-
Re: DD
psát sem je pro mne to nejmenší,co pro vás můžu udělat...:-)) díky za podporu:-) -
DD
Dobrý den, pane Novotný,
to je fajn, že sem píšete. Nedávno se mi o Vás zdálo, ale už nevím co... :-)
Je mi smutno po Dejvickém divadle, jsem totiž z daleka, takže je pro mě výlet do Prahy svátek. Ale DD se mi silně zapsalo do srdce, takže ho určitě hodlám zase někdy navštívit. :-)
Přeji hodně štěstí Vám a všem v divadle.
Dominika *4* -
Re: Karamazovi
Děkuju za požitek z vašeho požitku...:-))
dabuju... -
Karamazovi
Krásně jste toho Míťu zahrál! Děkuji za požitek.
P.S. Myslím, že máte úžasný hlas. Prosím, řekněte, že dabujete! :) -
Re: Nebeští jezdci
tak to děkuju moc...vážím si lidí,co ještě poslouchají rádio...:-)) -
Nebeští jezdci
Pěkné, díky! -
Re: Diky
já děkuji vám... :-)) -
Diky
Dobry den, byla jsem v DD na Oblomovovi a v kine na Karamazovech a opravdu moc jste se mi tam libil! Dekuji za hezke zazitky, at se vam dobre dari! -
Re: Re: Pozdrav
No to si teda piš, že jo *3* . Kdybys jel na Moravu, tak se stav na kafe - zavzpomínáme na staré časy *15* *5* -
Re: Pozdrav
jsi férovej chlap,Václave...:-)) a s vytříbeným názorem...:-)) díky! -
Pozdrav
Ahojky Davide - vzpomínám si na Tebe z vojny - já byl na VÚ 9133 na II.rotě a Ty u posádkové hudby. Hraješ super!!!!! Vašek -
Re: Film super
jako bys to nevěděla...:-)) -
Film super
Co Tvoje hemeroidy? Krvácí to? :)) -
Re: O rodičích a dětech
děkuju moc...potěší to... -
O rodičích a dětech
Hezký den Davide, tento týden jsem byla v kině na filmu O rodičích a dětech a musím říct, že je to opravdu výtečný film a Vy, pan Somr, ale ostatní herci jste to zahráli bravurně. Držím Vám palce a přeji Vám mnoho dalších úspěchů. -
Re: O rodičích....
díky za gratulaci...nejsem soutěžní typ co se týče hereckých ocenění (přijdou mi vrcholně nespravedlivé a tendenční),ale filmu jako takovému bych skleněné zvíře moc přál...:-)) nepůsobil...:-) -
O rodičích....
Dobrý den Davide,
gratuluji k výkonu ve filmu O rodičích a dětech. Moc mě to oslovilo. Myslím, že ten film, ač byl takový "komorní" bude bodovat ve Lvech za letošní rok.
Chtěl jsem se zeptat : nepůsobil jste nějaký čas v hudební skupině Už jsme doma? -
Re: Re: Staré časy
Prosím, keď nabudúce budeš tak blízko, ozvi sa a môžeme sa stretnúť a pokecať čo nového....U nás najnovšia novina máme 9-týždňové šteniatko Bodríka. Riadny beťár je to. -
Re: Staré časy
no to je náhodička...zrovínka si válím šunčičky v bahýnku Piešťanském...Bratislava k nepoznání...stárnem všíchni,ale celkem mě to baví... -
Staré časy
Čau brácho!
Je to už sto rokov, čo sme sa nevideli.
Môj nos sa ešte stále nenarovnal a stále žijem v Bratislave. Do Čiech chodím už pomenej, ale spomienky ma tam ťahajú. Starnem... Jája Tulejová