-
Všechno nejlepší k narozeninám :-)
Milý pane Novotný,
přeji Vám vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody, krásných rolí a úspěchů v pracovním i osobním životě. Ať se Vám splní všechna přání. :-) -
Re: Re: Karamazovi
To mně taky, nechápu proč je tak malá návštěvnost... Četla jsem názor, že se lidé chodí do kina bavit a nechtějí moc přemýšlet, přitom přemýšlení přece může být i zábava... :-) -
Re: Karamazovi
díky moc za všechny...:-)) jenom je mi líto, že na to nechoděj lidi...:-)) -
Karamazovi
Včera jsem konečně viděla film Karamazovi. Byl to nepopsatelný zážitek. Vy a pan Trojan jste přímo excelovali a Vaši kolegové byli také úžasní. Knižní předlohu jsem četla nedávno (i kvůli filmu :-)) a opravdu jste přesně vystihli atmosféru celého díla... Tělem mi projížděl mráz...
Děkuji Vám všem z DD a dalším hercům a tvůrcům. -
Re: Premiéra
konečně se dostávám k odpovědi...:-) i když jakápak odpověď...neumím hodnotit věci,jichž se účastním přímo,takže můžu leda pozvat...:-)) -
Premiéra
Dobrý večer, tak jak dopadla premiéra? :-) -
Re: dotaz
už před natáčením filmu O rodičích a dětech jsem na tuto otázku odpověděl, že pokud bych někoho jako svůj vzor měl jmenovat, byl by to Josef Somr...:-) vyzařuje z něj energie, je autentickej, pokornej...:-)) po natáčení filmu se to prohloubilo...:-)) a taky Jack Nicholson...:-)) tomu bych se nebál svěřit jakoukoli roli...:-) velkej univerzál... -
dotaz
Dobry den, chtela bych se Vas zeptat, zda jste mel ci mate nejake herecke vzory..dekuji a preji Vam prijemne dny.zuzana -
Re: Boogie nights
No tak přiznám se, že Boogie nights jsem neviděla, ale hned jsem koukla na www.csfd.cz a musím říct, že to vypadá hodně zajímavě. :-) To si musím někde sehnat...
Mimochodem, když už jsme u těch filmů, už se moc těším až k nám do kina dorazí Karamazovi, také kvůli filmu jsem si přečetla knižní předlohu, dost náročná témata, jsem zvědavá, jak jste si s tím pohráli... -
Re: Re: Re: Re: Re: 39 stupňů
po delší pauze jsem si pustil Boogie nights a moooc si pošmák...:-)) -
Re: Re: Re: Re: 39 stupňů
No teda a já jsem zrovna hrozně zvědavá osoba... :-) No dobře, tahat to z Vás nebudu. :-) Tak mi prozraďte něco jiného, třeba jaký film Vás v poslední době zaujal... -
Re: Re: Re: 39 stupňů
neprozradím, nesnášeli by mne ještě za to, že bonzuju...:-)) -
Re: Re: 39 stupňů
Jéé, tak to jste šťastný člověk, myslela jsem si to, vypadáte vyrovnaně a moc hezky se usmíváte. :-) Díky za pozvání, ale premiéru bohužel nestihnu, i když bych moc ráda, každopádně zlomte vaz! Prozraďte, kdo je v souboru největší nervák, zajímá mě to, protože já sama jsem často nervózní a to nejsem herečka... :-) -
Re: 39 stupňů
v divadle mě nesnášej,protože se před premiérou nenervuju a většina kolegů trpí...premiéry mám rád asi jako zájezdy...:-) samozřejmě zvu! -
39 stupňů
Brzy bude premiéra 39 stupňů, jste nervózní nebo si to radši nepřipouštíte? Podle rozhovoru s panem Ondříčkem soudím, že to bude velmi zajímavé představení. -
Re: Non Plus Ultras
děkuju,červenám se...ovšem aby bylo jasno: od natáčení filmu uplynuly čtyři léta,během nichž jsem stačil přibrat,proplešatět a celkově poněkud zfotrovatět...:-) Bejčák byl pro mne první hlavní role a zaslouží si,abych na něj vzpomínal s nehynoucí láskou...:-)) -
Non Plus Ultras
Davide, jste výborný herec a krásný chlap zároveň. Včera jsem koukala na Non Plus Ultras, jak se hrála role Bejčáka?
Mějte se báječně.
Káča -
Re: Re: Re: Re: DD
To věřím, že cestování je únavné, ale zase to potěší nás diváky, když DD přijede. :-) U nás jste před rokem hráli Teremina a bylo to úžasné, letos se mi splnil sen přijet na představení přímo do DD na Oblomova a to byla prostě nádhera. Pořád na to vzpommínám. -
Re: Re: Re: DD
o mně je známo,že zájezdy nemusím,ale diváci byli včera vynikající...:-) takže mi to trochu vykompenzovalo těch sedm hodin strávených ve vlaku...:-( -
Re: Re: DD
Jéé, ani nevíte jakou mám radost, že jste odepsal! :-) Jak bylo ve Zlíně?