Přejít na výpis diskuzí

David Novotný

OSOBNOST 31.12.2006 
145 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: DD

psát sem je pro mne to nejmenší,co pro vás můžu udělat...:-)) díky za podporu:-)
  • DD

Dobrý den, pane Novotný,
    to je fajn, že sem píšete. Nedávno se mi o Vás zdálo, ale už nevím co... :-)
    Je mi smutno po Dejvickém divadle, jsem totiž z daleka, takže je pro mě výlet do Prahy svátek. Ale DD se mi silně zapsalo do srdce, takže ho určitě hodlám zase někdy navštívit. :-)
    Přeji hodně štěstí Vám a všem v divadle.
    Dominika *4*
  • Re: Karamazovi

Děkuju za požitek z vašeho požitku...:-))
    dabuju...
  • Karamazovi

Krásně jste toho Míťu zahrál! Děkuji za požitek.
    P.S. Myslím, že máte úžasný hlas. Prosím, řekněte, že dabujete! :)
  • Re: Nebeští jezdci

tak to děkuju moc...vážím si lidí,co ještě poslouchají rádio...:-))
  • Nebeští jezdci

Pěkné, díky!
  • Re: Diky

já děkuji vám... :-))
  • Diky

Dobry den, byla jsem v DD na Oblomovovi a v kine na Karamazovech a opravdu moc jste se mi tam libil! Dekuji za hezke zazitky, at se vam dobre dari!
  • Re: Re: Pozdrav

No to si teda piš, že jo *3* . Kdybys jel na Moravu, tak se stav na kafe - zavzpomínáme na staré časy *15* *5*
  • Re: Pozdrav

jsi férovej chlap,Václave...:-)) a s vytříbeným názorem...:-)) díky!
  • Pozdrav

Ahojky Davide - vzpomínám si na Tebe z vojny - já byl na VÚ 9133 na II.rotě a Ty u posádkové hudby. Hraješ super!!!!! Vašek
  • Re: Film super

jako bys to nevěděla...:-))
  • Film super

Co Tvoje hemeroidy? Krvácí to? :))
  • Re: O rodičích a dětech

děkuju moc...potěší to...
  • O rodičích a dětech

Hezký den Davide, tento týden jsem byla v kině na filmu O rodičích a dětech a musím říct, že je to opravdu výtečný film a Vy, pan Somr, ale ostatní herci jste to zahráli bravurně. Držím Vám palce a přeji Vám mnoho dalších úspěchů.
  • Re: O rodičích....

díky za gratulaci...nejsem soutěžní typ co se týče hereckých ocenění (přijdou mi vrcholně nespravedlivé a tendenční),ale filmu jako takovému bych skleněné zvíře moc přál...:-)) nepůsobil...:-)
  • O rodičích....

Dobrý den Davide,
    gratuluji k výkonu ve filmu O rodičích a dětech. Moc mě to oslovilo. Myslím, že ten film, ač byl takový "komorní" bude bodovat ve Lvech za letošní rok.
    Chtěl jsem se zeptat : nepůsobil jste nějaký čas v hudební skupině Už jsme doma?
  • Re: Re: Staré časy

Prosím, keď nabudúce budeš tak blízko, ozvi sa a môžeme sa stretnúť a pokecať čo nového....U nás najnovšia novina máme 9-týždňové šteniatko Bodríka. Riadny beťár je to.
  • Re: Staré časy

no to je náhodička...zrovínka si válím šunčičky v bahýnku Piešťanském...Bratislava k nepoznání...stárnem všíchni,ale celkem mě to baví...
  • Staré časy

Čau brácho!
    Je to už sto rokov, čo sme sa nevideli.
    Môj nos sa ešte stále nenarovnal a stále žijem v Bratislave. Do Čiech chodím už pomenej, ale spomienky ma tam ťahajú. Starnem... Jája Tulejová

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit