-
Re: Re: Re: Re: vše naj
A akú??? *7* -
Re: Re: Re: vše naj
čichám, čichám čertovinu... *5* -
Re: ...
tobě taky a samozřejmě všem!! *3* -
...
Šťastný nový rok. *3* -
Re: Re: Oldřichov
Ahojík, no mě si asi moc nepamatuješ,ale určo si pamatuješ Vencu Novotnýho...to je muj táta. A přejeme ti do nového roku všechno nej a snad se zase ozveš. -
Re: Re: vše naj
Tak potom mi môžeš povedať či máš rád Waynea Rooneyho *1* -
Re: xxx
proveď útok instinktem a já ti pak doporučím... *3* -
Re: vše naj
děkuju za přání... *4* v politice nejsem úplně pevnej v kramflekách, radši mám sport... *3* ale je fakt, že jsem Obamu viděl na nějaký bulvární fotce a pokud to je opravdu on, asi někde maká, takže chválím... *4* -
vše naj
Čaf David, všetko najlepšie k meninám *3* btw, je ti Barack Obama sympatický? -
xxx
No to si mě mile překvapil *1* ! Dej pozor, v lednu se chystám provést útok na DD. Všichni tě tak chválí a já nebyla v divadle asi sto let. Co mi doporučíš? Ve které hře máš nejvíc problémů s textem ? *3* -
Re: Re: Re: Re: Pozdrav
jj to byla narážka na Vaši odpověď na příspěvěk od Lady331 v listopadu - juchací smajl jsem identifikovala *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Pozdrav
kdepak, není to prdel, je to juchací smajl:-)) -
Re: Re: Pozdrav
Zdá se, že Vás to potěšilo...tak to jsem ráda. P.S. a neni to prdel... *4* -
Re: Re: Pochvala na www.dabingforum.cz
*1* Tak to jsem ráda, že to přišlo (a snad i udělalo radost :-)), ona je teď před Vánocemi pošta trochu nespolehlivá, tak jsem měla obavy, jestli to vůbec dorazí. *4* -
Re: Pochvala na www.dabingforum.cz
2 poděkování...jedno mé soukromé za překopírování (nečetl jsem) a jedno celosouborové za náramnou mikulášskou nadílku... *4* -
Pochvala na www.dabingforum.cz
Pročítala jsem si diskuze na www.dabingforum.cz a nedalo mi to a musím Vám sem překopírovat jeden příspěvek.*3* (pokud jste ho teda ještě nečetl :-)) )
Re: Temný rytíř / The Dark Knight
od Voky29 v 05 pro 2008, 21:36
Tleskám, tleskám a ještě jednou tleskám. Tenhle dabing se náramně povedl. Už dlouho jsem neslyšel, tak podařený dabing. Sobotka se na dabing Jokera velice hodil. Byl to podařený výkon. Mě osobně, ale uchvátil hlas Novotného. Jeho chraplavý hlas je skoro k nerozeznání od Baleho. Takhle jsem si dabing Batmana představoval, poplácejte za mě Novotného po zádech. Za to by měl dostat metál. Samozřejmě pochvalu zaslouží i ti další, kteří na dabingu pracovali. -
Re: Pozdrav
jupíííí!!! *3* -
Pozdrav
Dobrý večer Davide, moc jste se mi líbil ve všech filmech, který jsem s Vámi viděla a taky moc ráda chodím do DD teď se těším na 39 stupňů. Tak jen tak dál, držím moc palce. Srdečně zdravím a souhlasím s mojí předchůdkyní že jste fakt krásnej chlap. *5* -
Re: Vzpomínka
vím moc dobře, která ty jsi...:-)) to se to píšou veršíky v sedumnácti... *3* teď jsem rád, že si jakž takž pamatuju texty...:-)) -
Vzpomínka
Ahoj Davide, měla jsem o tobě sen a to jsme se naposled viděli asi před 22-ti lety. Mám to štěstí, že se z tebe stal úspěšný herec a já tě celá ta léta můžu sledovat. Jsem na tebe pyšná. Neboj, ten sen nebyl erotický.....ha ha ha. Asi si mě sotva budeš pamatovat, já jsem dokončila zdrávku a zalezla do úplně jiného světa. Přeji ti hodně štěstí a úspěchů nejenom v práci, ale i v soukromém životě. ahoj Lada P.S. Ty básně co jsi mi tenkrát napsal už dávno nemám, ale pamatuji si, že byly skvělé!!