, kdy pan Trojan zpívá vlastní píseň a Vy mu tam s kolegy tak pěkně děláte "boys". :-)) Viděla jsem to už tolikrát, že to opravdu už není normální, ale nemůžu si pomoct. :-)) Ráda bych viděla celý záznam, ale nevím kde se dá sehnat. Díky za odpověď. :-) -
-
Re: zase já
dostávám se k odpovědi, snad se to dalo vydržet...:-) zbývá týden do premiéry a je to jako by pro hokejisty začalo play-off...:-)) všechno se soustředí a směřuje k 7.listopadu...:-) můžu zase jenom jenom pozvat, hodnocení nechávám na jinejch...:-) stejně tak za dveřmi zůstane technologie zkoušení...:-) a s Trapným večerem asi mnoho nepomůžu, možná nje to dohledatelný v archivu čt...:-) -
-
Re: Re: zase já
Díky za odpověď. :-) V archívu zkusím pohledat. :-)) Jinak opět přeju ať se premiéra a další reprízy vydaří. :-) Jo a otázkou na zkoušení jsem technologii nemyslela, protože za prvé bych tomu houby rozuměla a za druhé je to Vaše výrobní tajemství, to úplně chápu.
Tak ať se daří a mějte se hezky. ;-)
-
-