Přejít na výpis diskuzí

David Novotný

OSOBNOST 31.12.2006 
145 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: škvára

vole, jasan, že pamatuju...máš mladšího bráchu "škubánka"... *1* takový věci se nezapomínaj!! *5*
  • SIlvestr 2009/10

Ahoj Davide. Zkoušel jsem tu nasat vzkaz už včera,no nějak se nepovedlo....Ale spíš kontrolní otázka,jestli už umíte říkat Ga-GA :-),to ti snad usnadní rozluštit kdo píše. JJ,spolucestující z letadla při návratu z dovolenky od Atlantiku.Díky Vašek. *3*
  • Přešlapy

Ahoj Davide, objevili jsme vás už v našem oblíbeném filmu "Kožené slunce", teď nám děláte radost v "Přešlapech", v devátém díle jste zahrál tak věrohodně hromádku neštěstí, že to dojalo i mého muže *3* . Už mám připravený film "O rodičích a dětech" a "Non plus ultra" a moc se těším, až bude chvíle udělat si trochu radost a kouknout na vás i v těhle filmech. Díky
  • Prosba o sponzoring ne léčení

Dobrý den pane Novotný, byla by to velká drzost ode mne, poprosit o sponzorský příspěvek pro mého těžce postiženého syna na léčení. Už čtvrt roku hledám ty ty správné dveře, na které zaklepat... My bychom byli opravdu vděčni.
    Podrobnosti případně později. Díky za info. Aja
  • škvára

čus davide asi si mě nepamatuješ hráli jsme za barákem fotbal petr ze třetího mamča tam furt bydlí. Moc ti fandim viděl sem všechno o rodičích a dětech bomba!At se ti daří moc ti fandim. *3*
  • !-!

Tak k vám jen jedna jediná poznámka - zůstaňte hrát stejně, jako hrajete doposud, ty výkony jsou famózní, na vašeho Dimitrije pan Heřmánek se vší úctou nemá a Rodiče a děti mi připomínají mě samotnou s mým dědečkem, tak moc důvěryhodně zahrané to je. Hodně zdaru! *3* *3*
  • Narozeniny

Cau Davčo, koukám, že jsi měl výročí. Není to tak dávno, co jsme na balkóně v Bohnicích zapíjeli Euro 92 (myslim úvodní match). Včera jsme si dal na tebe pivko v Dejvicích na přístavku...Všechno nejlepší a díky za včerejších 39st.
  • přání 40x

Přeji ti 40x stálé zdraví a jen samé úspěchy ve všem na co šmátneš.
    Tvé stáří. *1*
  • 40

ty víš *1*
  • novesly

Re: pozvánka

Tak prej kdyby jsi nevěděl, tak slávista. Podle toho by jsi měl znát. Z Oldřichova.
  • novesly

pozvánka

Ahojík, no mě si asi moc nepamatuješ,ale určo si pamatuješ Vencu Novotnýho...to je muj táta. Hrozně tě pozdravuje a mám tě pozvat k němu domu do hospůdky. Jsme v Čakovicích. Jinak ve středu se chystám na děti noci a koukala jsem že tam taky hraješ, tak se těším. Se zatím měj a ozvi se. Táta by měl radost kdyby jsi se ukázal. Ahoj
  • Re: Re: Plzeň 2

Ale vždť vy víte, jak to myslim...:o), ale jestli to vy nejste, tak to hrajete při nejmenším přesvedčivě *3* .
    Mějte se.
  • Re: Plzeň 2

jde to na našich stránkách určitě dohledat... *3* děkuji za pochvalu:-) tedy samozřejmě v případě, že jsem to opravdu já, kdo odpovídá... *5* já taky nemám jistotu, že jste to fakt vy *3*
  • Plzeň 2

A to kdy budete v Plzni, nebo někde poblíž se dá snad najít na stránkách DD, že jo? Jenom, když bych měla zrovna volnou chvilku, že bych zašla :o).
    Taky jsem Vás chtěla moc moc pochválit, že jste jeden z mála, ne-li sám, kdo odpovídá. Tak tedy CHVÁLIM :o)).
  • Re: ...

já ale jsem troškař... *3* to si vymysleli oni takhle... *4*
  • Re: plzeň

Plzeň je stále jednou z našich pravidelných štací...:-)) a díky za přání *3*
  • mikulka24

...

Téda, Vy nejste žádný troškař - hned dvě nominace! *3* Gratuluju. *3*
  • plzeň

Dobrý den, chtěla jsem se jenom zeptat, jestli ještě tu a tam hostujete s DD v Plzni. Aspoň na divadelním festivalu, co je každoročně v září...
    Vím, že jste tam byli asi před třemi lety. To jsem v divadle pracovala, tak jsem měla přehled, co se děje. A pak mi škola zavála jinam. Studuju v jižních Čechách, tak to mam do Prahy trošku víc z ruky *9*. Vás jsem objevila až ve filmu O rodičích a dětech, ale jako daber (výborný daber) jste mi přišel do povědomí dřív.
    Mějte se hezky a ať se daří. *4*
  • Wayníček

Čože????? *8* To som fakt nevedela, strelila som prvého futbalistu, ktorý ma napadol. Ale v poslednej dobe sa mi zvýšila jasnovidecká schopnosť, takže to je tým. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: vše naj

no moji kamarádi vědí, že Wayníček je můj nejoblíbenější hráč z nejoblíbenějšího mimočeskýho klubu... *3* takže hnedle napodruhý takovýhle bingo je podezřelý...tak takú *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit